Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kníže Schwarzenberg ioravdu nepatří na Pražský hrad. Je to jen Kalouskův přisluhovač. *1*
  • Pacient Václav Klaus má pravdu, je to nepochopení a útok na jeho osobu i majestát Hradu. Pan prezident má dle ústavy jako neodpovědný státní činitel právo nevyhlásit nebo vyhlásit jakoukoliv amnestii, byť bude na hlavu a třeba s článkem 2.
    Vysvětlovat Václav Klaus a další pacienti na pokoji (Jakl, Koudelka a Hasenkopf) proto nikomu nic nemusí, když nechtějí. U nás v Bohnicích to plně chápeme v kontextu VIP diagnózy. S úctou doc. Chocholoušek *13*
  • Koudelka měl zjevně dle kondiciogramu kritický den
  • Džákl se měl živit raději muzikou a ne v teple u presidenta osnovat pochybnou amnestii.
    Ten Heyselhoff mi nic neříká, nechat prověřit!!
  • V roce 1989 se moci uchopili diletanti. Tento diletantismus zde působí po celá dvě desetiletí a pokračuje touto slavnou amnestií. Kdo jiný by něco takového udělal?
    • Kdyby se moci u nás uchopili diletanti, tak z nich nejsou nejbohatší lidé v zemi. Naopak dobře věděli co dělat, jak využít své kontakty z minulosti a jak rozkrást republiku. S tou amnestií je to stejné. Klaus a spol moc dobře věděli co činí a připravili ji právně tak důsledně, že s ní nejde téměř nic dělat, na rozdíl od mnoha jiných právních paskvilů ve kterých záměrně nechávají plno děr pro vyklouznutí gaunerů. Takže žádní diletanti, ale propracovaný organizovaný zločin, kryjící se za státní správou.
      • Trojtečko, vysvětli mě, jak může někdo poctivou prací se stát ve 30 letech miliardářem. Kolik roků bylo Chrenkovi, když se zmocnil Třineckých železáren, nebo Bakalovi, Pitrovi, či Krejčířovi. Pokud si najdeš projev Klause (myslím, že to byl druhý sjezd v Brně), tak se tam dočteš, že tam veřejně hlásá: "tato zem musí být nejdříve rozkradena, aby tady vzniklo podnikatelské podhoubí". Jeho manželka byla předsedkyní dozorčí rady v České spořitelně a bez ostychu se poskytovaly úvěry i když se vědělo, že nebudou splaceny. Kočárník tam pak musel napumpovat přes sedmnáct miliard korun z kapes občanů, aby se spořitelna vůbec mohla prodat. Až se prodala někomu jinému, tak se tok peněz z bankovnictví zastavil, Ale před tím to byly LTO a pak to byly veřejné zakázky. Tak mě nemluv o tom, že to jsou nejbohatší lidé v zemi, kteří přišli k penězům poctivou cestou.
        • Tys mně zřejmě špatně pochopil. Nepsal jsem nic o poctivých miliardářích, protože takoví prostě neexistují a za každým velkým bohatstvím je vždy zločin.Na západ od nás sice jsou také miliardáři, jenže oni budovali svoje impéria po celé generace a ne jako u nás zázračně, během několika let.
    • To jsou ti diletanti, co tady vládli od konce války, jenom na rudou kůži natáhli modré nebo oranžové převleky.

      A nepřekvapuje, že to takhle Klaus udělal a jeho mopslík Nečas to podepsal. Vždyť Klaus je pomatený - už před třemi lety ho chtěla skupina psychiatrů zbavit svéprávnosti. Ale nakonec se zjistilo, že jako president je nesvéprávný ze zákona, takže to není nutné. *1*
  • Ty zločince popravit. To je jediné řešení.
    • .............a byl by klid !
    • Kolik máš času????Ty jsi ale hlavička!!! *13*
  • milý Romku, o restituci církevního majetku bylo de juris rozhodnuto v době, kdy ČSSD prolomila původní cíl Restitucí - odškodnit majetkové křivdy FYZICKÝCH OSOB. BYLA TO VLÁDA ČSSD, KTERÁ DOPUSTILA, ABY RESTITUOVALY I PRÁVNICKÉ OSOBY.
    Pro ČSSD to byla jedinná cesta jak astronomicky zadluženou stranu, která ve volbách tak, tak prolezla dostat zase do oběhu. Byla to velice kontroverzní restituce LIDOVÉHO DOMU, která jim k majetku pomohla a otevřela Pandořinu skříňku s těmito restitucemi.
    CÍRKEVNÍ RESTITUCE JSOU BEZPOCHYBY DÍLEM, KTERÉ MÁ NA SVĚDOMÍ prognostik ZEMAN. *11* *11* *11*
    • Vážený Aleši, jen ve skradce, jsi vů* a štváč !!!!!!!!!!Lidoví Dům patřil ČSSD od postavení tohoto oběktu. *12* Restituce právnických osob a církve se nedají srovnávat.
      • Nic o tom nevíš a urážíš, bolševiku!
        • Jestli já jsem bolševik, tak Ty jsi kosmonaut *1*
    • Takže podle vás rozsah círk.rest. jak nemovitostí a částky (i když se jednoznačne neprokázalo dle judikatury US řádné nabití majetku církve v plném rozsahu)je výplod ČSSD a nynější vláda i s panem Dukou se na tom vůbec nepodílela???podle všech historických záznamů byla církev až na nekolik sakrálním staveb správce a platila z toho poplatek a hle najednou z nich jsou bývalí vlastníci.Stát potažno a nevěřící je celou dobu od války platili a najednou jsou z nich restituenti.Už Marie Terezie se potýkala s tímto problémen a dokázala to vyřešit.Odsouhlašení rozsahu majetku odklepla nynejší vláda nevláda a pokud měla k tomu výhrady mohla to s 101 většinou klidně změnit . *3* Je to jako z tou amnestii Nečas to jenom podepsal ale vlasně tam ani nebyl.Tak odpovídala moje dcera když měla asi tak 8 let.
  • Drahá Justicie pokud Vám vyhovuje živit pánbíčkáře a dluhem na jednu generaci tak si vemte i moje závazky a můžete si vytvořit svůj stát v čele s knížetem ale já si to nepřeji.Zeman a KLaus není rovno a pokud to nevíte tak mám jen jeden život a ten si budu řídit sám Top-ka naděla tolik srače-k, že už to je na defenestraci. *10*
    • To Romek: Milý Romku, kdybychom žili opravdu v právním státě, kde fungují pravidla hry a k tomu patří i vybírání daní, tak bychom dnes měli vybráno dalších 80 miliard korun, které nám vážení i nevážení páni podnikatelé jako státu neodvedli, a potom by nebyl vůbec žádný problém ufinancovat restituce a podobné další výdaje. Ale soudruh Pružinskij alias Klaus, jde a vždycky šel všemožným a "rádoby" podnikatelům na ruku a to i tím, že místo placení daní si sníží daňový základ nakoupením nemovitostí, drahých aut, které ani nepotřebují a která jsou vysoce neúsporná, jenom si díky nim zvyšují svoje "namachrované ego". A já říkám, že Zeman a Klaus je rovno minimálně tím, že mají kontakty na Kreml a agenta KGB Putina, který by si moc přál, abychom byli opět gubernií Ruska, jako minulých 50 let...Rusáci jsou na to prostě zvyklí, že s námi pořád manipulují a ovládají tuto malou zemi zvanou Česko *13* *9* !!!!Proto se Zemanem je to návrat do ruských stepí a do p*dele!!!!! Nejvíce, jak vy říkáte "exkrementů" zde udělal právě Zeman s Klausem, kteří oba nechali tuto malou zemi přeměnit mafiánským pseudokapitalismem se socialismem dohromady na duchovní a duševní pustinu, kde má pravdu bohužel kdejaký mafián s prachama, na rozdíl o d slušného vzdělaného člověka!!! Proto volte noblesu a slušnost. !!!!!!VOTE FOR GENTLEMAN PRESIDENT!!!!!! *3* *5* *4*
      • Kam by jste pane chytrý stát směřoval??? Jako montovnu BRD? Tam se bratříčkují právě s Ruskem, aby měli odbyt.Jste najivní a hloupý.
      • To co popisujete mi sedí u KLause ale Zeman je jiná dimenze.Budu rád když mi po čase dáte za pravdu.Počátek byl Kuponovka a tam se Zeman s Klausem diametrálně rozešli.
      • proto píšu a nevím jak to udělat, aby volby nebyly platné..ale kdyý je to domluveno. vžycky se dá posunout desetinná čarka....
  • Tak se opět ukázala pravda, že v tom jede náš Pružinskij se svým agentem STB Jaklem(mimochodem ve spisech STB figuruje jeho jméno pod přezdívkou Láďa), kteří to všechno spískali a jenom to hodili na jelimana Nečase...Obdobná situace jako s pandury a JUDr. Parkanovou, která jim posloužila jako obětní beránek... A nemohu nepřipomenout proč nevolit Zemana!!!!

    ++++!!!!! STO A TISÍC DUVODU, PROČ NEVOLIT ZEMANA !!!!!!++++
    !!!! Zemana mohou volit pouze hospodští povaleči, alkoholici a nemakačenka ****

    Rozvrazeč a škůdce republiky, pokračovatel politiky soudruha Klause-Pružinského, nemůže nikdy být dobrým a slušným prezidentem, který nemá ani tu noblesu, natož charakter a slušnost...Navíc kníže Schwarzenberg není ani žádný Rakušák a ani Skopčák, soudruzi, ale má oboje občanství a to české a švýcarské.... Je s podivem, že toto nikdo například nevyčítá soudruhu STBákovi Babišovi, který ovládá přes 80 % potravinářského průmyslu v Čechách, který je synem komunistického funkcionáře ve Švýcarsku a kde žil a studoval, má slovenské občanství, žijící v Čechách...

    ->Zde jsou důkazy o Zemanových průserech a napojení na ruskou mafii, viz Lukoil a soudruha Šloufa, představitele české mafie, kamarádíček pana Paroubka, atd, atd..
    ->
    http://www.hrebenar.eu/2013/01/nevolte-zemana-je-proti-lidskym-pravum-lze-a-bude-hrat-roli-nacionalniho-klause-2-0/
    • asi toho druheho?či co? NIKOHO A BASTA .ale k volbám ano, je to naše morální povinnost, ale posat volební listek kravinama *14* *3* *15* *2*
    • Ač to Zeman popírá, sešli se už za totáče s Klausem , Komárkem a agentem KK na jednom písečku patřícím KGB - v Prognostickém ústavu. Je otázka jestli by Havel nedopadl jako Dubček, kdyby jim nešel na ruku. *12* Kvůli Dáše byl Václav Havel lehce vydíratelný.
      • Havel byl mstivý snílek a jeho skore je horší než třeba diskutovaného Zemana. *9* Havel měl strach z Dupčeka a Kocáb to sám přiznal .Hclapcoï to měli jinak vymyšlený!!!
      • Mam dojem, že Havel ( a Charta) jezdili na školení právě k Šláfnberkovi do Rakous.
  • Tak se opět ukázala pravda, že v tom jede náš Pružinskij se svým agentem STB Jaklem(mimochodem ve spisech STB figuruje jeho jméno pod přezdívkou Láďa), kteří to všechno spískali a jenom to hodili na jelimana Nečase...Obdobná situace jako s pandury a JUDr. Parkanovou, která jim posloužila jako obětní beránek... A nemohu nepřipomenout proč nevolit Zemana!!!!

    !!!!! STO A TISÍC DUVODU, PROČ NEVOLIT ZEMANA !!!!!!
    !!!! Zemana mohou volit pouze hospodští povaleči, alkoholici a nemakačenka ****

    Rozvrazeč a škůdce republiky, pokračovatel politiky soudruha Klause-Pružinského, nemůže nikdy být dobrým a slušným prezidentem, který nemá ani tu noblesu, natož charakter a slušnost...Navíc kníže Schwarzenberg není ani žádný Rakušák a ani Skopčák, soudruzi, ale má oboje občanství a to české a švýcarské.... Je s podivem, že toto nikdo například nevyčítá soudruhu STBákovi Babišovi, který ovládá přes 80 % potravinářského průmyslu v Čechách, který je synem komunistického funkcionáře ve Švýcarsku a kde žil a studoval, má slovenské občanství, žijící v Čechách...

    ->Zde jsou důkazy o Zemanových průserech a napojení na ruskou mafii, viz Lukoil a soudruha Šloufa, představitele české mafie, kamarádíček pana Paroubka, atd, atd..
    ->
    http://www.hrebenar.eu/2013/01/nevolte-zemana-je-proti-lidskym-pravum-lze-a-bude-hrat-roli-nacionalniho-klause-2-0/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit