Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není syrský rebel.Je obyčejný zbabělec který umí akorát žebrat a somrovat.Bojování s policajtama v Evropě jim jde.Sázejí na to že v civilizované zemi se jim nic moc nestane.Jedině maďarští kluci zatím dokazují jak se má s africkým vetřelcem zacházet.Nepotřebuje jíst, minimálně pít ...... na den stačí rohlík, jak je zvyklý z Řecka.Pokud si banda myslí, že někdo z EU za ně bude bojovat, vzbudí výsměch! Toto mohl být poklidný barevný evropský podzim.Místo toho hraniční kontroly nevraživost mezi státy EU.Nikdy ale vůbec nikdy je nemůžeme mezi sebe přijmout.Naopak toto rozvrácení vztahů jim nebude nikdy zapomenuto!
  • Žádný amrdólský program nesplnil své "cíle".
    Vietnamci by mohli vyprávět... *3*
  • Putinoidové ta vaše propagačka už je nejen směšná ale i trapná.

    Syrský režim asadovců si léta vydržoval teroristické organizace jako je hizballah
    na teroristické útoky proti Izraelcům a Libanoncům.
    Takže islámský terorismus tam byl dříve než tam USA vůbec přišla.

    IS si platí bohaté Arabské státy. Ne USA.
  • rozumím, rozeštvávání a ničení Sýrie nejde tak hladce jako v případě Iráku a Libyi... no to je ale v pořádku, milí Američané, dík z zprávu
  • Jsou líne kůže neschopné pracovat i bojovat. Pokud se někdo angažuje v jejich prospěch, dalo by se očekávat jiné zapojení.Dobře není to povinné.Ale nemohou chtít aby za ně někdo válčil.Aby za zbabělce a podvraťáky někdo nasazoval život.A už vůbec nelze počítat s tím, že je tady bude někdo živit, ošetřovat a sociálně zabezpečovat jejich malé přitahané smrady! Jak do Evropy může doplout těhotná hlupaňa?Nebude to chodit do práce, bude to chtít jen sociální zabezpečení.Od lidí kteří chodí do práce a s ní nemají ani nechtějí mít nic společného! Zbabělce a lenochy odtud Evropa brzy vylifruje.
    • tak to aby sis už zabalil....
  • jediný bašár asad může udržet v sýrii mír,ale to by ho nesměli napadat prašivé státy teroristické se svýma cvičenýma opicema ISIL a podobnýma zrůdama z ameriky
  • Highway USA nevyzbrojila ani nevytvořila IS: Ten sponzorují bohaté arabské státy.

    Rusko se do toho míchá jen proto že chce před pádem zachránit ruského přítele Asada.
    Spojenci se alespoň snaží proti IS nějak bojovat. Rusko nedělá nic.

    Stejně tak všechny vlády na světě vědí že bohatí saudové léta sponzorují Ládinovce
    s tím že za peníze nebudou dělat u Saudů nepokoje a rozbroje.
    Ale protože mají ropu všichni kolem nich jen opatrně našlapují
    • on je ten vývoj americké "pomoci" a vývozu demokracie docela přehledný - Talibán proti SSSR v Afganistánu . nevědí si s ním rady - al kajdá - kdoví jestli vůbec existovala nebo to byla jen záminka k další agresi proti nezávislým státům a poslední stupeň, jasně existující ISIS, jehož finanční bankovní aktiva nejsou zmrazena, jehož platební toky nejsou ohroženy, jehož tankery vesele vyvážejí ropu pod svědomitým dohledem USA, které má pořádnou smůlu jak v navádění dronů - vždy mimo tábory ISIS i v rozvážení vojenského materiálu i jiné pomoci . pokaždé dopadne poblíž ISIS...

      USA samozřejmě jediné - a turci- ISIS potřebují proti Assadovi a Kurdům, jediným reálným bojovníkům proti němu... a podle toho to taky vypadá.
      Rusko dodává právoplatné legitimní vládě Sýrie, která má i u nás svého velvyslance, je tedy naším státem, vždy tak patolízalským, uznána.
  • ať žije bašár asad
  • Pentagon vycvičil 60 rebelujících syřanů, CIA vycvičila a vybavila 50000 ISILů. Nyní, když se do toho vkládá Rusko, bude třeba vycvičit další. Krásný příklad války mezi mocnostmi skrze prostředníky. Teď jen, aby nějakému senilnímu generálovi nehráblo a nezmáčknul ten červený čudlík :)
  • Merkelová si natahala do Německa statisíce těchto šmejdů. Jen 1 promile ( tj. 1 z 1000) ale bude schopno a chtít nějak pracovat. Jsem zvědav jak ta blbka Merkelová uživí své důchodce a několik stovek tisíc imigrantů. Cha, chááá.
    • Jo, na seznamu psali, že Německo je vymírající národ a migrace jim vyhovuje. No to nemusí mít strach, tihle se množí jako sarančata. A žijí taky tak, vyžrat vše a zase se přesunout jinam ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit