Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Netvrdím ,že UNESCO je ten nejlepší spolek ale jde o to ,že USA už nemají rozhodující slovo a vlastně podle nich je zbytečné někoho podporovat . Dokonce jestli nedopadne reorganizace OSN podle jejich představ tak se chystají i vystoupit s OSN .
    Holt USA už nejsou nejlepší stát na světě !!!

    http://www.mojevideo.sk/video/1b052/najuprimnejsie_tri_a_pol_minuty_v_televizii.html
  • V UNESCO je celý kulturní svět jen barbaři tam nejsou nebo odcházejí
    • Veškrnko, zdá se, že jsi trochu pomatená, pokud UNESKO dnes považuješ za kulturní institucí. Přestat platit a vystoupit také a tak ukázat světu, že jsme doopravdy kulturní a vyspělý stát a národ, který nebude sdílet jednu střechu s národy, které udržují na svém území bídu, hlad, zákaz demokracie a ztrátu veškeré svobody. Jistě nemusím vyjmenovávat.
      • Manžel by to viděl jinak
    • veliké moudro co zas z tebe vypadlo! To se ti moc moc povedlo.
  • Na ukrajinském Očakovu, který se nachází v těsné blízkosti Krymu, začala výstavba americké námořní základny, připomíná švýcarské vydání InfoSperber. Přes důležitost této operace se západní média vyvarují jakékoliv zmínky o něm. To znamená, že Západ opět zamlčuje své provokace, a mluví pouze o „ruských provokacích“, zdůrazňuje vydání.„Celý svět se dívá na Severní Koreu, z části na Venezuelu, ale o Ukrajině nikdo nemluví. Nicméně to neznamená, že se tam není nic neděje,“ napsal Christian Müller, novinář InfoSperber.19.července americká námořní flotila představila novou spolupráci svých elitních vojáků s elitními jednotkami na Ukrajině. V Očakovu, v těsné blízkosti na Krymu, začala před několika dny výstavba nové námořní základny. Uvádí se to na oficiálních stránkách amerického námořnictva 7. srpna 2017.V roce 1989, když Německo vedlo jednání s Gorbačovem o znovusjednocení Německa, tak mu slibovali, že se NATO nebude rozšiřovat na východ. Dnes to nikdo nepopírá, ale poukazuje se na to, že to nebylo zaznamenáno písemně v jakékoliv smlouvě. A proto se expanze NATO konala navzdory slibům, uvedl portál Aby uskutečnili „změnu režimu“ na Ukrajině se američtí politici nestyděli osobně mluvit před davy na náměstí Nezávislosti, a úspěšně. Navzdory kompromisnímu návrhu Německa, Francie a Polska o nových předčasných volbách, který byl přijat a podepsán vládou Ukrajiny a opozicí 21. února, byl prezident Viktor Janukovyč v tu noc vyhnán ze země. „Přesto v chápání západních politiků a západních médiích to rozhodně není převrat a není to provokace. Ať se stane cokoliv, vždy „provokuje“ Rusko. A nyní americká námořní flotila oslavuje „úzkou spolupráci“ s ukrajinskými elitními vojáky a staví námořní základnu na pobřeží Černého moře,“ dodal znechuceně autor materiálu na InfoSperber.
  • UNESCO byla organizace ryze odborná. Pod vedením některých elementů, naposledy té Bulharky se ovšem zpolitizovalo - doslova do ruda (na ruku bolševikům) a zelena (na ruku muslimům). Zneužívalo finance (jejichž největšími dárci byly právě USA a kupodivu i Israel, dával na činnost UNESCO více, než Francie, více než Německo) k podpoře požadavků teroristů - naposledy k podpoře zabránění používání PRAVDIVÉHO názvu Chrámová hora, nacházely se tam totiž oba chrámy Starého Israele (důkazem existence toho druhého je Západní zeď, někdy nazývaná Zeď nářků)! Rezoluce UNESCO z dubna tohoto roku dějinné souvislosti místa a toto označení (Chrámová hora) IGNORUJE A POPÍRÁ! Striktně se drží islámského pojetí tohoto místa. Místo pojmu „Chrámová hora“ používá označení „Mešita Al Aksa“ a „Al Haram aš Šarif“ (to pro Vznešenou svatyni neboli Skalní dóm s dominantní zlatou kupolí). DIVÍ SE JEŠTĚ NĚKDO, ŽE ISRAEL - A NYNÍ TÉŽ U.S.A. - S TOUTO SEBRANKOU POKRYTCŮ NECHTĚJÍ MÍT NIC SPOLEČNÉHO A navíc je ještě finančně podporovat svými příspěvky?
  • teroristické USA by už mohli odejít ze světa
    • To bys neměl počítač, mobil, léky a tisíce dalších věcí, které pocházejí z USA.
      Vůbec nechápu jak může nějaký trouba z Horní Dolní, hodnotit nejvyspělejší stát světa.
  • UNESCO zbytečnější organizaci těžko pohledat drazí darmožrouti *11*
  • Beztak ty americký neandrtálce nikde nechtějí, takže žádná škoda!
  • protože tyhle smečky kancelářských hlupáků už si dovolují moc.Třeba Fillipo Grandi vysoký komisař OSN pro uprchlíky má tu drzost vyzývat a rádoby diktovat zemím světa co s přivandrovalci. Slova o úctě k africkému parazitovi jsou u něj běžná. Jo kluci jak si nevidíte do huby - tak tady jsou výsledky. A bude hůř. O moc hůř!
  • No ať táhnou.Oni žádnou kulturu nepřinesli.Evropa si poradí i bez nich.
    • text sedí k nicku. Už jsi byla někdy tam za lesem jak máte rybník? Nebo v okresním městě? Těžko.
      • ty už si někdy Sajmone opustil areál ústavu pro choromyslné, ne, tak nemel!
  • UNESCO se stalo pátou kolonou světové demokracie.Proto se nemůžeme divit reakci USA.Jde o dlouhodobou činnost UNESCO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit