Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aktivisté = imbecilisté.
    Normální člověk by pochopil, že kácení stromů napadených kůrovcem je nutná z nouze ctnost. Jinak škody v lese budou mnohem větší.
    Pokud toho dosáhnou, nechal bych jim veškeré škody zaplatit do poslední koruny. I kdyby skončili jak bezdomovci. A ti z nich, co mají VŠ, tak by pro blbost měli přijít o diplom a tituly.
    • Pravda, pravda. Jen bych dodal, že aktivisté = ekoteroristé.
      Pořád mám stejnou otázku: kdo jim to platí?? K čemu potřebujeme kůrovce? Ať se neohání tím, že chrání původní šumavskou přírodu. Chrání výsadbu smrků jako podnikatelskou příležitost konce 19. století!!!
  • Hlavně je je třeba zaevidovat a uvedené záznamy uložit.Aby z nich bylo moci,po další revoluci, udělat úspěšné kopáče uranu nebo výrobce ekologicky čisté elektrické energie,chozením v žentouru.
  • Vjezd těžké techniky bych připsal na účet rádoby ochráncům přírody. Kdyby nezdržovali, myslím, že by dřevorubci dokázali stromy pokácet v termínu. A k úhradě bych jim nedal jenom náklady na prostoje dřevorubců. ale i náklady spojené se zásahem policie. A ty nebudou malé.
    Taky je asi chyba, že je vozí jenom do Kašperek. Já bych je vzal na výlet někam do Beskyd. Cesta zpět by se jim protáhla.
  • Až slezou dolů,tak by je měli policisté pořádně poklepat pendrekem po zadnici.Po druhé by si to nedovolili.Tato země potřebuje zavedení tvrdého levicového pořádku,místo stávajícího kapitalistického svinčíku.
  • Clovek by ocekaval , ze lide s dilplomem budou pouzivat mozek!
    Jake prekvapeni !
    Cim dele budou zdrzovat , ti jistejsi je nasazeni tezke techniky kvuli terminum.
    Nemyslici svoloc !
  • Tady asi nic nepomůže!! Jedině snad, že by opravdu museli zaplatit vzniklé škody - alespoň náklady na nerealizovatelnou těžbu (tedy neproduktivní čas dřevorubců včetně režie..atd.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit