Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kam američané strčili ústa tak tam přes ně dostali!
  • Válka na Ukrajině je také v podstatě dílem Američanů. Ovšem opolčenci nejsou Talibán, takže tam USA vlastní vojáky nikdy nenasadí, jedině daleko v zázemí jako "instruktory". V přímém střetu s opolčenci "US heroes" nemají šance, nemohou bojovat, poslední stánek s hamburgery byl v Doněcku rozbombardován už z podzimu. To by ty Herkulesy nestačily ani na odvoz amerických mrtvol. No, ale amíkům stačí řídit loutkovou chuntu v Kyjevě a sem tam dodat starší výzbroj. Kanonenfutr, klidně až do posledního ukrajince dodá Jacenjuk, a potřebné peníze daňoví poplatníci EU, tedy my *10* .
    • Separatisté se však brání slovy o výskytu zahraničních žoldnéřů v ukrajinské armádě. "Pod troskami nového terminálu jsme našli těla v uniformách NATO. Podle nalezených věcí jde o příslušníky privátních armád, které působí v roli ukrajinských diverzních skupin," nechal se Basurin slyšet. Samozřejmě i ukazují samopaly z výzbroje NATO!
  • To mě připomělo výroky ktaré jsem četl o druhé světové,že" němci prohráli válku"!
    Ale to prohráli fašisti!!!
  • Promiňte pane strnade, opomněl jsem se podívat na autora článku. Kdybych věděl, že jste jím vy, určitě bych ty vaše levičácký zvratky nečetl.
  • Mám dojem, že se zde všichni mýlíte,ale nechci Vám vnucovat své názory. Stačí,pokud si přečtete článek na www.aeronet.cz pod názvem :Sedm zemí do pěti let. A dále pokud se podíváte na www.youtube.com a zadáte si : 7 zemí do pěti let- generál Wesley Clark. Je zde uváděna hrozná mocenská politika USA,plánovaná s předstihem několika let a krok po krůčku realizovaná. Myslím si,že pokud někdo deklaruje USA jako demokratický stát,tak lže. Je to fašistický stát. Mohu si takto dovolit mluvit, protože v New Hampshire mám příbuzné a chystají se emigrovat z USA. Ale stačí,aby jste se seznámili s fakty na uvedených adresách. Svět by měl povstat proti USA.Problém je v tom, že USA je v neustálém vojenském cvičení a navíc je to jaderná velmoc,která použije jaderné zbraně bez ohledu na množství mrtvých. Jenom aby si svět mohly úplně porobit.
  • Ten nadpis zřejmě psal agent KGB z Kremlu!!

    USA pomohla Afghanistánu a Iráku se stvořením národní armády a policie. Nyní se musejí
    starat o svůj stát a ne spoléhat na druhé. Když Islámský stát napadl Irák Kurd se jim
    vzepřel zatímco Iráčan utekl - za to nemůže USA ale zbabělost Iráčánů.

    Středověká vláda Talibanu hrozí i EU pokud se tu uhnízdí Islamisté takže kdo jim
    tleská je hodně krátkozraký.
    • Nejdříve rozbili funkční sociální struktury a pak, aniž by byli pověřeni, sebrali pár stovek "spoluoracujících", jejichž úkolem bylo nechat se vycvičit a získat zbraně pro armádu svého srdce - islámskou. sekulární režimy zničili, všetně Husseina , Kaddáfího, o Assada se snaží a NIC slovy NIC dobrého nepřinesli- jo jen veřejné domy, ale ty ta, byly už tak i když skrytě.
      Iráčané ani nikdo další není povinen plnit megalomanské sny USA přivezuli zlo, osvobodili draka a teď si myjou ruce nebo nabízejíé další zbraně, je to hrozné
    • Proč zde tak hloupě a veřejně lžeš? Cituji slova amerického generála :"...deset dnů po 11.září jsem byl informován,že bude napaden Irák. Zeptal jsem se,zda to má nějakou souvislost s 11. zářím. Je to ještě horší.Na memorandu Ministerstva obrany se píše,že začneme Irákem, přesuneme se do Sýrie,Libanonu, Somálska,Súdánu a Iránu....."A samozřejmě,že Afghánistán byl napaden v říjnu 2001. Nezapomeň,že Afghánistán vyzbrojily USA a nepomohly se stvořením nějaké armády či policie. Zeptej se sám sebe,proč by to USA dělaly. V iráku by se taky teď stát měl starat sám o sebe,ale před branami Bagdádu stojí ISIS. Než zde začneš blábolit,tak si najdi fakta. Takové jako jsi ty, má ráda každá propaganda. Raději si kup Blesk a studuj fakta tam, když na nic jiného nemáš.
  • Naroubovat demokratůru made in Jůesej se nepodařilo , okupanti neměli občany na své straně. A bez mandátu OSN bylo přepadení Afganistánu teroristický čin , a Česko jako slouha se terorismu ůčastní. *11*
  • standadriver
    Velmi dobře popsáno.......
    --------------------------------
    Všechno mohlo dopadnout jinak, kdyby se nevyhlašovaly proti Rusku nesmyslné sankce, kdyby jsme s Ruskem ve všech směrech spolupracovali, přátelili se s nimi a společnou silou USA,Ruska, Austrálie a EU tvrdě bojovali proti Islamismu, bez Ruska nedokážeme nikdy vůbec nic, zbytečně vynaložené finance a ztracené životy vojáků, Vzpamatujte se už konečnšě proste Rusko za odpuštění, zrušte sankce a začněte něco vojensky dělat, jinak ve světě klid nebude, do Evropy nepříjímejte žádné přistěhovalce, spolupracujte ihned s Ruskem, je to jediná možnost než bude hůře
  • V NOVODOBé HISTORII TO NENí ZAČÁTEK.Řekl bych,že začátek byla Korea,Vietnam, a pak jmenované země.Všude tam to bylo stejné.Ale SSSR byl stejný.UzurpovaL si moc v Asii,(taky Afganistan) v 1956 Maďarsko,potom Polsko,v 1968 Českospovensko.
    "VELMOCI" SI HRÁLY a HRAJí SVÉ HRY.SSSR už neexistuje,a USA se buď probraly,nebo musejí probrat,ze svých choutek a postavit se nohama na zem.Čím dřív se jim to dostane pod kůži,tím líp.Takové triky jako s bombardováním Srbska, Kosovem,nebo Majdanem a Krymem,nutno odsoudit.Demokracie, pokud se jedná o skutečnou demokracii má,nebo musí mít přece jiná a stejná pravidla.Ať už se jedná o Rusko,nebo USA.
    AGRESE JE AGRESE a DEMOKRACIE JE DEMOKRACIE.
    • no Maďarska vsoupili až ta byla občanská válka a komunisty věšeli a párali jim břicha - jsou o tom fotografická svědectví, k nám pak, když byl Dubček pro spojence zcela a naprosto nečitelný, protože něco jiného tvrdil jim a něco jiného pak doma, pokud se Afganistánu týká, tam vešli na žádost tehdejšího regulérního prezidenta Nadžibulláha, takže tedy o dost jiné situace od akcí USA.
      • Jsi vlastizrádkyně, schvaluješ okupaci naší republiky cizími vojsky. Patříš za mříže, ostatně jako každej komouš. *16* *16* *16*
        • protože neschvaluji žádnou okupaci, aktivně jsem se účastnila protestů proti americkému radaru - a ty? *16* *16* *16* *16* *16*
        • Jiřík:a víč co je nejvíc smutné
          cituji:Spojené státy americké na tuto skutečnost nijak nereagovaly, neboť pro ně byla přednější bilaterální dohoda se Sovětským svazem a poválečné rozdělení tehdejší Evropy respektovaly. Britská vláda nechtěla ohrozit své obchodní zájmy se SSSR a dalšími zeměmi Varšavské smlouvy.
          Tak kdo by měl sedět nebo být věšen?
          A těmhle lidem lezem do zadku. Do dneška jsem od nich neslyšel že toho litují,či něco podobného. *9*
          • Já nebudu komanče hájit...Ale měli jsme ze všech kom. zemí na ty naše největši kliku.Protože kdbyby chtěli aby jsme žili jak v albanii tak,tak do dneška žijem.
          • no, USA měly své zájmy jinde a prosazovaly je tvrději a brutálněji nežli spojenci u nás, tam mají čeho litovat a odprošopvat v VB je to totožné
  • *1* *1* *1* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit