Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli si myslíte,že židé můžou za vše tak jste u mě totální igronanský neosocialistický Eumagor!!!!Hlupák####!

  • Já tomu nerozumím, školy nemám, ale nepsal on Matouš o něčem, co proběhlo asi tak dva ticíce let před vznikem EU? A co udržuje v chodu stát, na EU nezávislý?

  • Takže eurovymytá hlava?

  • Netolerancí, roztažností a brutalitou k jiným? To jsou vpravdě božské spojovací prvky - stále se nabízí Matouš 34-37:

    • Nemyslete si, že jsem přišel na zem uvést pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč.

    • Neboť jsem přišel postavit syna proti jeho otci, dceru proti matce, snachu proti tchyni; nepřítelem člověka bude jeho vlastní rodina.

    • Kdo miluje otce nebo matku víc nežli mne, není mne hoden; kdo miluje syna nebo dceru víc nežli mne, není mne hoden.

  • Přirovnat je lze svou roztažností,netolerancí a brutalitou k jiným než jsou oni sami.Myslím že tyto prvky je vice než spojují,pokud si myslíte ,že ne tak už s  vámi není co diskutovat.

  • Hitlerova armáda byla armádou státu s diktaturou nacionálně socialistické, zkráceně nacistické, strany.

    Vizte apříklad: https://is.muni.cz/th/kxprh/DP_Nacismus_Fasismus_Srovnavaci_analyza.pdf

    Náboženské fanatiky produkuje každé náboženství, respektive ideologické fanatiky produkuje každá ideologie. Vaše:"Že by něco společného?" je odkazem právě na tento fakt. Vzájemné vraždění katolíků a protestantů je jedním z projevů toho "společného". Napadá mě: Ne náhodou Irácká armáda bojovala s Íránskou armádou. Že by něco společného? Atd.

    Bolševismus je pouze jeden ze způsobů realizace moci - v podstatě jde o většinový systém typu "vítěz bere vše". Proto můžeme jako bolševiky označovat i československé komunisty, kteří po vítězství ve volbách zlikvidovali politické konkurenty a ujali se samovlády.

    Zjednodušení problému ad absurdum může být cestou k jeho pochopení, ale jen může a jen zřídka.

    Takže: V čem konkrétně lze, prosím pěkně, přirovnat islámský fanatismus k fašismu?

  • Když se podívám na dnešek,tak vidím v izraeli spousty prvků,toho čemu se říká obrana proti fašismu(islámskému fanatismu).Ne náhodou hitlerova armáda spolupracovala v severní africe s islámskou armádou.Že by něco společného?Včera jsem poslouchal jistého politologa v rozhovoru o burkach a nikabech.....přesně řekl,že v islámu není takové oblečení ani chování zakořeněné.Je to je okrajový zvyk extremismu.To samé je Bolševismus,ten režim sprznili lidi,kteří se snažili udržet u moci.

  • dzixy
    Teda se pokoušíš o politický komentář, ale plácáš sluníčkářské bludy.
  • dzixy
    Ještě zřejmě musí umřít několik desítek Evropanů, než si všechny národy Evropy uvědomí, co je rozklížilo a co je tomu příčinou. Nepochybuji potom, že si přivlastní to moravské říkání : "host do domu, čagan do ruky", no a holky si vezmou košťata, a zbytek plevele vysmýčí. A bude zase v Evropě, jak má být.
  • To vl.matena:

    Velice výstižné, naprostý souhlas. Potomci stepních nájezdníků Hunů usilují o nájezdu a zabrání Evropy. Panečku, to by byla kořist pro vládce východostepního chanátu, který se potácí v problémech. 

  • Zeman se stal prezidentem cizí země a přesto slouží své ruské vlasti!Dokázal bys ty víc na jeho místě?-no vidíš!

  • asi bys měl napsat-my píšeme náš letopočet 5000 a vy 2000!

  •  na každém šprochu pravdy trochu..

  • dřív jsme neměli nic,ale od té doby co jsme se zadlužili,tak už máme všechno.V demokracii se žije dobře,když nám půjčují na dluh.A EU? no tak na to buď hrdý když chceš-odevzdej zbraň a můžeš balit koblihy do krabiček a měřit zakřivení okurek,nikdo ti nebrání.A o to všechno bys pravda,přišel,kdyby se s EU nedejbože něco stalo.. 

  • EU opravdu leccos potřebuje,ale potřebujeme my EU ?

    My potřebujeme žít v Evropě,ale ne v EU,to je byrokratický a nedemokratický koncept,nám vnucený a evropským národům nepřátelský.

    Evropa se potřebuje sjednotit proti společnému nepříteli.Tím je právě EU.Až svůj boj vybojuje,pak vznikne evropský národ a teprve pak budeme skutečnými evropany.

  • Evropě, tedy EU chybí větší integrace a s tím spojená větší autorita.

    Uvědomte si, že jsme silné (ekonomicky i vojensky) společenství, bohužel bez jasné reprezentace.

    Našim konkurentům, ať už je to Putin, Trump nebo Čína, tento stav vyhovuje, a nečekejte tedy, že by někdo s nich tlačil na větší evropskou integraci. O tu by jsme měli ve vlastním zájmu usilovat především my obyvatele EU. Místo neustálé kritiky EU (jejíž zástupce si volíme) bychom na EU měli být hrdi jako Evropané.

    Okolní svět by samozřejmě rád viděl místo EU rozdrobené "hrdé" národní státečky Evropy, a věřte, že každý by si ukousl svůj díl. To, že Putin nebo Trump a další, jednají s paní Mertelovou, Mayovou nebo Marconem, je součástí této taktiky. Je to pro ně slabší soupeř než kdyby museli jednat s integrovanou EU.

    Nejdále je s touto taktikou Rusko, které má rozeštvávání EU ve své vojenské doktríně.

    Migrace je jen zástupný problém, který má přes často neodůvodněný strach (viz občané ČR), manipulovat občany EU k rozpadu. To co bychom tím ztratili by bylo zničující a nevratné. Ztratili bychom prosperitu, kvalitu a výhody jednotného trhu, bezcelní pohyb zboží, svobodu cestování a mnozí z nás i svobodu jako takovou.

    Bezmála 30 let od totality se usilovně po krůčcích přibližujeme nejvyspělejšímu světu. Je to znát na kvalitě našeho života i stavu našeho okolí. Špinavá země se za tuto dobu proměnila k nepoznání. Chceme toto vše ve jménu jakési "národní hrdosti" ztratit ?!


  • Židy ať raději nikdo nevzpomíná,jinak si dají lidi dohromady židovský Bilderberg,Rothshildovy miliony Kallergimu,za ně pak založení EU a navážení černochů,jichž má být naveženo 140 milionů viz Kallergi Coudenhove -Praktický idealismus a až se podaří zardousit ervropskou kulturu,tak tomu bude vládnout biologicky (!) nadřazený židovský národ-viz Kallergi Coudenhove -Adel.Tam Židy označuje jako Herrenvolk.

    Takže pokud Židovka Merkelová(Kaczmirczaková)naváží černochy,sleduje tím cosi co se nás dotýká ve zlém-máme být občany druhé kategorie  a Židy právě naopak,neb těm je určeno panování nad námi.

    Takže-jestli do toho budete míchat Židy a lidi si toho všimnou,tak vznikne antisemitismus jaký tady nikdy nebyl.

  • založení palestinského státu jsem zažil už třikrát.Nevím jak to dělají,ale palestinský stát tam pořád nějak není.Hádají se s Izraelem,po tom nám vůbec nic není,to ať si vyřídí zbraněmi tak jako my v Evropě.Jenže ani k tomu se nemají.Takže se chovají podle nějaké nám cizí logiky a lépe se jim do toho neplést a hlavně neposílat tam peníze!!

    (palestinci vymysleli jedinou zajímavou věc-rakety quasam.Prý se dělají z trubky od vodovodu a hnojiva.Docela by mě zajímalo jak to mají udělané)

  • Nevím, k čemu by mi bylo poznání mentality a historie hamburského Kemala Yirmaze.

  • Tedy je možno říci, že EU aktuálně ony potřebné atributy nemá?

    S tím bych souhlasil. Ostatně soudím, že EU má být opuštěna (právě kvůli výše popsanému nedostatku.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit