Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rychle otevřte okna dokořán, Prdící vstoupil do diskuse!!!
    No fujtajksl, to je strašná rychna, já se z toho snad pobliju..., že ho nezavřou někam do senkrovny?!!
  • ...a ty budeš vzteky prdět až naplníš vzducholoď!
  • Lidé by měli volit se zřetelem na vlastní prospěch, na prospěch vlastní kapsy. To znamená volit levicové strany, prosazující solidaritu, progresivní daně, stejně jako tomu je zejména ve Skandinávii. Nikoli volit pravici a tím volit v nesprospěch vlastní a ve prospěch příjmů horních deseti tisíc, ve prospěch vlastníků velkých firem a vysoce přeplácených manažerů. Pokud by tuto jednoduchou úvahu vzali v potaz, neměla by pravice po jejím tříletém bezuzdném řádění, po bezostyšném rozkrádání včetně církevního tunelu, po odírání středních a nízkopříjmových vrstev, neměla by pravice po tom, co již předvedla, ani z poloviny takovou šanci, jaká jí ještě zbyla.
  • Mám n a s r á n o v palici, proto volím pravici.
  • Ahoj Prdíku ... :-)
  • Modri jsou zkazou tu vseho.Cilene vse likliduji,ozebracuji lid a jen hloupi,jim daji sanci,dal tu vse nicit.Modri vladnou hl.sobe,pro sve blaho,na ukor zbidaceneho lidu,bez vule lidi si odsouhlasili rest.cirk.apod...Bojuji zas o sva koryta plna penez a saskarny,volebni,zbytecne stoji moc penez,ktere by lip poslouzili potrebnym...Duchodcum se zdrahaji dat i smesnych
    45 kc,ale sobe bez mrknuti a hned pridaji tisice...Modri vse tu vedou do zahuby,hl.aby byli u zdroje penez a korytech,kde nemusi maknout..Jedina KSCM jeste mysli na lidi,aby tu bylo lip,udelala by tu poradek,potrestala zlodeje,...
  • Já volím samozřejmě SPOZ. Ty zaštiťuje sám Miloš Zeman a to je pro mě záruka správné volby.
  • ... to budou zapaření socani za pár dní čumět :)))
  • ... dávám zase pěkně do těla těm dvěma bezduchým debílkům, že :)))
  • ... na to ti se*e kazdej, magore :)))
  • ... píšeš místo užitečnější práce, spisovateli?
  • ... čauky :)))
  • ... jsi nemocný?
  • ... starej se o sebe, prďolo :)))
  • Ano na you tube jsou opravdu zajímavé rozhovory. Zeman vždy razil teorii, že stát nemá vlastnit ani banky, vodovody, pivovary, prostě nic. A Čuba i Babiš nic takového v této míře nerazí, právě naopak. Babiš i Čuba jsou i pro jednu státní banku, komerčního zaměření. Jedině tak stát nebude ztrácet obrovské peníze. Pošta např. jako stát. podnik jede zbytečně přes zahraniční banky a takto nám odcházejí peníze mimo a to není jediný stát. podnik. Babiš hovoří o stát. bance v Německu, která mu dala výborný úvěr s nizkým úrokem, což by mohlo být i u nás. Babiš razí nákup pro stát. instituce, aby se zamezilo tunelování a drahému nakupování. To samé nezávisle říkal na přednáškách na Zlínsku Čuba již před několika lety. To za totáče dělali ti zlí komunisté. Prostě ať je to jak chce, tito dva pánové jsou ekonomy a neztratili zdravý selský rozum. Klaus s Zeman, všichni ti prognotici, byli makroekonomové, tedy v podstatě ekonomičtí meteorologové, kteří nikdy nic kromě auta a kola neřidili a podle toho to tu vypadá. Prostě diletanti a blbci, ještě zaprodanci, protože Klaus a spol. to tu navíc všechno rozkradli a za úplatky rozprodali cincům . Přesto volit Babiše je velká neznámá, protoře nikdo nedovede určit, kam se potom odkloní a ke komu se přikloní. Proto je nezbytné nevolit ODS, aby potom v PS nemohli udělat koalici a také Lidovce, ti by jim též pomohli. Když už Babiš, tak ne ODS a Lidovce, Topku asi vyzmizíkovat zatím nelze. Ale u těchto stran to jde. Zelení by také nic užitečného nepřinesli. Tam je férový akorát Láska a nelze ho preferovat jako samostatnou osobu , díky tomuto volebnímu systému. Mějte to na paměti, až půjdete volit. Je to komplikované a není to vůbec jednoduché a přehledné.
  • Ani hlas ČSSD, TOP, ODS, Ti už se na nás podepsali dost. Volte KSČM ,Okamuru nebo Babiše.Japonce nebo Slováka, z Čechů vyleze zase jen nějakej Kalousek, Nečas nebo Sobotka
  • Ani hlas ČSSD, TOP, ODS, KSČM .Ti už se na nás podepsali dost. Volte Okamuru nebo Babiše.Japonce nebo Slováka, z Čechů vyleze zase jen nějakej Kalousek, Nečas nebo Sobotka .
  • Ať jsou průzkumy dělané jakkoliv, a já jsem v těchto agenturách pracoval 15 let, tak je mi líto, milí spoluobčané, ale Babiš bude mít hlasů dost, protože hnul s nezaměstnanýmiv regionech Moravskoslezský kraj, Ústecký , Karlovarský, Jihomoravský, kteří si od něho slibují práci. Má na to peníze a podniky, eu dotace a na to nezaměstnaní spoluobčané s vysokou mírou nezaměstnanosti prostě slyší. ČSSD si za to může sama, protože za vlády pravice v Poslanecké sněmovně vegetovala docela dobře. Nic nemusela dělat, chyby pravice jí přinášely získy zadarmo a bez velkého snažení a s Babišem prostě nepočítala. Babiš hodně na všechny ví a dokáže to přesně pojmenovat, využít toho. Má výhodu peněz a odvahy říci to nahlas. Strany s kmotry v zádech prostě potápí. Je třeba si uvědomit, že když se tam dostane Babiš a o tom už není pochyb, aby se zamezilo alespoň vstupu do Poslanecké sněmovny ODS a Lidovcům, kteří mohou pak dopomoci vytvořit opět pravicovou vládu, kdyby Babiš ujel vpravo, což se vylučit nedá. U Babiše se nedá vyloučit a odhadnout vůbec nic. Je to podnkatel s podnikateli v hnutí a bude kopat evidentně za ně. Kolik je toho schopen udělat pro lidi a tento stát i národ je jen ve hvězdách. Propočítat se to rozhodně nedá. Vykroužkujte alespoň u něho ty, kteří opravdu páteř a morálku nemají jako jsou Komárek, Stropnický, Telička a i ten Zlatuška. Jourová, Dernerová a Lorencová, které jsou pro Babiše kvalitu mají. Kroužkováním lze leccos usměrnit. ČSSD nemá v podstatě žádné kofry , co mají odvahu, znalosti, zdravý selský rozum, nebojí se jít do střetů a něco prosadit. Dojíždí na svoje letité - máme svoje jisté, přetrhnout se prostě nemusíme a ani to neuděláme. ČSSD je stojatou vodou a dojede na to. V podobě Babiše a Ano prostě do rybníka přišla štika. A SPOZ dojíždí na Zemanův tadem jak s Klausem a Klausovou, tak se Šloufem a na Zemanovo lhaní a makroekonomický diletantismus. Prostě když si na you tube pustíte jak hovoří Babiš a Čuba, který je paradoxně Zemanovým poradcem, tak se v podstatě shodují. Zeman je jako ekonom naprosto mimo, absolutně jiná strategie a myšlení. . Proto to takto s Klausem tady a dalšími dobřídili.
  • A dobře děláš voliči. Takovej Kalousek, Drábek, Gazdík to jsou ti správní odborníci, to jsou ti správní, čestní lidé, co nás vyvedou z krize, co nám zajistí šťastné zítřky. To jsou ti praví, co by za blaho republiky položili svůj život.
  • Pořád lepší piráti než volit ODS, TOP, Lidovce, Zelený. i když já budu volit levici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit