Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S cikány tady budou ještě obrovské problémy,jen si počkejte.
  • Víte co je taky velká soc.prasárna? Obyčejný občan musí šetřit energiemi kde se dá.Kdežto cikáni přinesou faktůry za vodu ,plyn,elektřinu na sociálku a ta jim to celé proplatí. Celé dny čumí na telku když je zima tak si přitápějí elektřinou,jestli jim uniká voda ve splachovači to neřeší. Hloupý Gadža to proplatí.
  • Je to jednoduché ,chce to aby si cikáni založili v obci pol.stranu se svými kandidáty a pak jim dávali své hlasy ve volbách a neprodávali je místním korupčníkům za pár stovek. Jednání zastupitelů kde bude nějaký cikán alespoň nebude nuda o vzr§šo budou mít gadžové určitě postaráno.
  • Volte voly, volte krávy, jen nevolte rómské krály.
  • Už mně ta situace,připomíná Libanon.Po napadení Palestinců Židy,bral Libanon Palestince,jako národní hosty.Ti se začali v Libanonu čile rozmnožovat.Když zvýšili četnost populace,požadovali stále větší podíl namoci.Když to většinová populace odmítala,tak došlo k občanské válce.Z jejíchž
    následků se tato země
    dodnes nevzpamatovala.U nás by měli se cikáni naučit živit sebe a své potomky z výsledků vlastní práce.Až se naučí živit své potomky,z výsledků své práce a ne z dělání dojné krávy,z většinové společnosti,tak teprve jednat o ostatním.Nepracující cikány je třeby naučit pracovat,alespoň tak,že budou chozením v žentouru,vyrábět ekologicky čistou elektrickou energii.Tu pak prodávat Němcům.Pak jim veškerou podporu odebrat,když budou mít možnost se živit vlastní prací.Tím se rasismus ,v této zemi začne automaticky snižovat,když cikáni přestanou dělt dojnou krávu z většinové grnerace.Lumpové zde jednadvacet roků vládoucí,naopak dělají vše,aby přes cikány a církve,naši zemi tak zadlužili,aby jsme se pak stali kolonií Západu ,zvané Česko.
  • Tak nevím.... chtělo by to, aby ČSÚ fofrem zpracoval sčítání, abychom se dozvěděli, kolikže romů u nás žije. V minulém se za romy prohlásilo necelých 12 000. To že měli 2 zástupce v poslancích přece byl úspěch - na to že neměli nijaké garance a prošli volbami jako všichni ostatní.. Krom toho, by mne taky zajímalo, co teď ti dva úspěšní dělají? A co vůbec pro romy dělali, asi nic moc, protože je nikdo znovu nezvolil... A v tom je problém, proč se romské sdružení nesnaží jít stejnou cestou a chtějí nějaké prapodivné nedemokratické garance....Kdyby jenom nežvanili - celá ta iniciativa -a opravdu pro romy něco dělali, určitě by je jejich vlastní volili.... ale asi i oni mají s nimi své zkušenosti.... sorry...
  • Samková uvedla, že "pod záminkou demokracie je kvůli menší početnosti Romů zneužíváno volebního systému v jejich neprospěch".....

    Ještě se musím k tomu vrátit *11* ....normálně to nemůžu rozdýchat - školy v cigánštině,tv pořady...taky tak,...tak kur.a melou,že jsou češi???
    Samková,Kocáb,Lessy a ostatní zrádci českých národů by měli jít okamžitě před soud.A pěkně dlouho hačat.Jejich počínání způsobí,že r.2015 se budem čmoudům klanět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha.zli!!!
  • Není nejmenší důvod pro VÁS dělat speciální zákon...když teda "jste taky Češi".V tom případě jděte do normálních voleb a snažte se.Nevidím důvod,proč byste si měli "nechat držet fleka" v dolní komoře nějakým extra ujednáním??? A tak hodinky s vodotryskem byste nechtěli??? Co si kur.a o sobě vůbec myslíte??????????????????????????? Táhněte,tady o vás nikdo nestojí (natož ještě v zákonodárném sboru)!!
  • Tak nevím,tady už přestává ho.no smrdět!!
  • Hmmm. A to se má dělat pro nějakejch 15.000 možnáobčanů ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit