Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prezident je v tomto Kocourkově zbytečný, proto žádné výdaje.
  • Lidé, kteří sledují dění v naší zemi, nepotřebují žádnou kampaň. Mají určitou představu. Volební hesla jsou často jen hesly a ničím víc.
    Přímá volba prezidenta bude zbytečně nákladnou záležitostí i bez kampaně (volební lístky, volební komise apod.)
    Pokud by měl prezident mnohem větší pravomoc, tak by to stálo za to. Má-li však prezident poměrně omezenou výkonnou pravomoc, tak nevidím důvod, proč se tím tolik zabývat.
  • To je zajímavé,když se volí mys telecí krá-- tak se všeci můžou všeci posrat, a když se volí president tak jsou všeci v pelhřimově .Co s tím?
  • Kampaň na prezidenta by si měl každý kandidát platit ze svého.
  • Mimo toto by se vůbec mělo s našimi penězi šetřit na volební kampaně. Nevidím důvod proč dávat tolik peněz na někoho koho neznám a nevím co mě ukáže až bude zvolený...Na ty co chtějí být zvoleni znouvu, by se mělo dávat ještě méně, protože ty už jsou známí jak v dobrém tak spíše ve špatném a není důvod jim takto dělat ještě reklamu. Na nějaké auto "tranzit" a amplion s mikrofonem a letáky...co bude jezdit po náměstích,není třeba dávat tak velké miliony. Lidi aspoň budou vidět i slyšet co je dotyčný zač..Naše země je tak malá, že to má takový politik včetně kandidáta na presidenta objeté za několik dní až týden,pokud se nebude zastavovat u každé chalupy. Jaképak ciráty s volbama..V televizi se akorát co se nehodí vystříhá či nevysílá a spousta z té komedie není tím vůbec vidět..Lidé mají právo svého voleného člověka vidět, slyšet a hlavně se ho na cokoliv přímo bez cenzury zeptat a ne, aby to za ně dělat zaujatý a zaplacený moderátor s připravenými otázkami "o tom jaké je kde počasí"
  • No omezit kampaň,budiš ale já bych omezil i prezidenta !Ať žije víc v podhradí a jde mezi lid !
    Ať se podívá na "Pyšnou princesnu a krále Miroslava " Ve škole nás učili,že v pohádce lid vyjadřuje svá přání a touhy!" No a president a vláda by měla jednat ve prospěch lidu a nebo se mylím?!?!?!
  • Pan president už to má spočítané. Už se vaří voda.
  • Podle mého názoru je přímá volba presidenta zbytečná a nákladná šaškárna. Spíš je to kost předhozená davu. Především by se mělo v Ústavě upravit postavení presidenta. Jak je možné, že volený státní úředník je podle Ústavy NEODPOVĚDNÝ a nepostižitelný!!?? Kdo připravoval návrh Ústavy, pane Rychetský, nevíte o tom něco??!!
    Omezit výdaje na kampaň by se měly, ale také peníze na presidentský plat, úřad a všechno s tím spojené. Klaus za naše peníze jezdí po světě, pomlouvá naši zem a krade pera.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit