Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Královno Alžběto II, nechceš vystřídat dementa Porošenka, v Evropě by byl opět klid zbraní. Bůh a nebo něco jiného stvořilo planetu Zemi pro všechny, jen židé začali s planetou a jejím povrchem obchodovat, parcelovat, nasledně zotročovat vše živé k obrazu svému, hnanému touhou po ovládání a moci. Porošenko své kořeny nezapře svým postojem k lidu východní Ukrajiny.
  • Velká dáma se nezapře! Ona ví, že lidé Skotska jsou tvrdí,pracovití a umí o sobě rozhodovat. To není jako u nás - oveček.
  • Jo, aby si obyvatelstvo samo v referendu rozhodlo o podobě své domoviny či o její samostatnosti - tak tohle může proběhnout jen v takměř diluviálním archaickém zřízení a státě - ve Velké Británii, v konstituční monarchii. To by se v moderní mladé demokracii, třeba na Ukrajině, nikdy stát nemohlo! *5*
    • Ono nestačí jenom si v referendu rozhodnout o podobě své domoviny či o její samostatnosti. Ono je také potřeba umět tu podobu a samostatnost uhájit.
      • Hlavně,žes uhájil celistvost Československa,hrdino. *9*
  • No tak se Skotove trhnou-copak je to nestesti?Alzbeta II ma jeste kolonie v pripade ,ze by chtela opustit s familii /i kdyz je velka/Anglii ,urcite z nich nebudou bezdomovci.
  • královna na baterky *7* *7* *11*
  • Královna má, i přes svůj věk, rozum a netrpí demencí...což se o našich politicích říci nedá...
  • Božský Klaus by ji vyvedl z omylu ???

    V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • a tedy zřejmě nereálné
  • Skotáci čekají, že dostanou chléb a hry, tedy víc chleba a her než mají. A jiní zase myslí na heslo rozděl a panuj. A také bude potřeba skotácká vláda, skotácký parlament, skotácký král nebo prasedent a další skotácké offices a to všechno budou dobrá koryta. A kdo to všechno zaplatí? Skotáci.
  • Já se skláním před její moudrostí a odvahou. Dobře ví, kam současné - amíkům podlézající a s nimi se paktující osazenstvo velení Angllii vedou Taky by asi nerada viděla Evropu v rozkladu - což musí zákonitě po takovém paktoování následovat Mno a nakonec ví - jakáže je kvalita potomků co obsadili ameriku... Pak se divme...
  • Babka Bětka jistě z odtržení Skotska zděšená je, ale ví dobře, že jí Skotové a celou královskou rodinu moc nemusí , stojí je to obrovské finance, navíc hymna je Bože ochraňuj královnu a jednu sloku museli vymazat, protože opěvovala vítězství Anglánů nad Skotskem . Takže jí zdravý selský rozum velí, zachovat neutraliltu, protože by to jinak bylo jako býk a červený hadr a přilévání oleje do ohně.

    Doufejme, že Skotsko bude mít tu odvahu a nenechá si vymýt mozky. Je v EU řada menších států, které si žijí dobře a to by mělo být pro ně výzvou je následovat a poslat Anglii, apendix USSá do háje . Žádnou svoji nezávislou politiku V. Británie neprovádí, je jak feťák - závislák na USSá droze. a každé druhé dítě je Mohamed. Je to ještě Anglie? . Asi těžko a těžkosti s tím přijdou co nevidět, ISIS a ISIL klepe již na dveře. Kdo uteče od těchto j-elit ten vyhraje.Čeho je moc, toho je příliš říkávali naši předci se zdravým selským rozumem, nic se nemá přehánět Nigel Farage situaci v Anglii a v EU popisuje velice názorně a ostře. O žádnou demokracii nejde, ale pouze o diktát.
    • Ano Skotové, nenechti si už nic diktovat, toto budeme muset provést i my v celé "slavné" EU. Tak jak to říká Nigel Farage, který jako jediný tento stav reflektuje a nežvaní hloupé nesmysly made in EU. USSá. - Bilderberg.
      • Hrdí Skotové - yes,go out into the bum, if you want to go there. *1*

        A čeští Švejci si na svém českém slepičím dvorečku dají další pivo a budou žvanit o tom jak by se ten jejich dvoreček měl "osamostatnit" a úspěšně konkurovat celé EU s USA dohromady. A to že by nám Putler dříve či později poskytl "bratrskou pomoc", to jim v jejich pivem vypláchnuté dutině lebeční nedochází.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit