Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O Dobré demokracii a svobodě slova nemůže být ani řeč, když jim od včerejška nechala vládnoucí garnitura zablokovat web
  • To sice odsuzuji, ale dehonestující je že trestně stíhaný Bárta a další podezřelí z korupce, tunelování jsou stále veřejně činní jako zástupci tohoto státu a ti co s tím nic nedělají se ani nestydí. Asi jsou stejní.
  • Poslední sbohem pro Václava Havla posílají tisíce bezdomovců ale i sta tisíce nezaměstnaných miliony zabitých při "humanitárním bombardování"!!!Mohl bych pokračovat tak včem se mladí komunisté mýlí ? Já jim dávám svůj hlas a naprosto s nima souhlasím !!! A KSČM ?To nejsou komunisti to je jen možná levé křídlo soc.dem !!!
    • Já mladé komunisty budu volit také.V těch je budoucnost národa.Vypadá to,že máte pravdu i ohledně současných munistů.Také to může být pojištění ,pokud by vládní lumpové zakázali mladé komunisty.Pak by se všechny levicové hlasy dostali ke KSČM.Při velké síle by pak na pravičáky pořádně vycenili zuby.Než k tomu dojde,tak mladí komunisté řeknou národu hodně pravdy.A ta už se v národu uchytí.Cesta k revoluci pokračuje dobře.
    • Já také souhlasím, pan doktor Husák doktorát vystudoval a byl osobnost narozdíl od tohohle šupáka který dostal doktorát za lezení do pr... západu. Prodal celou republiku za pár cen a peněz parazit
  • Kalousek a modří zločinci zrušili pohřebné !!!! Proto se ptám, kde vezme vláda peníze na ten umělé zprofanovaný,umělý pohřeb peníze ???? Doufám, že se vláda, Klaus a jim podobní na to složí ze zvého !!! Ne ze státní kasy !!! Už dost bylo divadla !!
  • Jeste se neomluvil Topolanek za vyznamenani vrahum Masinovym .
  • A co ty prasárny nekomunistického a pseudodemokratického bulváru. Ty nevadí ?
  • Řekli nahlas to, co si myslí většina národa.
  • Když Hitler spáchal sebevraždu,tak velká část světa oslavovala.Na tom není nic divného.Veliký darebák,jako veliký darebák.Od Nového roku se na tuto zemi začne valit taková bída,že níkdo neví,kde bude její vrchol.Ti chytřejší z jásotu pro Havla vystřízlivěli dávno.Ty hloupější to čeká také.Komedií se státním smutkem,chtějí současní vládní lumpové,kteří se prolhali k moci,zastřít tu tragedii,že máme zase vládu,která umí dluhy jenom dělat a to ,že by se astronomické dluhy měly začít splácet a ne je sprostě přesouvat na další generace,je nad duševní chápání současné vládní bandy.
  • Budu je volit!!
  • Také musím připojit souhlas a současně zoopakovat to, co už bylo mnohokrát řečeno. Je to neskutečná uměle tvořená hysterie. Smutek drží převážná menšina národa. Nevím, jestli se Masaryk neobrátí v hrobě, koho to s ním dnes srovnávají. České země vynikaly vždy vyspělým průmyslem s velkým "P". Bylo tomu tak za Rakouska-Uherska, za 1. republiky, za Protektorátu i za socialismu. Havlovým přičiněním jsme přišli o trhy v Ruské Federaci, v Čínské lidové republice a v arabských státech. Nečině přihlížel rozbití Československa, které Masaryk (a Štefánik) pomohli vytvořili na troskách Rakouska-Uherska. Schvaloval odtržení historického srbského území, tedy Kosova, což je stejné, jako kdyby kdokoliv schvaloval odtržení Sudet v r. 1938. Zavlekl naši republiku do nejhorší zločinecké organizace v dnešním světě, tedy NATO. Na místě je tedy srovnání Havla nikoliv s Masarykem, ale s Háchou.
    • Aldisi, chtělo by to víc faktů a logiky a méně emocí.
      Je třeba se seznámit s tím, jaké zásady V. Havel hlásal. Uvědomme si však, že to nebyl všemocný car gosudar, ale president demokratické země, jehož pravomoci jsou velmi omezené. V. Havel působil především svou morální autoritou, což uznává celý civilizovaný svět, jehož čelní představitelé a přední osobnosti se před jeho památkou sklánějí. Uvědomme si, co jsme z jeho morálních zásad udělali, že pro značnou část obyvatel této země jsou slova jako morálka, čest, poctivost sprostými slovy. Nehodnoťme co udělal nebo neudělal V. Havel, ale co jsme MY udělali nebo neudělali a co jsme dopustili. Demokracie znamená, že občané spravují svou zemi prostřednictvím svých volených zástupců. Tak neříkejme, že to ONI, ale podívejme se na to, jestli si my zasloužíme označení občan.
      Pokud jde o srovnání TGM a V. Havla, tak je třeba znát jejich dílo, morální zásady jimi hlásané, jejich činy, tedy znát fakta. A pak to srovnání vyzní přesvědčivě.
      Země Koruny České vynikaly nejen vyspělým průmyslem, ale především vzdělaností, císař římský a král český Kare, toho jména IV., založil před sedmi sty lety v Praze první universitu ve střední Evropě a Praha se tak stala centrem středoevropské vzdělanosti. A myslím, že ten vyspělý průmysl je teprve důsledkem této vzdělanosti, tradičního umu, pracovitosti a píle obyvatel této země.
      V. Havel jistě nerozhodoval o obchodních záležitostech, to nepřísluší presidentovi a sám se ani nepletl do ekonomiky, která nebyla jeho parketa.
      A opravdu ty trhy v Ruské federaci byly tak výhodné? Nebyl to vztah ani ne tak rovnoprávných partnerů jako spíš vztah rádoby pána a vazala?
      A co měl dělat proti rozbití Československa, když to bylo především, přání Slováků? Uvědomme si především, že zánik rakouské monarchie v r. 1918 byla fatální chyba, na níž jsme zákonitě doplatili ztrátou svobody po pouhých dvaceti letech. Vznik ČSR v dané podobě rovněž nevycházel z historických daností, sami Slováci nikdy nepřijali ideu československého národa.
      To že jsme byli přijati za členy NATO je naše obrovské štěstí, jinak bychom dopadli jako Jižní Osetie nebo Abcházie, Rusko se nechce vzdát svých dobytých území. Naše země vždy patřily do Evropy a nikdy ne k východostepní říši potomků Hunů,
      Pokud jde o dr. Emila Háchu, uvědomme si, že byl zvolen presidentem ještě svobodným československým parlamentem. A jelikož to byl renomovaný právník z doby rakouské monarchie, respektovali ho i nacisti. Ovšem Hácha byl sice presidentem, ale možnosti byly nesmírně omezené. Přesto se mu v řadě případů podařilo zmírnit dopady nacistického zla.
      Ono je třeba znát fakta. A uvědomit si, že ta fakta se nám nemusí vždy líbit.
      • Petr, ty jsi kus blba tak např: rusové se nechtějí vzdát bla bla. Asi si zapoměl že odsud odešli zatímco ty hov.da amarický okupujou pořád Evropu, atd. K tvým ubožáčkým dalším výlevům se radši ani nebudu vyjadřovat.
        Pro mě jsi duševní ubožák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit