Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volby zas nic zrejme nevyresi,ovce zvoli dalsi niceni zeme tu,moc se k lepsimu nezmeni....Jen aby v ANO,nebyli sami i herci,...,co si malo skrtnou ve filmu,kdyz na nic nejsou penize.U koryt je nejlip,u zdroje penez,ukecana prace...Bylo by zajimave,jak by pani vydrzeli s platem v domacnosti,co maji lide,neco jako je nyni porad Hlava rodiny a neuskodila by jim prace,co musi delnik 12 hod.stat,aby poznali realitu a meli tak bliz k lidem...
  • Včera zase měli komunisté na ÚV KSČM velké sezení.Mladší soudruzi přebírali dočasně milovací vybavení mladších soudružek do své socialistické péče,aby je později dostatečně sexem zplundrované soudružkám zase vrátili do soukromého vlastnictví.Starší soudružky tento sport odmítaly s tím,že už se takto v mládí nablbli dost a že to se raději místo sexu třikrát pomodlí růženec.Proto starší soudruzi rozhodli,že oni budou vyvolávat duchy bývalých zasloužilých revolucionářů.Když vyvolali ducha Lenina,tak se ho Filip ptal co mají komunisté dělat s těmi lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili.Lenin řekl:"Soudruzi!Tyto lumpy je třeba řezat! Řezat! A zase řezat!"Z uvedeného je vidět jaký musel být Lenin moudrý člověk.Kam se na něho pravicoví volotrci hrabou.
  • Pana Babiše si velmi vážím a věřím že vyhraje on nebo KSCM pak to bude dobré.
    • Babiš umí dobře oblbovat obyčejného českého blba.Ale na vyvedení Česka z dluhové pasti na to nemá.Má jen na to hrát čas s národem komedii,aby ti co nakradli miliardy mohli uvedené přesunout do zahraničí a pak svůj nakradený majetek následovat.Dostat Česko z dluhové pasti to je úkol mnohem těžší.To chce dostat k moci mladou generaci.Ta bude muset bát na lumpy i hlupáky tak krutá že uvedená náprava poměrů je bude pořádně bolet.Zázraky se dějí jedině v hubách prolhaných kněží.Takže dostat Česko z dluhů bude vyžadovat jednak kruté trestání všech lumpů,kteří Česko zbídačili a též velké znárodňování všem,kteří po údajné revoluci nahrabali.Včetně znovuznárodńování majetku restituentů.To,že všem co nahrabali zůstane a Česko se dostane z cesty k bankrotu může Čechům slibovat jedině darebák,nebo trouba.
  • Jestli si stále někdo myslí, že volby mohou něco změnit tak ho upřímě lituji *3*
  • Dřív se zaprodancům říkalo,království za koně,dnes koblihu za republiku.Navíc štědrý babiš vám dá jenom jednu koblihu. V týdnu jsem šla kolem příznivců ano a hrozně jsem se smála u pultíku s koblihama byli samé děti,tak to si bude muset babiš na své voliče počkat.
    ps: B jsem schválně psala malým,tohoto člověka si nevážím.
  • Hlavně by se lidi měli kouknout, zda nemají v partajích poutníky po partajích... a vůbec - na to jestli to jsou odborníci nebo ne. Takoví vandráci po partajích nebo tzv. "umělci " všeho druhu jsou jen na tunelování épeněz a hledání éprebend
  • "ANO" == NENí MýM FAVORITEM,ale jestli v Brně vyhraje volby,zlobit se nebudu.Představitel Soc.demokracie,Onderka mnohokrát dokázal svoji neschopnost,to stejné Šťástka z ODS;Zelení,s Drápalovou,Vlašínem a tím nazrzlým střapáčem(nemohu mu přijít na jméno) to je vrchol škůdců .Svojí nekompetentností a negací všeho za poslední leta dokázali,že v zastupitelstvu na magistrátu nemají co dělat..Tam už každé jiné jméno nemůže být horší než tato grupa.
  • KIMCID
    koblížek ANO *1* *1*
  • To je dar ANO k výročí listopadové revoluce.Praha plná fízlů, hanba
    • Ty voe a blbe jaká revoluce, to myslíš ten pravičácký puč, který nás dostal do kolen, určitě jsi ten pitomec tečka.
  • Brno a Praha je všech slovaku a estebaku raj *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit