Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z komunisty se slušný a soudný člověk neudělá. Ty rudé bestie je potřeba vyhubit. Toho zla napáchali už dost.
    • Tebe rozšlapem, jako hovnivála, chudáčku !!!
  • Dokud lidi nevyjdou do ulic, tak i těm chytrým povládne lůza a dobytek. Dokud to lidi nepochopí, tak si nic jiného nezaslouží.

    Strašně moc se mi líbil jeden příspěvek na seznamu. Autor se snad nebude zlobit když si jej nepozměněn vypůjčím:
    Je nutné upozornit na skutečnost, že první republika je dodnes mládeži ve školách představována jako oáza prosperity, demokracie a rozkvětu lidských práv a průmyslu. První republice se hospodářsky nevedlo. Celé období první republiky provázely trvalé krize, což následně způsobovalo bídu, živoření, demonstrace nezaměstnaných a hladové pochody – a také časté střílení četníků do těchto demonstrací a hladových pochodů.
    V dějinách Československa lze najít následující údaje o tom, kolik obětí různých četnických zásahů bylo v jednotlivých letech existence 1. republiky: 1920 – 17 zastřelených + 7 těžce zraněných, 1921 – 4 zastřelení, 1922 – 2 zastřelení, 1924 – 4 zastřelení, 1925 – 4 zastřelení, 1928 – 1 zastřelený, 1930 – 5 těžce postřelených dětí, 1931 – 15 zastřelených vč. žen a dětí + 34 zraněných, 1932 – 4 zastřelení + 18 zraněných,
    1933 – 30 zastřelených + 101 zraněných.
    Zásahy se děly vesměs při stávkových akcích, demonstracích nezaměstnaných, hladových pochodech a protiexekučních bojích – postižení byli vlastně zabíjeni jen proto, že neměli práci a měli hlad. Byli to vesměs dělníci, horníci a zemědělští dělníci.1)
    Některé zásahy měly za minulé éry vyšší publicitu:
    Jednalo se zejména o střílení do průvodu dětí a mládeže v Radotíně v roce 1930 (5 zraněných dětí). V roce 1931 to byla střelba do nezaměstnaných dělníků a horníků v Duchcově2) (4 zastřeleni a 2 raněni) a ve Frývaldově (8 zabitých včetně žen a dětí, 30 zraněných). Odpor proti zásahu četníků projevili také tehdejší umělci První republiky formou výzvy Nelze mlčet, ke které se přihlásili Olbracht, Šalda, Vydra nebo Majerová.3)
    Zásahy se děly vesměs při stávkových akcích, demonstracích nezaměstnaných, hladových pochodech a protiexekučních bojích – postižení byli vlastně zabíjeni jen proto, že neměli práci a měli hlad. Byli to vesměs dělníci, horníci a zemědělští dělníci,ale i studenská mládež.
    • Svatá pravda. To co se dnes je mnohem horší a i tehdy za 1. republiky, než to bylo za vlád komunistů. Tolik krve neměl na rukou Kl. Gottwald, který samozřejmě nikoho nezabil, ale podepisoval tresty jen vrahům a vlastizrádcům. To je vždy a bude. Jenom dnes si mohou vrazi užívat max. při doživotí, kde mají veškeré pohodlí zajištěné.
      Po hadrové revolucí kolik lidí spáchalo sebevražd, kolik jich pomrzlo. Nepočítaje ty otrávení potravinami.
      • Peppone, nemůžu jinak, než 100% souhlas !!
    • Je zajímavé, že tyto oběti imbecil tečka neuvádí. Jsou to oběti pouze při potlačování demonstrací, ne ty, co umřeli hlady nebo byli četnictvem umláceni někde na vršku za vsí.
      • To nesmím uvádět, nezlobte se na mne. Nedostal bych zaplaceno a z čeho pak budu žít ??? Vy mi snad pošlete almužnu ???
  • Ten tečka bude určitě zkrachovalý STbák.
    • Přesně tak.
  • žádnej boj,jen handl o fleka u korýtek,Sobotko vem tě čert i s černoprdelníkama *16*
  • jo uvidíme dvě věci.... za co své předsedování Sobotka vyhandloval a jak se k tomu postaví poslanecká sněmovna a zda noví poslanci na tento handl přistoupí.... myslím, že to bude zajímavé a poučné hlasování....
    • Ani ne, Zeman je autor "Bohumínského usnesení" a Sobotka se jej drží, a tak má na Zemana páky. Zeman sám už jej rušit nemůže, není v ČSSD. Takže oni jsou oba - jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet a jejich osobní spory tady musí jít stranou...
  • Dnes podepíší smlouvu,zveřejní jména ministrů a našemu Nejvyššímu to Dluhoslav poveze až v pátek?Ale za těch pár kaček co za to mají-není kam spěchat.
  • Tak první dějství máme za sebou a ted do boje o finanční zajištění svých příbuzných,rodin,kamarádů ,jsou to nervy....ještě,že už nic nemám.
  • Ale ale chromajzle, vzdej hold panu prezidentu Zemanovi, udělal už hodně proti zlodějům kteří drancovali zbytky této republiky, proti různým Nečasům Nagyovým atd, byla jich celá plejáda!!
    • Dokonce věřím tomu, že měl Eman v plánu něco úplně jiného. Dosadit své lidi do nejvyšších pater a podpořit SPOZ, kterou by klidně nechal menšinově vládnout. Žádný dopad na občany by to asi nemělo, horší už to být nemůže, ale on by měl neomezenou moc. Přesně takový záměr byl jasný u trautmberka vs. asfaltér. *16*
    • A ne náhodou česesd a ne náhodou v boji o koryta s opo smlouvou prodali i matku.
    • V tomto případě se mýlíš. Právě Eman má lví podíl na stavu této země. Spolu s voliči zničili co mohli. Tím se ovšem nezastávám zkrachovalého estébáka tečky
      • V tom případě ale dostávám pocit že jsi fandil minulé zlodějské vládě!
        • Dokonce i voliči gestapa, tedy modrofialového, jak jde čas prozírají a dá se s nimi i rozumě mluvit. Jsou ovšem tací, co /tečka/ nikdy v životě nebudou mít názor na věc ze širšího pohledu. Takový imbecil žijící ve vakuu. Každému soudnému člověku je již na první pohled jasné že někdo krást musel a měl by za to pykat *16*
        • NN tak to není. Uvědom si jedno, že klaus a zeman položili základy k tomu, aby tato smečka hnoje vznikla. Já osobně už jsem z toho dost unavený. Strach o práci, rodinu, zdraví. V roce 89 v televizi zemam otevřeně lhal o stavu naší společnosti a tím napomohl akcelerovat pád socialismu od spodu. Každopádně volba menšího zla proti gestapákovi ze sýkořice byla jasná.
  • bude trvat dlouho než vychcípají všichni komunisti i ti "bývalí" a z obyvatel této země, hlavně stykem s civilizovanou Evropou se opět stanou vzdělaní, samostatní a soudní občané.
    • Já bych byl rád samostatný, kdyby mě nesamostatný stát neokrádal. Tak už drž tu prolhanou tlamu prase *16*
  • Líbí se mi jak bezmocný skřet tečka kope zchromlýma nožičkama a dupe a dupe do země ze vzteku, a přitom jeho prezident je pan Zeman, polepši se chromajzle a vzdej panu prezidentu hold!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit