Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když Snowden po nucené emigraci v RUsku hovořil s Putinem, tak se ho Putin ptal, jaké je nejbezpečnější zabezpeční PC a Snowden mu na to odpověděl - PAPÍR.

    Takže technika nejde nikdy zabezpečit, kdo nechce , aby se někam něco dostalo a vyneslo, používá staré osvědčné metody. Papír a ten se někam schová.
  • http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/344262-odhalena-nejvetsi-kradez-hesel-v-historii-internetu-stopy-vedou-do-ruska.html.

    Odhalena největší krádež hesel v historii internetu. Stopy vedou do Ruska
    Více než 1,2 miliardy hesel mělo být ukradeno během obřího hackerského útoku na stovky tisíc webů. Bezpečnostní experti ze společnosti Hold Security, kteří krádež přihlašovacích údajů odhalili, hovoří o největším útoku v historii internetu.

    A pokud se to opravdu Rusku povedlo, tak všem blbečkům jako je tady tečka pod x-nickami ukázali RUsové, že nejsou žádnými ruskými mužiky s flašku alkoholu v ruce, , ale inteligenty a vzdělanci a že to svinstvo made in USA konečně pěkně proberou a properou a dají jim za vyučenou. Bude to dobře pro celý svět. Diktátor na této planetě nemá co pohledávat a fašistický už vůbec ne.
  • Americké tajné služby nikdo neohrožuje. Hrozí jen možné vynesení jejich zločinů a realizované teroristické špíny. Kdyby dělaly něco užitečného, pak by jim nic nehrozilo.
  • Tady vidíte, kdo ty informace prvotně sbíral a k čemu to používal. Ke sledování milionů občanů z této planety. Ale kdo může takové množství využít ? K čemu jim budu třeba já, kdyby mne tam náhodou také měli?
    • Myslím že běžný lidi se do databáze dostanou jenom pokud vyhodnotí filtr, že používají "určité" výrazy, navštěvují "určité" stránky, případně vyhledávají "určité" informace. Vyhodnocovat se to už musí "ručně", tj. není v silách zabývat se každým. Pokud jste se do databáze dostal, pravděpodobně se budou vámi zabývat až se vyskytne nějaká souvislost s něčím.
      Tady jde hlavně o špiclování politiků, průmyslníků, bankéřů... na které se získají citlivé informace a pomocí nich se pak ovlivňuje jejich jednání. Můžete si být jist, že to do očí bijící podlézavé chování evropské politické scény vůči USA má kořeny i tady. *3*
    • Hlavně mají strach, abys nevyrobil špinavou bombu ty a nebo kdokoliv , nedej bože , abys nebyl tak pilný, že bys jich dokázal vyrobit x a pak je nějakým způsobem dopravil do USA nebo jsi v USA byl a tam je vyrobil, mohlo by vás být více a pak je použil , např. na tom Wall Streetu, nebo v rezidencích Rotchildů, Rockfelerů, Goldmanů, prostě Bidlerbergů, nebo ve velkých aglomeracích, a nebo bys přišel s biologickými a chemickými bombičkami, či vymyslel něco jiného, co možná ani je ještě nenapadlo. A tak sledují celý svět, USA fašisté, teroristé, protože při tom sledování a šmírování všech jistě zjistili, že je většina světa nenávidí a tak musí čekat od kohokoliv cokoliv. Proto sledují i všechny politiky světa, EU nevyjímaje i tu Merklovou.

      To je ta USA demokracie, svoboda, lidská práva. - to pro blbce a ovce, co jim to žerou, většinou díky ingtrnetu už na to se-ou.
      • Kdybych byl schopný něco takového udělat nebo se o to pokoušet, tak určitě bych o tom nepsal někde na internetu.
      • A pak je také jejich oblíbená metoda vydírání a získávání lidí pro jejich odporné a špinavé praktiky. A k tomuto vydírání potřebují tyto informace, které tak pilně a usilovně sbírají po celém světě.

        Pokud jim to opravdu Rusové vyfoukli, dobře jim tak, Amíkům hajzlíkům. Je nejvyšší čas , aby na ně došlo, zatím to svinstvo dělají akorát s celým lidstvem.
  • Odhalena největší krádež hesel v historii internetu. Stopy vedou do Ruska .Více než 1,2 miliardy hesel mělo být ukradeno během obřího hackerského útoku na stovky tisíc webů. Bezpečnostní experti ze společnosti Hold Security, kteří krádež přihlašovacích údajů odhalili, hovoří o největším útoku v historii internetu.

    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/344262-odhalena-nejvetsi-kradez-hesel-v-historii-internetu-stopy-vedou-do-ruska.html

    Pokud to provedli opravdu Rusové,bravo molodci, ukázali jste odporným fašistům a teroristům z USA Bilderbergu, že nemají proti sobě žádné ožralé mužiky, ale inteligenty a vzdělance, bránící svoji zem a lidstvo proti USA diktátu
    a pokud to provedly jako intriku USA jako intriku proti Rusku, jsou to šmejdi.
    • Každopádně mít ukradnuté heslo a vše co s tím souvisí.. asi nebude pro žádného "majitele" moc dobrá zpráva z které by měl "radost".....
  • Pro starého tečku, má už ve svých 79 letech Alzhaimrovu chorobu, tak zapomněl proč mu říkáme tečka, to proto že si dříve používal nick ( . ) čili tečka, nyní už toto jako nick použít nejde, proto ti to zůstalo, kapišto při své chabé inteligenci??
  • Kdybys měl tečko normálního pindíka, nemusel bys dělat v Gay klubu mámu, a nenaříkal bys jak se tady pořád uvádí!!
    • Je třeba rozložit tento zlostát, čím dřív tím líp! Víc takových Snowdenů!!
  • Na splacení amerického dluhu 17 trilionů dolarů se Evropa musí podílet


    Je tedy třeba najít řešení této situace. Možnost uhasit dluhy USA bez radikálního pádu životní úrovně je realizovatelná jedině na cizí účet, jakkoli cynicky to zní. Je nutné najít toho, s jehož pomocí by Amerika mohla řešit své finanční problémy. A takové řešení bylo nalezeno. Pro řešení dluhů potřebují USA nové trhy, srovnatelné se samotným trhem USA. Takovým trhem je trh evropský. Je tedy třeba otevřít evropský trh pro USA a obě tyto ekonomiky slít v ekonomiku jedinou. V rámci tohoto cíle se Evropané budou muset zříct energetické spolupráce s Ruskem a uspokojovat své potřeby výhradě jen z energetických zdrojů USA. I když je takovýto krok pro Evropu krajně nevýhodný, je nutno jej učinit, protože jinak nelze finančně ekonomické problémy dvou prvních ekonomik světa vyřešit. USA pomáhaly obrodit Evropu po Druhé světové válce a nyní se Evropa musí - na znamení díků vůči USA - podílet na obnovení ekonomiky americké. Naznačené řešení půjde samozřejmě nejpodstatněji na účet Ruska - ale s tím se nedá nic dělat.
    Pokud jde o Ukrajinu lze říct, že hlavním úkolem událostí zde bylo a je oddělit Evropu od Ruska natolik, aby se Evropané naplno zřekli spolupráce s Ruskem a přeorientovali svoji ekonomiku na kompletní spolupráci s USA. Ukrajina se tak stala prostředkem, s jehož pomocí je možno problémy řešit. 500 miliard dolarů obchodního obratu Evropy s Ruskem se musí stát obratem Evropy s Amerikou. Je to jediná šance na zachování dolaru jako světové rezervní měny.
    Z tohoto, a jedině z tohoto úhlu je nutno na události na Ukrajině pohlížet. Ty totiž i v budoucnu musí vést k oddělení Evropanů od Rusů. Kvůli realizaci tohoto cíle byla kampaň na Ukrajině zahájena, a vše, co se tam i dnes děje, musí být s vědomím tohoto cíle i nadále prováděno.
    Události na Ukrajině se totiž de facto zatím jen rozbíhají a bylo by nesmyslem vyzývat k jejich uklidnění. Protože nepokojná Ukrajina se musí stát nepřekonatelnou bariérou mezi Ruskem a Evropou.
    http://afinabul.blog.cz/1408/na-splaceni-americkeho-dluhu-17-trilionu-dolaru-se-evropa-musi-podilet
    • Hned v titulku je chyba. Né na "splacení", ale na splácení dluhové udržby. Americký dluh je totiž nesplatitelný.
      Vlastně se na tom podílí celý svět, který je nucen používat petrodolar při obchodních transakcích. Díky tomu si FED "tiskne" další dolary bez hrozby hyperinflace. A skutečně je to příčina všeho zlého co USA ve světě páchá. Každý kdo nějakým způsobem petrodolar ohrozil, byl zlikvidován.
      Jenomže nastal zlom. Čína přebírá trůn ekonomické velmoci a odmítá dál sponzorovat "americký sen". K ní se přidávají další státy, včetně Ruska, které obchod s petrodolarem nahrazují bartelovými dohodami a dokonce se plánuje úplné vytlačení petrodolaru ze společenství BRICS. Následkem bude zhroucení západních finančních trhů, které jsou jen virtuální bublinou.
      Čína je pro USA příliš velké sousto, udělat tam barevnou revoluci je prakticky nemožné, proto to Amerika chtěla zkusit oklikou přes Rusko. A k tomu použila Ukrajinu. Jenomže Rusko není Lybie, že?
      Vývoj pouze dokazuje, že americká hysterie z blížícího se krachu dolaru dosahuje nejvyšších obrátek. Nejsou už schopni v tom zápalu ani analyzovat stav k dosažení toho co chtějí.
      Bohužel USA dostalo Evropu. Ta je blbá, odpovídá to úrovni její politiků. Ale ani sebesvázanější spolupráce USA-EU neudrží při životě něco, co stojí na finančních kejklích virtuálních čísel. USA stáhne sebou do svrabu Europu. To je celý výsledek této americké "superoperace". *13*
    • Evropané do ulic , totálni restrukturalizaci EU na EFTU, vyhodit celu EU komisi , vedení v Bruselu.

      USA na II. svět. válce vydělaly a pak řádili jak opilci u plného stolu. Tak ať si ti trilionové dluhy plaltí sami A NE EVROPA.

      VYSTOUPIT Z NATA. NAUTRALITU.
      Kvůli svým dluhům vraždí na Ukrajině. To je HNUS: TO je demokracie, svoboda a lidská práva. FUJ TAJBL. UKáčka , žeňte všechny oligarchy pryč, nebo vás obětují do jednoho za jejich dluhy, dokud je čas.
  • Soudruh tečka dostal na ruské ambasádě úkoly (a napít vodky) a tak se pod různými nicky činí.
    *1* *1* *1*
    • dali tobě? Strčili ti do huby koblihu....nebo ti vopice poslala slupku z banánu.
  • Kdyby nebyl islamismus, komunismus, fašismus, putinismus, nemuseli by být špioni.
    • Hlupák je nebezpečný teprve ve chvíli, kdy si myslí, že je génius. Každý den na každeho z nás čeká v průměru jeden blbec a my se na srážku s ním musíme připravit. Blbost je velký dar přírody. Činí člověka šťastným.
      *1*
    • Oni už byli za Habsburků a i v antice, co lidstvo lidstvem jest, byli špioni a války a Putina ani komunisty k tomu neotřebovali., vystačili si sami bez nich, jako ty tady a na PL. X-nicků

      Jdi se vzdělávat hňupe tečko - hmm. Protože to nutně potřebuješ, nevíš a neumíš vůbec nic hmmmmmmmm.
      • Tečko, ty seš ňákej chytrej. To vám říkali na ruské amabasádě na školení špionů KGB?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit