Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    To pořád nic není, jestli to nevíte tak se nám pan prezident zbláznil! Prohlásil na shromáždění v Terezíně, že za ty hrúzy které byly mohou naši předci! Kdypak ho umístí do klecového lůžka a nebo líp do vypolstrované cely aby si neublížil!

    • mun.go

      Myslíte tohle? Prostě PP splácal všechno dohromady.

      "Na oběti našich historických chyb nesmíme zapomínat. Nesmíme zapomínat na rodiny ani jednotlivce, kteří šlapali pěšky, s těžkými zavazadly v rukách, z nádraží v Bohušovicích do Terezína, a domnívali se, že jedou za prací, a že se o víkendu vrátí domů. Domov, bohužel, už mnozí z nich nikdy nespatřili. Podle historiků každý čtvrtý vězeň v Terezíně zemřel. Téměř 90 tisíc osob odvezly transporty do vyhlazovacích táborů."

      A na konec: "Na tomto místě bych proto chtěl apelovat, abychom nerezignovali na naši společnou snahu Rusko na Ukrajině porazit a odmítnout tak ignorování pravidel mezinárodního řádu, kterého jsme svědky. Motivací by nám měla být právě naše historická zkušenost, o které dnes mluvíme. Je správné, že si ji připomínáme a dáváme do souvislosti s dnešní situací. Jen tak se můžeme vyhnout opakování chyb minulosti."

      Ano, pravidla mezinárodního řádu je nutné dodržovat. Ale toto platí pro všechny a ne jenom tehdy, když se to hodí. Pokud poruší pravidla mezinárodního řádu transatlantický spojenec, nic se neděje.

  • Makak

    USA největší dluhokomika světa...

  • Za ně budou splácet jiní; jen co vyhrají právě běžící válku, kterou za ně vedou a platí také jiní - svými životy - už nyní. Investice, kterou do ní vložili především zbraněmi, vrátí se jim několikanásobně, v tom už mají svou zkušenost.😐

    P.S. Patří za Fji1. Odběhl jsem z rozepsaného a než jsem se k tomu vrátil, jsou tu další. 🙂

  • No vida. Ušatí to řeší s noblesou a nonšalancí. Nějaká platební neschopnost vlády není nic nového.

    Naši hysterici kvůli tomu pořádají hony na čarodějnice a přitom je na tom náš rozpočet nepoměrně lépe. A to i vzhledem k jiným zemím protektorátu EU. Naši přizdisxáči by vůbec nemuseli vystavovat naše občany takovému tlaku. Jen děsí obyčejné lidi, aby si sami mastili kapsu. 

    Proto můžeme kupovat ušatá letadla, vrtulníky a podporovat boje na části ukrajinského území, protose chystají Poláci na šturm, aby měl strýček Biden co vyrábět a čím plnit státní kasu.

    Krásný je ten svět, ve kterém žijeme. 

  • josef.chmela

    Zatím se vždy dohodli, je to jen taková hra pro jejich mentálně opožděné voliče. Po dohodě se opět natiskne několik tisíců miliard dolarových papírků a USA kolonie a protektoráty, případně vyvolané nové války ve světě to opět zaplatí.

    Doufám, že dosud svobodné země ve světě pod vedením Číny a Ruska tuto zlodějnu největších teroristů světa - USA - ekonomicky zastaví a nastolí ve světě hospodářskou spolupráci mezi státy na bázi rovný s rovným a to bez válek.

    • Lidovec Zdechovský míří ještě výše, do funkce komisaře. No neberte to. Žádná odpovědnost, může žvanit, co mu slina přinese na jazyk a k pohádkovému platu příplatky, cestovné, reprezentační, prémie a benefity. A po pár letech odchod do důchodu s penzí vyšší, než je plat prezidenta republiky. Pak může zvysoka kašlat na ty umazance, co pracují, platí daně a když odejdou do důchodu, tak jim ještě peníze skrouhne zlodějský bratr Jurečka.

  • A kdy hodlají začít splácet 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit