Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V tomto státu se rozhoduje stylem " O nás, bez nás". Tato trojkoaliční trojkolka jde vysloveně proti 90 procentům lidu. Poslanci a vláda by měli být tu pro lidi a ne proti lidem a hlavně "sami, sobě". Jednou toho budou litovat a nebude to už dlouho trvat. *16* *16* *16*
    • Ale prosím vás, nebudou litovat vůbec ničeho a vy budete dál i přes vaše výhrůžky sedět doma na gauči s pivem vybalancovaným na devátém pupku, jako většina Čechů.
  • V tomto státě se pro jistotu nevyhlašuje referendum vůbec o ničem.
  • Česká Pirátská Strana - " Internet je naše moře "
    Protestní happening proti smlouvě ACTA a stávající "VLádě ČR", Čtvrtek, 2. únor 2012 - 14:00 - 18:00, Klárov (stanice metra Malostranská)
  • jak ošetří soukromá data před zneužitím když nejsou schopni dodržet ani základní lidská práva o platebních operacích kartách zápisech nemluvě...internetová mafie by se rozrostla do neuvěřitelných rozměrů...
  • Já jsem příjemně překvapen tím, že vydřiduši napříč politickým spektrem vůbec uvažují o tom, že nad tím budou alespoň přemýšlet, místo aby bezmyšlenkovitě podepsali všechno, co jim autorské svazy předloží. Akorát top09 je jaksi mimo. Spoléhat se na ústavu nejde. Viz.např.autorské poplatky za prázdná média (koupím si prázdné dvdčko, abych si vypáll fotky svých dětí a zaplatím za to poplatek autorům - jak za dvdčko, tak za vypalovačku). Tyto poplatky tu už máme mnoho let a nezdá se tedy, že by byly v rozporu s ústavou, když stále nebyly zrušeny. Přitom je to exemplární příklad zvůle a absolutní protiprávnosti, jak ji vnímám já. Proč neplatím pekařům poplatky za každý igelitový pytlík? Vždyť bych do něj teoreticky mohl strčit ukradený rohlík, no ne? Tyto poplatky jsou ze stejné myšlenkové školy. No a protože taková zrůdnost platí, tak se top09 mýlí v tom, že ústava zabrání nějakému zneužívání čehokoliv. ACTA se podepíše a pak už uslyším jen stále dokola: "Nejde to vzít zpět, zavázali jsme se k tomu (kdo, já?) a hrozly by nám strašné arbitráže a i pokuty z bruselu a vyloučení z eu a třetí světová válka". Závěr: doufám, že nadšení pro spravedlnost poslancům vydrží a že v top09 si uvědomí, že nejen autoři mají svá práva, ale i normální lidé, kterým zákon negarantuje bezpracné výdělky.
  • pročpak se o přijetí takových zákonů nevyhlašuje referendum???
    • Protože nejsme Švýcarsko a naši vládu nezajímá, co že to vlastně lid chce, pokud to dotyčný lid nezačne řvát dost nahlas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit