Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chytry inkognito.Tak tebe jsme tady cekali.To se ma jako cekat az islamska verbez dojde k Mikulovu,co?Nejlepsi jsou ti rozumbradove co doma za peci maji hubu plnou blbych svalnatych reci.A jak k necemu dojde-ejhle kvalitni kolaboranti a bonzaci.
  • Pane Kubeci, jak krásně nazýváte syrské teroristy, podle Vás to jsou "povstalci a ozbrojená opozice", že bylo tím, že je vyzbrojuje a podporuje USA proti regulérní syrské vládě, když na Ukrajině to jsou "teroristé a bandité"? Americké bombardování těchto povstalců jsou jen druhé vrátka jak napadnout Syrii, když se jim to dosud nedařilo. Nejdříve vyzbrojit, pak bombardovat a "kšefty se hýbou", udělat bordel a chaoz a desetitisíce mrtvých za sebou.
  • PIŠTE NA STRANICKÉ SEKRETARIÁTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Prostitutky z kulturní fronty žádají základny NATO na našem území - nána Filipovská, Marhoul co rozkradl FS Barrandov, BLB O. Navrátil a další -viz. parlamentní listy.

    Nehádejte se zde s blbem tečkou a jeho nicky a PIŠTE na e-maily VŠECH POLITICKÝCH STRAN , VLÁDY, POSLANECKÉ SNĚMOVNY, že žádné základny NATA tu nechceme a že za BIlderberg - Wall Street bojovat jako Slovanský národ proti ruským SLovanům nepůjdeme.

    ZAHLTTE VŠECHNY STRANICKÉ SEKRETARIÁTY maily nesouhlasu s touto USSÁ politikou. DO TOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic vás to nestojí, diskuse oni v podstatě nečtou . .
  • Laskavý islám. Řezání hlav křesťanským psům požaduje korán, stejně jako nošení šátku a burky. S tím se musí křesťané smířit, máme demokracii a svobodu vyznání.
    • Stejně laskavě řežou hlavy v civilizované Evropě na Ukrajině fašisté banderovci pod dohledem USA CIA a NATA na východě tak jako to provedli už na majdanu a řezali hlavy policistům v Kyjevě a sváděli to na Janukoviče, který na východě to těžko nyní provádí. Fašisté dělají to samé co ISIS, ISIL , Al-Kajda a to za tichého souhlasu před-rané EU. .
      • U rusáků to nikomu nevadí.
        • Fašistům banderovcům a tobě topnácku určitě ne.To se o tobě ví. Pak si neztěžuj, až dojde při účtování s fašismem i na tebe.
  • Tipnu si.......Jejich cena bude tak okolo 1 mld. USD. *1*
  • no vida najednou nemají američani na nějakou ukrajinu čas,ať si to evropa vyřídí s euskem sama,americký problém jsou teroristi,kteří obsadí golany a odříznou izrael od vody no anebo přímo vtrhnou do izraele,a teď babo raď co s těma izraelcema dělat
    • Kdyz hlavni problem USA a Israele byl Iran a Syrie a ne wahhabiste tak at si ted nestezuji.
      Budou mit sebevrazedne utocniky/navic vyzbrojene zapadem/ doma. Bohuzel my to obs.reme s nimi.
      I Milos na Hrade by se mel zamyslet: nepamatuje si uz, ze doporucoval PREVENTIVNE
      bombardovat Iran i kdyz hlavni problem uz V TE DOBE byl Taliban a al Kaida, podporovana tajnymi sluzbami Pakistanu a wahhabisticke a salafisticke bojuvky, podporovane Katarem a Saudy po celem svete/vcetne Kavkazu a Bosny/. Kolik siitskych sebevrazednych atentatniku v Evrope zazil? Zadneho! 100% bylo ze sunitske wahhabisticke a salafisticke vetve islamu zblblych radikalnimi imany! *13*
  • Doufám,že je sejmou !!!! Nemají si hrát na ochránce tam,kde o ně nestojí !!!
    • Také doufám, oni si to za to svinstvo zaslouží, rozvrtali celý Blízký východ USSáci hnusáci a platí si OSN , aby jim to schvalovalo a proti USSákům nešlo. Organizace k ničemu. Zbytečně vyhozené peníze, totálně zkorumpované - viz . Perkins - lovci ekonomik. Popisuje to přesně.
      • Ti vojaci OSN co tam jsou NEJSOU Americane. A neni to tak davno, co CESKY profesionalni vojak mel ZDE nazor, ze nemaji byt Cesi v Afganistanu, ale na Golanech. Ti filipinsti a nepalsti vojaci za to nemohou: byli tam poslani rozkazem. Ten nejvetsi problem je v tom, ze Frantici, Anglani a Amici na popud Israele zvedli a vyzbrojili "povstalce" z celeho sveta proti Assadovi
        /a Holande dnes navic tvrdi, ze nedostatecne/ a ted se divi, co se to v Syrii/v Iraku a v Lybii/ deje.
        A navic se zacinaji trepat strachem, ze se jim ti jimi vycviceni a vyzbrojeni "bojovnici" vrati "domu", do Francie, Anglie a USA a budou tam uplatnovat to, co se v Syrii, Iraku, Lybii, Afganistanu naucili. Proc se divi?
  • Obecenstvo bylo zajato herci. Uvidíme zdali jejich palice taky umí létat. Proč tam vlastně jsou? Žeby humanitní důvody? Kdepak...prachy v prachu.
  • Šupáci islámští by potřebovali pořádně vyprášit kožich.Oni mohou cokoliv a na druhé straně se pořád čeká a mudruje.Na hrubý pytel-hrubá záplata.Pokud islámský bubák nevidí téct krev ve vlastních řadách nedá si pokoj.Proto je třeba takového hajdaláka hubit a hubit.Co to dá!
    • Islámským radikálům rozhodně nefandím, ale vzhledem k tomu , že si je USSÁ vypěstovaly , vychovaly, vycvičily, doslova vypiplaly i zafinancovaly a využívaly jejich práce k špinavým hrám a cílům v Jugoslávii - v Kosovu v teroristické organizaci UCK proti Srbům, využívají jich i na Ukrajině v určitém počtu, využívají je proti Asádovi v Sýrii , v Libyii proti Kadáffímu i jinde na Blízkém východě tak to OSN šmejdům ze srdce přeju, protože jsou dle lovce ekonomik Američana Perkinse, který popisuje, že i OSN je placené Bilderbergem - Wall Steetem, aby skákali jak USSÁ píská . Když je sejmou, žádná škoda. Rozvrtali to na BLízkém východě všichni tito šmejdi i ti, co si je za to platí, tak ať si to nyní odskáčou, aby se konečně probrali a pochopili jakou hydru stvořili a jakého džina z lahve vypustili.. Plně si to zaslouží, kdo s čím zachází tím i schází. HOWG.
  • Stejny dopad vyvozu a la anglosaske "demokracie" v Afganistanu,v Iraku,v Lybii, dnes v Syrii.
    Hlavne ze je nejvetsim nebezpecim Irana je nutne jej preventivne bombardovat, ze Milosi? Ted bude mit Israel ty sebevrazedne mucedniky z rad wahhabitistickych sunitu
    primo na svych hranicich, a my "diky" multikulti v Evrope. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit