Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen ať vyrábí. Má to smysl a pokud se nezačneme všichni nějak zapojovat, jednou nám to tady celé spadne na hlavu a my ani nebudeme vědět jak se to stalo :) Každý bychom měli alespoň začít trochu. Já třeba začala tak, že jsem začala nakupovat na eshopu greenmat.

  • Makak
    No jo, když to lakomé a nenažrané *12* Duka si uzmul všechno zlato pro sebe aby mohl s Trautenberkem chodit do bordelu to je potom těžké pořízení *1* *11* *12* *16*
  • Ti co zde spílají, věřícím a nadávají na kněží, v poslední minutě svého života budou volat Boha!
    To není výmysl ale pravda.
    Neurážejte nikoho a nad nikým se nepovyšujte, vím že jste nikdy nepoznali lásku a ani ji neumíte dávt.
    Co je víc než pravda a láska?
    Chovejte se v životě slušně, tak jak vás to učila maminka a nebo pan učitel uvydíte že vám bude lépe. *14* *4*
  • Bydlím ve Zlínském kraji, nedaleko od nás, na Velehradě, je ústav sociální péče, kde se "válející" řádové sestry starají o těžce postižené. A takových válejících se řádů je hodně. Kláštery byly kolébkou vzdělanosti, vedle klášterů byly zakládány první špitály, kde se mniši a řádové sestry staraly o nemocné. Ano, církev napáchala spoustu zla, ale taky přinesla spoustu dobrých věcí. Nevím, jestli vám něco říká jméno Gregor Mendel, opat kláštera a zakladatel genetiky, Antonio Vivaldi, kněz a hudební skladatel, sv. Anežka Česká, sestra krále Václava I., teta Přemysla Otakara II., abatyše, která založila klášter, ve kterém nacházeli útočiště ti nejubožejší...atd.
  • Tyhle svinský klerofašisty nahnat do lágrů, ať odpracují co za staletí nakradli!
    • Když se u nás opravoval kostel, náš farář, takto absolvent stavební průmyslovky, jezdil s kolečky, míchal maltu a makal. Takových pracujících farářů znám dost. Za bývalého režimu pracovali na dráze, v dolech, ve fabrikách, kde patřili mezi nejlepší pracovníky, jeden matčin kolega byl taky kněz, člověk, který se domluvil 9 jazyky, makal u mašiny, nemyslíte, že to byla škoda? Že mohl být společnosti užitečnější jinde?
      • Ano ,protože je komunisti učili pracovat viz Duka a také má lepší a rozumné názory a mám ho i v oblibě a jsem ateista.Jeďte se podívat do Želiva a uvidíte jak tam "makaj",ale osvětlené to tam mají při recepcích až moc a vedle chátrá pohádkový zamek pražských katolických činovníků a jmenuje se ta vesnice Červená Řečice.Proto danit!
  • černokabátníkům nic nepatří, veškeré majetky beztak nakradli za celá ta staletí , co balamutí tupé ovce. takže všechno zabavit a použít pro potřebné.Je to sběř zlodějská a deviantská. stačí se podívat na to úchylné ,vilné a vyžrané P R A S E Duku. Zmazat karabáčema, z majetků je vyhnat a at si jdou na živobytí vydělávat prací. Nebýt těch vypatlanců kolem Gottwaldova, tak ty černoprdelnický P R A S A T A ani nikdo volit ani nebude.
  • Církevní zloději dostali miliardy, které jim nikdy nepatřili a vy zde hrajete na city s fráterníky? Máme snad na tyto nemakačenka uspořádat sbírku? Uspořádáme tedy sbírku bičů, aby rychleji pracovali a neváleli se.
    • Církev dostala pouze část toho, co jí komunisti uloupili a ze značné části i zničili.
      • Církve žádný majetek neměli, protože jim byl zabaven za Rakouska Uherska císařem za kolaboraci s nepřáteli. Od té doby měli církve majetky jen v užívání. Takže laskavě nelži. Zajímalo by mne, kde vzali církevní zloději doklady, že něco po roce 1945 vlastnili.
  • verbež pámbíčkářská, a jinak už sem vůbec nechodím, od září mám svoje webovky, záhady politika a tak.
  • Nahnat ten dobytek línej do továren, tam potřebují dělníky, prej nejsou, ale jsou, válí se po klášterech, netáhla zbytečný!
    • Zloději nicku, tvé chování a výrazové prostředky svědčí o chybějícím vzdělání a především o naprostém nedostatku charakteru. Zjevně jsi "bývalý" komunista a patříš k té smečce podlidí, kteří se neštítili umučit "pro výstrahu" nevinného faráře Toufara. Co takhle nahnat do továren komunisty rozvalující se za naše peníze v parlamentu nebo pobírající za své členství v zločinecké KSČ tučné důchody?
      • Když máš problémy s prostatou, navštiv doktora.
  • Copak copak Herman restituce už prožral volbama? Nebo vyšly draho Sudety

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit