Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu,proč se policie s těma lidma takhle ručně tahá. Je to naprosto nedůstojné a hloupé. Přece existují známé hmaty a chvaty, jak někoho popohnat k chůzi i když se mu normálně nechce a nerespektuje ústní nařízení úřední osoby. Ano bolí to, ale není třeba čtyři policisty na jednoho aktivisty. Co je v těch policejních školách učí. To je samá humanita a ostatní lidi aby to pak platili ze svých daní. Vždyť to musí být pěkná částka peněz, která pak někde chybí. Čtyři policisté na jednoho, to je bída. Napařil bych jim blokovou pokutu a dokud by ji nezaplatili, tak bych je zadržel na stanici v cele jen o vodě.
    Když jim jde o chráněné území, tak proč se nedrží turistických cest jako ostatní turisti a lezou na stromy, kde nemají rozhodně co dělat!! Zkuste něco podobného v národním parku v jiném státě a strážci si s Váma rychle poradí. Kdo má pravdu v tomto sporu stejně ukáže jen čas.
  • Zmanipulovaní idioti, kteří si hrajou na hrdiny. Pane Bože o co komu jde? Já to nějak nechápu. Kdyby to kácení nebylo přes prázdniny tak tam z těch rádoby aktivistů není ani noha, zkrátka pěkný prázdninový adrenalinový zážitek, nedivil bych se, kdyby to zprostředkovávala nějaká agentura za těžké prachy. Jediné čemu se jako daňový poplatník divím nebo spíš se ptám kdo zaplatí ty desítky poldů co tam zasahovali, aha už vím, odpovím si sám, my všichni a já mezi nimi. Pánové Aktivisté. zaměřujte své aktivity na informovanost občanů a pokud chcete své názory prosazovat tímto extremistickým způsobem, tak si pak laskavě rozbijte prasátko, ať zásahy proti Vám neplatíme my. Děkuji.
    • Zaregistrovat všechny a hnát k zodpovědnosti. Speciálně v případě, že Němci budou požadovat odškodnění za kůrpovcovou kalamitu, způsobenou našimi "ochránci přírody"
  • Tak ať nechají na některého aktivistu padnou strom! Je tam pracovní místo ta tam nemají lidé,kteří netěží dřevo co dělat.Naše policie si s nima moc maže! Střískat je všechny na jednu hromadu!
  • Mojmír Vlašín se zajímá o životní prostředí, jen když jsou u toho média. Sudy s Kyanidyve Zbrojovce nebo dioxiny z Brněnské spalovny jsou mu u pr....Takoví kašpaři nakonec myšlence ochrany životního prostředí spíš škodí.
    • A že vykáceli v Brně polovinu Wilsonova lesa to je Vlašínovi tamtéž, raději hraje divadlo na Šumavě.
  • Ať nasbírají kůrovce a odtěženou kůru a do každého NDR parku stím!
  • Pokud se tu Němci chovají dle našich zákonů,tak není důvod je vyhošťovat. Je volný pohyb osob a svůj názor zákonným způsobem může vyjádřit každý. Vměšování by to bylo v případě kdyby to byli vojáci, policisté v uniformách apod. Nemám dostatečné informace o tom jestli kácet nebo nekácet. Takže to těžko dokážu posoudit. Ale třeba v Německu se nekácí. Pokud by jste někdo věděl o nějaké nezávislé studii o Šumavě, tak sem můžete dát odkaz.
  • Ať se starají o své věci!!!
  • Není účast Němců na našem území vměšováním do našich záležitostí? Vykázat je ze země na nejméně 50 let.
    • Koukám že tady sou diskuze na stejný urovni jako na novinkách :D
  • Je třeba vzít bič a Němce hnát pryč.A ty naše aktivisty,nahnat makat do pracovních tíáborů,proto,že nám ze Šumavy chtějí udělat množírnu kůrovce.Hlavně je třeba aby policie přesně zjišťovala jejich totožnost a tu archivovala.Aby uvedení mohli hned po údajné revoluci položit základ kopáčů uranu,případně chozením v žentouru vyráběli ekologicky čistou elektrickou energii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit