Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý den, co jsou u moci mě napadají horší a bolestiovější metody mučení těhle gaunerů, zrovna jako je, ničit tuhle zemi *9*
    • Máš pravdu.Bez zprovoznění dostatku katovských mučíren,se v tomto kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • I tu nejméně logicky realizovatelnou ideu, jakou byly nacionální socializmus /Hitler/ nebo komunizmus /marx/ dokázali jeho mluvčí tak vemluvit poměrně inteligentním národům, že se pro tyto režimy nadchli. Všechno je o PROPAGANDĚ , proč Drábek, jestliže svoji reformu pokládá za správnou, DÁVNO ji lidem nevysvětlil, ne že se ji chystá lidem vysvětlovat. Pak je kolem toho zloba a proklínání, přesto, že se ví, že všichni budeme muset utáhnout opasky. A též by měl zdůraznit, jak je utáhne poslancům, senátorům a nemakačenkům.
    • Jsi hlupák.V takto rozkradené a zbídačené zemi už je prostor pouze pro tvrdou levici,aby prováděla tvrdé znárodňování,měnovou reformu a zavírání lumpů,za zbídačení této země.Za tvé oblbování bys zasloužil roztrhnout prolhanou hubu,od ucha k uchu.
    • Nelíbí se mi váš příspěvek.

      1, řádně platím daně
      2, nikomu nedlužím a nic jsem neukradl
      3, nevidím důvod reforem. To může napsat jen magor. Cokoli reformovali tyhle parchanti skončilo zlodějinou. Především tvrdé postihy pro odpovědné a zabrání neoprávněně nabytého majetku a máme tu hned přebytek peněz. Zatím ale jen přebytek gaunerů a zlodějů nikoho jiného se neurodilo u nás víc. Mimo slimáků a to jsou taky škůdci a co s nima? vyvraždit tu verbež do 3 tího kolena po zaplacení poslední koruny z jejich dluhu, aby se to nemohlo množit. A hnát k odpovědnosti zvoniče a voliče, kteří tento stav zavinili. *9*
  • už aby ta vláda padla, každým dnem nadělají čím dál věší škody, které se špatně napraví !!!
  • DRÁB(ek). Jak přiléhavé. *5*
    • Je třeba s pádem vlády ještě chvíli počkat.A to do doby než Kalousek naordinuje obyčejnému českému blbovi,takovou bídu,že po ní bude šilhat hladem.Pak bude další revoluce"brnkačka".Pokud by národ vypráskal současnou vládní bandu zítra ráno,tak by je mnohý český blb ještě litoval a revolucionáře by obviňoval,že kvůli nim přišel o slibovaný kapitalistický ráj,který měl skoro na dosah ruky.
  • Tohohle krypla ještě nikdo nesejmul? Škoda, Ať chcípne v hrozných bolestech úch*lák *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit