Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud jsou tyto důchody jediným zdrojem přijmů, je zločin je zrušit. Pokud ovšem existuje jiný zdroj příjmů, pak je to vpořádku, nebo alespoň přiklepnout ten výhodnější. Jsem proti, aby některá vdova brala jak svůj důchod, tak po generálovi druhej i s výsluhama a eventualně (pokud jej přežije) i třetí.
    Ono i ty t.zv. výsluhy by bylo třeba zrušit a nahradit příplatky za nebezpečnou práci (jak policajty, tak třeba i horníky a záchranáře a t.p.)
  • V době nehorázných platů manažerů prodělávajících staátních firem (ČD) nebo ČEZ, Sazka atd. tohle mohl vymyslet jen duševně nemocný člověk. Všechny, kteří pro něco takového v PS zvednou ruku, bychom měli bez soudu a možnosti obhajoby oběsit na prvním kandelábru!!!!!!!!
  • I mezi vdovami a vdovci je dost hlupáků,kteří jásali pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak svoji troubovitostí pomáhali současný kapitalistický cvinčík nainstalovat.Vůči těm jsou uváděná opatření mírná.Ti by zasluhovali uvedené důchody,vyplácet na holý zadek bejkovcem.Těch důchodců,kteří celých jednadvacet roků proti vládním lumpům bojovali ,je mě líto.
  • Tohle se přeci dalo očekávat již dávno, mluvil o tom jako o svém snu jak Kalousek, tak Drábek. Teď přes léto to v parlamentu všechno lehce protlačí, ani pes neštěkne. Jsem zvědav, zda to zavedou retroaktivně, tedy i u již přiznaných důchodů. Vůči těm budoucím vdovám, vdovcům a sirotám by to bylo ovšem žádoucí, jinak je to nespravedlnost jak hrom.
  • Kuředu pravá,spátky ni krok. Vdovy,vdovce a sirotky je potřeba zbavit důchodu(okrást), aby si ta Pýča mohla vybudovat tým odborníků proti korupci v řadách všech občanů a levicových stran.To by tak chybělo, abychom se my pravičáci nechali od lůzy okrádat- tak nějak jsme si to dali do koaliční smlouvy. Já k tomu dodávám,pozapoměli jste na délku volebního období. Pokud to potom již nebude možné zvrátit podle práva a zdraveho rozumu,tak potom příjde na řadu soudce L I N Č. Nikdy bych nevěřila co udělají peníze s mozkem dříve holích prdelí, když se dostanou do PS.
  • Není pohřebné,nebudou sirotčí a vdovské důchody,na ulicích se budou válet mrtvoly jak v Leningradu. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit