Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačilo přitlačit na náměstky a mafiánský způsob zafungoval. Chceš být náměstkem? Ano. Tak hlasuj spávně! a bylo hotovo!
  • Tak jsou okleštěny, že ANO.
  • Dva příspěvky a jeden jako druhý,blábolení bez globálních znalostí celé situace.Tady se ničím nepodložené pocity mění ve snůšku kravin.Ale je dobře že máme demokracii a mentálně nezámožní lidé se mohou vyjadřovat k situacím o kterých dohromady nic nevědí.Kdyby byli maličko moudří,věděli by,že máme koaliční vládu a žádná ze tří vládnoucích stran si nemůže dělat co chce,nota bene jednotlivec.Sbohem rozume,Chvalme darebáka Sobotku který dodnes uspokojivě nevysvětlil podvod století v OKD ale holt e takže i v jeho případě kozel zahradníkem,který zkomplikoval život tisícům lidí na severní moravě ale to koukám nikoho nezajímá,ted je na tapetě Babiš a latentní finanční kouzelníci jako Kalousek,Sobotka a jiní jsou už zapomenuti a jsou křištálově čistí.
  • Tak nevím, jak chce s takovýmto postupem získávat PODNIKATELE. ,Ale je fajn, že ukázal jaký vlastně je třeba to lidem otevře oři.
    Eventuální sympatizující páni podnikatelé by si měli dávat velký pozor, aby mu povinně nepředali sví firmy které vybudovali., I když to budou mít těžké - když tak dobře zná jejich firmy....
    Jo kozel zahradníkem... m
  • Nástup tvrdé diktatury ale ne jak před 89 proletariátu ale kapitálu !!! To je už vidět v návrhu na vyšší daně až od příjmu 113 000 kč měsíčně !!! Ale většina obyvatel má příjem
    někde od 10 000 do 20 000 kč !!! Věřím , že u voleb neprojdou !!!
    • Ale projdou. I kdyby se jen oni sami a jejich příbuzní co ruka ruku myje měli zvolit tak zvolí. To by musela ta brblající většina se v den voleb zvednout z gauče a mít nějaký názor aktivně. Než pak celá další léta bědovat a lomit rukama kdo to za"ně" udělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit