Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • divné a co tedy prodávají včil, když je to po týdnu plesnivé nebo byselé. Když vzpomenu na taveňáky dřív a takový eidan, jedna báseń...
  • Ve VUMLu se učilo, že sýr vynalezli komunisti - tak já teda nevím...
    • Nás to taky tak učili ve škole.
  • Zaplať pánbůh, že tady ten "antiparoubek" končí. Pěkně mně vždy jejo jméno namýchlo, protože jsem měl Jyrku, dokud byl ještě v řadách ČSSD rád.
    Hlavněse nikdo nenechejte otrávit kapitalistickými žvásty o nezávislosti na státu, předdůchodech a podobně, užijte si veselého silvestra a všichni se těšme na změny které nás čekají v roce 2013 :-)
    Díky Okamurovi sice možná bude prezidetská volba o nějaký čas odložená ale díky tomu také po novoročním pádu NEČASOVA kabinetu můžou být spolu s volbou prezidenta být i volby parlamentní, POTOM BUDEME MÍT VYHRÁNO!!! Vždyť už musí být všem jasné, nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    POJĎTE VŠICHNI VYHRÁT VOLBY PRO DLUHOSLOVA, zvolte za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího, A ONI NÁM ZA ODMĚNU ZVEDNOU SOCIÁLNÍ DÁVKY A OČISTÍ DAVIDA!!! Stane se nejprve našim "mučedníkem", potom zdravým a silným předsedou ČSSD, následně premiérem, a za pět let bude našim dalším socialistickým prezidentem!
    Půjdeme všichni svorně kupředu levá do náruče socialistické EU a postupně se naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují a honí se za nezávislostí na státu.
    A když se nám výše sociálních dávek nebude líbit, Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám na sociálech jednoduše přidá.
    My jsme měli krásné Vánoce, a vlastně je máme každičký měsíc. Pokud nám náhodou nezbývá, tak si klidně vybrečíme i novou pračku nebo lednici, o sporáku nebo příspěvku na benzín ani nemluvím
  • Ja myslel ,ze nejstarsi sejra jsem nasel v libereckym Tescu.Ten uz ani nesmrdel.
  • Loučím se s těmito stránkami, které zjevně slouží zejména marným pokusům mnoha jedinců, kterým je na blití z vlastní zoufalé identity. Příklad? Not CSSD.
    Jsem velmi potešen, že na tom nejsem nejhůř, díky vám za to příjemné poznání, blbečkové....
    Omlouvám se, že již nebudu reagovat na žádného sebechytřejšího tupana :)))
    • Co blbneš,snad neumíráš.Vždyť jsi zde něco jako ikona,sice trochu negativní,ale přece jenom je s tebou alespoň nějaká sranda a doufám,že to s tím odchodem nemyslíš vážně. Jinak ti přeji v novém roce hodně zdraví a osobních úspěchů,čau.
      • Ty patříš mezi mé kamarády. Prča zde mě stojí příliš moc vzácného času. Já mám co dělat. Zde to je zejména pro lidi orientované jinak. Také já Tobě přeji překvapivě úspěšný rok 2013.
    • Amen *3*
    • Dekuji !!!
    • Di dopr dele.
      • ... díky, tam už jsi Ty :))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit