Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kurvy..svine..co to je? je to ceskej lumpennproletariat vcetne havla..klause a x jinzch lidskych parazitu a bestii kteri se obohatili na ukor obzcejnych chudacku ceskych obcanu..svine..kurvy..nemame slov..
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • K té amnestii...
    http://www.zvedavec.org/komentare/2013/01/5272-klausova-amnestie-dava-velkou-logiku.htm
  • To vše je důsledek toho,že osoby,uvedené do různých funkcí neabsolvovaly psychotesty a
    nabyl podrobně prozkoumán jejich duševní stav. Kdysi někdo napsal knihu o tom,že lidi si¨
    zvolí takřka vždy narušené osoby a pověří je vedením celku.
  • Tak si myslím, že lidem došlo, proč v roce 1989 cinkali klíči. Ale není cesty zpět!
    • Chyba byla, že se jenom cinkalo klíči. Ty největší komunistické sv.ně měly skončit na kandelábru a zbytek v kriminále a v blázinci. Cesta zpět ke komunismu není! Ale řešení je co nejvíc se integrovat do EU, budoucích USE a znovu osvojit tradiční hodnoty evropské civilizace.
      • Máš pravdu, že cesta ke komunismu není. Ona totiž nikdy nebyla. Byla tady snaha o sociální stát a ten si dal přívlastek "socialistický". A lidi teď vlastně vidí, jakou hodnotu a pro koho má ten,či onen přívlastek. Socialistický nebo kapitalistický. Myslím si, že oboje je přežitek. Evropa s různými druhy vývoje civilizace, kultury a především IQ obyvatelstva, není schopna se integrovat do jednoho státu. A již vůbec ne do , jak ty nazýváš tradiční hodnoty evropské civilizace. Tento termín je blábol. Každý stát má svůj vývoj a dospěl do určité hodnoty kulturní,ekonomické,společenské a třeba i vědecké. nebo chceš říci, že český národ a albánský národ je jedna velká rodina - tedy jak píšeš , "jedna společná, tradiční hodnota evropské civilizace"?
  • Napadá mě, že to není až tak od věci, že amnestie byla vytvořena skutečně na míru pro ty, kteří si přisvojili více za vlády a premiérování Klause a Nečase. Tak jim ti dva musejí teď pomáhat zamést stopy.
  • Kdepak se nám ztratila demokracie, spravedlnost a slušnost? Kdepak se nám ztratila hrdost a vlastenectví? Co to s námi udělaly, že se umíme jen starat o své koryta a stěžovat si, ale už nic víc? Je tu spousta pomatenců co umí jen urážet druhé a samy nejsou schopni napsat něco kloudného nebo rozumně oponovat. Není divu, asi moc toho rozumu nepobraly. Ale i přesto věřím, že se to jednou změní a jen doufám, že se toho dožiji. *4*
  • No tak musejí podat žalobu na Klause. *5* *5* *5*
    • Ke komu žalobu? K soudu? K českému soudu? To jste měla dát jako vtip za 200.- Kč do televize *15* *2* *1* . Víte jak by si ji s tou žalobou soudci vytřeli? *3*
  • Kdysi jeden politik označil V. Klause za vrtošivého staříka, měl pravdu. Já jej ale ještě vnímám jako ješitného a velmi zlomyslného člověka právě v souvislosti s amnestií, kterou páchá bezpráví na všech, kteří se chtěli domoci v tomto státě aspoň nějaké spravedlnosti. Naprosto souhlasím se sympatickou a bystrou advokátkou paní dr. Marvanovou. Kdyby pan prof. ing. Klaus, CSc., president ČR, byl soudným a slušným člověkem, tak nikdy nepřipustí a především ani nepomyslí na to, že si strčí do kapsy drahého pero při podpisu v Chile. Ta mezinárodní ostuda hlavy státu, jak je zaznamenaly kamery!! Měl jsem někdy výhrady k postojům p. Václava Havla, ale ten by něco takového nikdy neudělal. Stejně tak šlechtic a kníže p. Karel Schwarzenberg. To by bylo pod jejich úroveň! Z toho je zřejmé, že vzdělání nestačí ke slušnosti. Slušnost je buď dána nebo se získává ř á d n o u výchovou.
    • Nevychovaný zmetek zůstane nevychovaným zmetkem i když se posadí na zlatý trůn nebo zabere tradiční sídlo českých králů. Za francouzské revoluce pařížská lůza zabrala šlechtická sídla a navlékla se šlechtických šatů, ale přesto zůstala nadále lůzou.
  • Ona paní advokátka Marvanová mohla určitě za osm let vymyslet jak řízení urychlit. Nic pro své klienty neučinila. Dobrý český advokát dokáže vymyslet ledacos.
    • Nic nelze urychlit. Zapomněl jsi,že také stíhaní tuneláři mají své advokáty a to hodně dobré,kteří moc dobře vědí jak kauzy klientů darebáků uměle protahovat.Navíc je u nás bohužel pravidlem,že justice spíš bohaté darebáky chrání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit