Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalašnikov je pro svou nezničitelnost a jednoduchou obsluhu nejvyhledávanější teroristickou zbraní.Tak jsme jim to dodali i s municí.
  • Česká republika plně a vědomě podporuje vyzbrojování prozápadních teroristů. Akceptuje účelové lhaní USA o koncovém příjemci zbraní a podporuje otevřený boj proti demokraticky zvolené vládě prezidenta Bašára Asada. Existují dobří a špatní demokraté, jedni jsou dobrými vazaly USA a druzí hájí zájmy svého lidu a proto musí být zničeni.
  • O policejním státě plným negramotů a nenažraných pitomců je veškerá diskuse k ničemu.Jen mně irituje že od těchto cvoků si my s naší historii bereme rozumy.Až USA přestane vykrádat bohatství-i duševní- mentálně vyspělejších států pojde jako jepice,velmi rychle a potichu.Bohužel peníze jsou na žebříčku výše než lidská hrdost a důstojnost.I ty největší mozky většinou podlehnou financím a zradí své ideály................
  • Dobrá "morálka". Klidně se zabíjejte, jen když já se z toho dobře na....zeru.
  • A že nám páni novináři ani nenapsali, kdo se na tom napakoval. Asi chudáci nemaj zdroje...
  • chce být vidět za každou cenu. Novinářů jsou haldy. Pracují obecně jako žumpa Blesk. Seberou někde poloinformaci a vydávají takovou za ucelenou plnohodnotnou zprávu. Zkoušejí zda projde. Jsou takovým novinovým odpadem. Které navíc nikdo nezná. Staré pušky prostě změnily majitele. Pokud se s nimi mydlí mohamedáni, není to náš problém. Mohamedánů je jak srač.k. O 1000 víc nebo míň nehraje roli.
  • Přes všechnu propagandu po vítězném listopadu 89 má důvěra lidí v USA tak žalostnou a stále klesající úroveň. A co se fungování našich "demokratických" vlád po roce 89 je to dtto.
    Myslím, že co se týká vekslů se zbraněmi výmluvně hovoří toto:
    https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/z-ceska-se-loni-vyvezly-zbrane-za-rekordnich-18-miliard-koru/r~7bb6f9ca6d5311e7bc2d0025900fea04/?redirected=1505398599
    Citace:
    "Vedle vývozu vojenského materiálu vláda schválila darování ručních zbraní a nábojů vládě USA v celkové hodnotě 21,4 milionu korun na podporu iráckých ozbrojených a bezpečnostních sil v boji proti tzv. Islámskému státu a darování ručních zbraní a nábojů jordánské vládě v hodnotě 14,2 milionu korun."
    Darovali vážení. No vida jací dobráci jsou lidé v naší Soc-ANO vládě. Že se Babiš jako ministr financí ani nezmínil ve svém "rozpočtu" v jeho zásluhách ve výdajích ani v propagaci na TA3. ( http://www.ta3.com/clanok/1107998/politika-hnutia-ano-hodnotiaca-sprava-oecd-slovensko-v-jadre-unie-ekonomicky-rast-sr-uvolnenie-dlhovej-brzdy.html )- doporučuji shlédnout zejména fan klubu ANO, máte tam spoustu argumentů, pokud ale chcete použitelná fakta tak ale použít při tom elementární matematiku pro ověření co tam Babiš povídá.
  • Kdy nelhali?
  • A k tomu Nemecko,, letiste RAMSTEIN,, Rumunsko Bulharsko

    Šmejdi Skutveny z USSA *11* *12* *16*
  • Spíš by mne pobavil článek s názvem "Američané řekli pravdu".
    Tak je to jen každodenní klasika.
  • Vážení,to není podvádění-podle našich minisrů a poslanců,ale pouhé mystifikování ,event.odklonění- a jako bylo humanitární bombardování Srbů,tak toto je humanitární zásobování obyvatel Sýrie islamistů !!!! Prostě jen to vidíme po česku a ne po amerikánsku. *1* *1* I proto vlastně aby bylo dost takové humanitární pomoci pro islamisty nařídila EU zákaz zbraní pro občany eu aby se event.nemohli bránit proti těmto vlastním tupým úředníkům a kdyby nám tu humanitární pomoc chtěli machometáni vrátit-jako-že se jich sem nahrnou další hordy i s humanitární pomocí AK,našich vz.58 a dalších..... *1* *1*
  • Američané nelžou,jen se jim velmi často stává,že omylem podporuji Islamský stát,zkrátka jejich vojáci nejsou schopni rozlišit vojáky bojující proti islamistům,od vojáků Islámského státu.
    Je to podobné,jako v jednom případě,kdy dcera významného advokáta si vzala mladého právníka.
    Ten jako svatební dar,dostal od tchána dosud neukončenou,mediálně známou kauzu.Asi po jednom měsíci přišel mladý zeťák domů a celý rozradostnělý volal na tchána :" Tak tu kauzu jsem vyhrál ...". Tchán na to :"To je,ale hlupák,přece ta kauza ho mohla dobře živit ještě hodně dlouho".
  • Že v Sýrii byly v bunkrech a skladech munice, patřících Islámskému státu nalezeny naše samopaly vzor 58, to naše mainstreamové média samozřejmě nezveřejní. Odkud se tam vzaly? Jsou dvě možnosti. Buď pocházely z vybuchlého muničáku ve Vrběticích, kde měl výbuch zamést stopy nelegálního kšeftu anebo je Islámskému státu poskytly USA, které je obdržely od naší vlády. Již dříve se ale až příliš často stávalo, že americké vojenské letouny v Sýrii shazovaly bedny s vojenským materiálem na hlavy teroristů Islámského státu. Z americké strany to bylo vždycky zdůvodněno, že prý omylem. Ale co když ne.
  • američani řeknou pravdu jen když se spletou, největší teroristi jsou USA a jejich USARMY
  • Prostě americká špína.
  • USA lhaly vždy a ne jen v tomto případě !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit