Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • biden uli

  • KIMCID

    Jolanda z USA předpověděla útok ve středu.A když to neklapne mají v záloze Gliwice verze 2.

  • Už je to celý den a výsledek jejich rozhovoru? 

    Všichni válečníci na obou stranách už zalezli do svých děr?

    Nebo naopak lezou na světlo? 

  • vanhorne

    Jak Czar Vladimir tak zbozne kouka nahoru, to nevypada na telephonat s Bidenem. Bud je na drate svaty Petr nebo sam buh Perun.🤣

  • Telefonovat? Se slizounem z Bílého domu?No ten se bude čechrat a naparovat.S vyvrhelem světa se nevyjednává. USA nemá nikdo rád. Američan se i na dovolené chová jako kdyby mu patřil celý svět a to bez sebemenších zábran.Žere to rukama všude se to cpe a jak má alkohol v ceně pobytu tak je to věčně na plech. Američanům by bylo nejlépe v rezervaci místo indiánů.

    • Ale Kajine.To co jezdí k rybníčku u lesa, tam jak bydlíš - to jsou rusáci.Je jich tady všude okolo jak vší. Parazituje to tady na systému, chodí to ve válenkách a smrdí to vodkou. Jo amíci to je jiná kategorie.Tak zas vem vidle, gumáky a běž vyházet hnůj kravičkám.

      • Pan Okoun bydlí v centru velkoměsta a pochází z rodiny prudce inteligentní.

        Škoda, že to není poznat z jeho poznámek. 

  • mun.go

    Možná by se prezident Biden mohl napřed zeptat svých tajných služeb, jak ony přesně ví, že Rusko může napadnout Ukrajinu kdykoliv, ale s největší pravděpodobností 16. února 2022.

    Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes prohlásil, že chce vidět důkaz o tom, že Rusko plánuje útok na jeho stát 16. února.

    A přitom Evropa spěje ke stále větší bezpečnosti. Při pohledu na mapu se nelze ubránit dojmu, že Evropa je okupována agresory z USA, kteří zabírají stále více dříve suverénních států.

    Slovensko se podpisem "obranné dohody" s USA/* přidalo k většině. Členů NATO, kteří obrannou dohodu s USA nemají, zbývá šest a jejich počet zřejmě bude dále klesat. Jedním z aliančních států bez dohody s USA je Dánsko. Dánská premiérka Mette Frederiksenová ve čtvrtek 10.2.2022 oznámila, že Kodaň a Washington začali jednat o budoucí "obranné dohodě". Měla by upravovat i případné rozmístění amerických vojsk na dánském území.

    /* Slovenská "obranná dohoda" není dohoda s aliancí NATO, ale mezistátní smlouva s USA. Jde o dvě vojenská letiště, 3 000 USA vojáků a natolik nevýhodné podmínky, že na ně neváhal upozornit slovenský generální prokurátor Žilinka - na půdě SNR nebyl připuštěn ke slovu.

    • mun.go

      Slovenskou "obrannou dohodu" schválili poslanci SNR v poměru 79 pro, 60 proti a jeden poslanec se zdržel. 

      Chcem sa poďakovať všetkým poslancom, ktorým nie je ľahostajná bezpečnosť našej krajiny a jej občanov. Oceňujem najmä to, že nepodľahli nátlaku a zastrašovaniu zo strany tých, ktorí sa spochybňovaním transatlantického partnerstva snažia podkopávať naše zahraničnopolitické smerovanie a bezpečnú a mierovú budúcnosť v NATO a EÚ. Hlasovanie Národnej rady SR potvrdilo, že Slovensko má jasno v tom, kto sú jeho spojenci,“ uviedol pri tejto príležitosti minister obrany SR Jaroslav Naď.

      Slovník je stejný, jako za socialismu: Se Sovětským svazem za bezpečnou a mírovou budoucnost ve Varšavské smlouvě ... jen s opačným znaménkem. Opravdu si politici a novináři myslí, že lidé jsou tak blbí?

      ---

      Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 14. do 20. februára 2022 je cez územie SR plánovaných štyridsaťšesť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity bol riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

      To máme tak 6 přesunů denně. Myslíte, že zahraniční spojenecké síly budou platit údržbu silnic?

      Českem od úterý projedou americké konvoje, celkem 700 vojenských vozidel

  • Ten liliPUTIN kouká jako vládce celé zeměkoule. Ani on to tady nemá "na věčné časy a nikdy jinak."

    • Válka musí být,vyhodnotil situaci bezprostředně po smrtícím sarajevském teroristickém útoku na Františka Ferdinanda d'Este, arcivévodu a následníka rakousko-uherského trůnu Švejk.Přítomný fízl Bretschneider to vyhodnotil jako „fake news“ a Švejk vzápětí skončil v c.k. věznici.

    • KIMCID

      :D

  • Telefonovat? Se slizounem z Kremlu?No ten se bude čechrat a naparovat.S vyvrhelem světa se nevyjednává. Rusáka nemá nikdo rád. Rusák se i na dovolené chová jako gřuch bez sebemenších zábran.Žere to rukama všude se to cpe a jak má alkohol v ceně pobytu tak je to věčně na plech.Rusákovi je nejlépe v rezervaci.

    • KIMCID

      😂

  • goyim

    Takže polomrtvý retardovaný orel zahájil telefonát s medvědem v nejlepších letech? To bude zase materiál pro Bidenovské memy.

  • KIMCID

    To bude Vystrčilů zklamaných když se tak nestane

    • Jen idioti jsou zklamání, když nedojde k vojenskému útoku...

      • Tentokrát souhlas. A naprostý. 

      • josef.chmela

        To máš pravdu. Senát bude plný zklamaných Vystrčilů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit