Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Schizofrenie je, především,  dědičná nemoc, která prochází dlouhodobým vývojem  a vyznačuje se patologickým vývojem osobnosti. Těžko lze předpokládat, že pilot dopravního letadla by prošel všemi, preventivními i mimořádnými , lékařskými prohlídkami bez povšimnutí. Na cvoka spíš vypadá ten starej gauner.
    • No, před propuknutím libovolné choroby zcela určitě. Jako ten kolega, co prošel testy a nedávno nasměroval airbus přímo do úbočí hory. Nebo jste onen případ účelově abstrahoval, aby vám nerušil Matrix?

    • Stačilo ten příspěvek poslat jednou - ale - odhady týkající se dědičnosti schizofrenie se liší kvůli obtížnému oddělení působení genetických vlivů a vnějšího prostředí. Největším rizikem pro rozvoj schizofrenie je nejbližší pokrevní příbuzný - u tohoto jedince a jeho sestry právě matka - u něhož bylo onemocnění diagnostikováno (risiko vzniku nemoci se udává 6,5 procent). 

      Vyšetření mozku pomocí magnetické resonance - ale i dalšími technologiemi zobrazení mozku -  umožňuje studovat rozdíly v činnosti mozku u osob s diagnostikovanou schizofrenií oproti osobám zdravým. Ukazují se dvě vrstvy mozku s oblastmi, které byly během studie pomocí Magnetické resonance oblastí pracovní paměti je během tohoto vyšetření aktivnější u zdravých osob než u pacientů se schizofrenií.

      Schizofrenie je spojována s nepatrnými změnami ve struktuře mozku, zjištěnými u 40 až 50 procent případů; a v chemických reakcích mozku během akutních psychotických stavů.

      Takže - nešiřte tady nepotvrzené bludy!

      • Vygůgloval sis to hezky, ale z blbého zdroje.  Tipnul bych si Aeronet nebo podobný bolševický xindl.

        • Aeronet se zabývá diagnostikou duševních chorob?

          To snad ne!

          • Zcela jistě nezabývá, ale někteří lidé znají jen málo slov a domnívají se, že tento nedostatek zastře epiteton constans, jehož častou nepřípadnost nedokáží rozpoznat.

  • Schizofrenie je, především,  dědičná nemoc, která prochází dlouhodobým vývojem  a vyznačuje se patologickým vývojem osobnosti. Těžko lze předpokládat, že pilot dopravního letadla by prošel všemi, preventivními i mimořádnými , lékařskými prohlídkami bez povšimnutí. Na cvoka spíš vypadá ten starej gauner.
    • No, před propuknutím libovolné choroby zcela určitě. Jako ten kolega, co
      prošel testy a nedávno nasměroval airbus přímo do úbočí hory. Nebo jste
      onen případ účelově abstrahoval, aby vám nerušil Matrix?
  • Kdo umí počítat, dá si dohromady, že 1+1 jsou zpravidla 2!

    A je mu jasné, že 4 dny před 17. listopadem - v době, kdy je premiér v cizině - probíhá v ČR pokus o destabilizaci země a svržení vlády! 

    Pravým důvodem bezprecedentního útoku na rodinu Andreje Babiše je dostavba 2 energobloků jaderných elektráren Temelín a Dukovany!

    Pan ing. Babiš totiž zcela vážně jedná s firmou Westinghouse, která má řadu projektů v této oblasti po celém světě, mimo jiné od obdržela 800.000.000 USD od věřitelů na projekty v Evropě (včetně Temelína a Dukovan), v Asii, na Blízkém východě a dokonce i v Africe. 

    A tak bolševické bestie vyslýchaly nemocného člověka, chystají demonstrace, dokonce chtějí svrhnout vládu!

    ZA VŠÍM JSOU PENÍZE...

    • A o vazbách českých finančníků (kteří o financování dostavby stáli především) na Rusko a Ukrajinu si dokonce i vrabci na střechách štěbetají... 

      Firmu Westinghouse by totiž tak snadno "natáhnout" nemohli!

      Tak si platí jak české politiky (především TOP 09) i "nezávislé" novináře...

  • O čem se furt mele.

    Praktiky komoušů a Stbáků v praxi.

    Kdo je nepohodlný skončí na psychiatrii .

    Jenom vymytý mozek může věřit Burešovi

    • Vy jste ovlivněn médií. Co kdo napíše tak tomu bezmezně věříte, že je to pravda na 100%.

  • Co jiného se dá očekávat od té staré vyjeté zrzavé hyjeny. Za prachy vybleje i tu největší špínu pro tu polofašistickou TV stanici a naše veřejnoprávní to i z mé televizní daně odvysílá. H N U S. 
  • TheGGG

    novináři dávno přestali být novináři a staly se kolečky ve stroji té či oné propagandistické mašinérie... a pokud by se to pisálkům hodilo, budou schopni udělat rozhovor s 90ti letým člověkem s alzheimerem a doslova mu nadiktovat odpovědi, pokud by jim to přineslo nějaké výsledky a podpořilo to jejich propagandu. 

    Prostě nebezpečnější verze šmejdů s hrnci a tito pisálci ze západu mají tu drzost se srovnávat a dávat do jedné skupiny se skutečnými statečnými investigativními novináři co v nebezpečných regionech jdou po drogových kartelech a zkorumpovaných politicích a riskují život aby rozpletly kauzy při kterých jde o život...

    • vanhorne

      "se skutečnými statečnými investigativními novináři"

      A co ti Cesti novinari, kterym soudruh president tak rad vyhrozuje a touzi po jejich likvidaci? Ti jsou mene statecni, kdyz pred nimi ta uboha troska tajtrlikuje jako maly kluk s maketou Kalashnikova?

      Nejste jenom slepi kdyz dokazete kazdy den vzdychat a obdivovat cisarovy nove saty. 

      • Ano, to jsou ti méně stateční, kteří jdou za senzacemi typu Babiš ml.. 0no se to ví již půl roku a účelově to vytáhnou právě teď. Babiš neměl brát dotaci na Čápa, stejně ji vrátil a měl by méně starostí. Nicméně prezident má pravdu. 

  • Karel

    Víte co je na tom nejsmutnější že vlastně de jure se čin ze kterého je obviněn Pan  Babiš vlastně vůbec nestal, protože tenkrát neměl ani oporu v zákoně a i ten předpis byl dodržen (pětiletá lhůta) každý soud by musel rozhodnout v jeho prospěch a to nejen kvůli retroaktivitě, nevznikla žádná škoda protože převzetím majetku svých nemocných dětí jej zachránil a rozvinul a tento majetek přinesl do státní pokladny, tedy nám všem nemalý peníz.

     Státní soudní orgán  by měl toho schizofrenika policistu co má na "starosti" lex Babiš poučit(o tom že se čin nestal ani de jure) a ukončit tuto frašku. 

     Opozice vidí sklenici a myslí si že jsou na rozbouřeném moři podvodníků a lhářů které soudí podle sebe.

  • No tak  "JUDR" Rozehnal. On je to především vyhlášený kriminálník. V r 2002 je zadrželi a několik měsíců byl na vazbě. Jednak se u něj nalezla platební karta jednoho pražského soudce. Prý mu asi vypadla v jeho  autě. Ovšem zejména jej přimkli za kouzla v kauze Železného. Tento vyhlášený kriminálník přešmelil kde co. Slovem Hnůj chlap. A právě tady Alešek mu pomáhal ty jeho špinavé kšeftíky přikrývat. Tak jej zabásli - a na 10 mil kauci pustili.A tento vyčuránek nyní učí na fakultě. A tady ve věci vystupuje jako autorita.Je tedy samozřejmé přímo logické , že klub špinavců ze Seznamu jej přibral k sobě.

  • Jak je patrno, tak média jdou na politickou objednávku přes mrtvoly a za každou cenu. A to mám k Anreji Babišovi výhrady. Účelově nastavená aféra, která má destabilizovat republiku. Opozice jen žvani něco o demokracii, ale pro chod ekonomiky apod. ve skutečnosti nic nedělá. 

  • Novinářský hienismus nezná mezí.

    • ...hyenismus...

      • I tak je to slabé slovo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit