Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rakety vyletěly bez varování, proto už dohody páni Rusové s USA zrušili. Měli zkusit napadnout ruskou základnu a z jejich děravých bárek by zbyl jen mastný flek!
  • Syřané začali své povstání v březnu 2011 pokojnou cestou. Tato cesta trvala téměř osm měsíců. I v této době, Asad, který se dostal k moci jako výsledek dědictví po otci, neboť nikdy proti němu, ani proti jeho otci nesměl být jiný kandidát, zavraždil 4000 demonstrantů. Pokojné povstání se v důsledku tohoto jednostranného vládního násilí přeměnilo v ozbrojený boj. Důstojníci a vojáci, kteří odmítli střílet do demonstrantů a nemohli se dívat na vraždění civilistů, zběhli a založili Syrskou svobodnou armádu.

    Írán zajistil pro režim Asada, ze sektářských důvodů, přímou vojenskou intervenci vysláním síly Revoluční gardy, libanonského teroristického Hizballahu, šíitských iráckých, jemenských, pákistánských milicionářů. Tato státní a organizovaná intervence představuje téměř 50 000 mužů, což vedlo k individuální reakci a vstupu některých vetřelců - djihádistů, kteří bojují proti této intervenci, jejich počet se odhaduje na 2000 mužů. Opozice a Syrská svobodná armáda s těmito vetřelci nemá nic společného
  • komunisté musí mít po dnešním probuzení v hlavě krapítek guláš..
    svatba a společný tah na branku mezi Donaldem a Volďou nevyšel, takže měsíce radostného výskání na podporu Trumpa je celkem trapas *15*
  • Je třeba udělat všechno pro zničení islámského terorismu v oblasti, o tom není sporu. Potíž je ale v tom, že syrský diktátor Bašár Asad sám podporuje fanatické islamisty z hnutí Hamas a Hizballáh hlavně proti Izraeli. Obě tyto radikální muslimské teroristické organizace podnikly nespočet zákeřných útoků proti Židovskému státu, při kterém umíraly i ženy a děti. A Basad je svoji podporou muslimských zabijáků za tyto zločiny zodpovědný. Podrobnosti se dají najít například na eretz.cz. Izrael je nejslušnější stát v oblasti a je třeba ho bránit proti muslimským fanatikům a zločinným státům, jako jsou Irán a Sýrie.

    Pravdou také je, že jako první rozvrátily tuto oblast Sovětský svaz a jeho komunističtí satelité, kteří sem už před desítkami let dodávali v rámci tzv. národněosvobozeneckého boje různým arabským teroristickým partám zbraně. Dostalo se i na radikální islamisty. I proto mají bojovníci IS ve výzbroji tolik kalašnikovů.
    • eretz.cz to je židovská propaganda se vším všudy, tomu už dnes může věřit málokdo jedině velice, velice omezený a naivní člověk. A jestli jste učitelka, tak potěž koště, co z těch dětí vyroste. Vtloukat jim takové bláboly do hlav.
      • A jen hloupý snílek věří ruským lží na aeronetu nebo na sputniku.
  • Trump sliboval jinou politiku a uběhlo jen pár měsíců a je ve vleku amerických oligarchů. Američané, ať si zvolí kohokoliv, vždy to bude zmetek, podporovatel terorismu a vykonavatel vůle oligarchů zbrojního průmyslu.
    • Bohužel pane, máte pravdu. Už není naděje na změnu. Tu by mohla přinést jedině totální destrukce USA, a je jedno, jestli zevnitř, nebo z venčí. Já do Trumpa vkládal velké naděje, ale někde v hloubi duše jsem věděl, že to tak nakonec s největší pravděpodobností dopadne. Říká se, že naděje umírá poslední, ale v tomto případě je již zřejmě mrtvá a svět směřuje k jadernému holocaustu.
      • vy jste vkládal naděje do Trumpa, já vkládám kabanos do Ovčáčka *14*
  • ti američtí teroristé mají štěstí, že jim nějaký ten starý tomahawk nebouchl v laufu,to by ta kocábka šla ke dnu
  • Americká letadla přes ČR neprojdou sudruhu predsedo fašisto Putine,
    Zatarasím jim silnici. *16* *16* *16* *16* *16*
    • Sedneme na dněpry a dorazíme na pomoc.
  • Rusko se podle mluvčího ministerstva obrany Igora Konašenkova chystá v nejbližší době podniknout kroky k posílení protivzdušné obrany syrské armády, především nejcitlivějších objektů. Podle generála Konašenkova byl americký úder velmi slabý: z 59 odpálených amerických střel Tomahawk zasáhlo základnu Šajrát jen 23 střel. Zasáhly jídelnu, radiolokátor a šest opravovaných letadel MiG-23. Nezničily však ani dráhu letiště, ani syrská letadla na stojánkách.
    • Za tím americkým útokem mohlo být ještě něco jiného. Američané mohli doufat, že Rusové aktivují kompletní protivzdušnou obranu v četně radarů a různých raket a střel, aby se tzv. odkryli. To aby Amíci přesně věděli, až půjde do tuhého, jak na ně, co, kdy a kde zničit. Je možné, že by si Rusové "nechali líbit" ještě masivnější útok a nechali ho bez vojenské odezvy, aby si tyto strategické trumfy ponechali pro opravdový masivní útok ze strany Američanů, tedy pro případ opravdové války se vším všudy. Mohu se v tomto mýlit, ale také mohu mít alespoň částečně pravdu, jelikož takovéto hrátky se v ozbrojených konfliktech normálně hrají.
  • Až pojdu do USA tak si na sebe vezmu můj nejlepší župan, věrnou kopii uniformy co nosil maršál Koněv.


    USA, USA
    • chtěl jsem napsat pojedu, ne pojdu, ašípka se stala
  • Jen jsem zvědevaj před kým se teď bude Zeman plazit, Putin, nebo Trump...

    Uvidíme jak to rozhodne Ovčáček

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit