Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že to nedostával havloid s chátrou na letišti Ruzyně,proto chápu proč se to v letadle nedá žrát.
  • To u nás se normálně prodávají přímo tyhle "krmné produkty", kterým se dle chuťových i jiných zvyklostí s určením na nenáročný, "východní trh", jak ve složení, tak i technologicky, říká "potraviny" a někde dokonce i "čerstvé", poboček co to prodávají, jako by šlo o úplně stejné věci, jako na stejnojmenných firmách na "západě"..je mnohem víc, lidi z toho vaří bohužel taky, "státu" je to úplně šumák a na lidi se tu kašle i s vědomím, že kdyby měli takové platy jako na "západě", tak by si tu nikdo nedovolil prodávat a ke všemu "v akci" podřadné srajdy všech pachutí, složení i "kvality", které na "západě" by se nesměly podávat ani bezdomovcům, nedej Bože snad i dnešním "běžencům"..
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Pro DUCHODCE dobre ti sezerou kdejaky odpad hlavne ze to je LEVNE!!! *12* *15*
    • Jediná deformatická spravedlnost je,že budeš také důchodce,že cenzore potížisto.
  • to je houby. Já před zhruba dvěma lety v jednom nejmenovaném nadnárodním řetězci koupil slaninu nebo co to bylo zatavenou ve folii a doma po otevření byl zápach i chuť natolik "lahodná" že ihned letěla do popelnice. Shodou okolností jsem přibližně ve stejné době ve stejném řetězci koupil margarin na němž byl kvalitní penicilínový povlak. Patrně s cílem za léky a antibiotika dostupnější i bez receptu.Takže je vidět že onen řetězec rovněž intenzivně bojuje proti plýtvání potravinami. Nejsem si jist zda podobně bojuje za záchranu zkažených potravin i v jiných zemích. A kdo další asi u nás podobně "bojuje za záchranu potravin".....možná se řídí zásadou "české prase všechno spase".
  • Svět se nějak obrací naruby.

    Nelegální pohyb imigrantů je správný a ti co volají proti nelegálnímu jednání jsou xenofobové a extremisti

    Podávání jídel z prošlých potravin je něco chvályhodného a jestli se proti tomu ozve nějaký hygienik, mělo by mu být také veřejně vynadáno, že je trouba, rasista a nesnášenlivý vůči jiným

    A co bude dál? No...ještě chybí práva pedofilům a nacistům a potom třeba i zloději by se měli brát trochu přátelštěji a mělo by pro ně být víc pochopení.

    No a potom.....i z toho znásilnění žen se dělají zbytečná dramata. On má potřebu, tak ať mu podrží a je to, ne?
    Já fakt netuším, co bude za pár let, ale jde to někam jinam, než jsem si kdysi myslel.
  • Tak to je příprava na to aby mohly řetězce u nás prodávat šmejdy a pistáciové zboží.
  • Myslím, že základem by měly bejt zkoušky potravin na poživatelnost a škodlivost (ergo např. na hnilobu a t.p.)
  • Strčte si ty vaše Kelty už někam!!! *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit