Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všech 200?
  • https://www.youtube.com/watch?v=uidWT2J6Zhs
  • Čech nastupuje do výkonu trestu a hlásí se " Jan Novák, nástup do VT. Díky za svobodu.
  • Dnes jsem to sledoval v Šumperku v čase 13,50.Ve vzduchu se objevil čtyřvrtulák a v zápětí se k němu přiřítily dvě stíhačky.Donutily ho uhnout ze směru Ostrava na směr Pardubice.Cítím se tak svěže a tak bezpečně...........
  • Jako by to bylo včera když jsem v roce 1950 šla jako malá roztomilá cikánečka
    poprvé do školy. Zeptala jsem se soudružky učitelky proč je na stěně
    obraz nějakého opilce s červeným nosem?
    Učitelka se zděsila protože to byl komunistický Bůh Klement Flaška Gottwald.

    Po škole jsem hodiny a hodiny vyšívala vložky. to byl úděl socialistických dívek.
    žena na bohatém západě si je koupila za minutu v obchodě.
    • Hlupaňa s vyšívanou vložkou! Bomba to bych chtěl vidět! A furt je na tom netu něco nového.Akorát tady od téhle musela jo pořádně smrdět.Drž se tematu lopato!
  • To celkem zní jako špatný vtip. Než si armáda připomene, jak má chránit hranice, tak tu můžeme mít pár desítek tisíc vetřelců, které nikdo nikdy nedostane ven. Armáda se může podívat, jak chrání hranice Maďaři. Videí je na internetu dost. Takže nafasovat slzák, přivézt vodní děla, štíty, pendreky, no a kdyby narušitelé získávali přece jen navrch, tak holt je na čase použít ostré. Od toho přece máme armádu.
  • ALE TRVALO TO.Cestovky už pomalu vypisovaly lovecké výlety spojené s odchytem narušitele.V Praze se to mudruje.Ale Moravěnku si nelze nechat zaprasit falešnými cestovateli.A kluci věřím že si na cvičení budete přehrávat zásahy těžkooděnců včera z maďarské hranice.Jak chudáčci z Afriky vytvořili kordon.Vpředu matky s malýma děckama v náručí, za nimi vrhači všeho možného co může udělat protivníkovi zranění.Vzadu hlučí a zejména tlačí dav.Do toho hoří pneumatiky! Takže vy jedni naši kluci! Toto nebudou maketky šibeniček na Václaváku.Tady se od vás očekává pedagogicky - výchovná lekce.Hodnotit vás budou ti kteří vás platí.Ne vymaštěnci od novin, kteří dělají frajery do první rány pendrekem.Pak jen skučí a žalují! Press neznamená že nemůže chytnout, když je to s výchovným cílem!
  • To si jako dělaj (_;_) ? Valí se na nás hordy džihádistů a voni budou DĚLAT CVIČENÍ?!!! Koukám, že z celé Evropy se stala jedna velká pakárna. No nic, pomalu začnu balit kufry a stěhovat se do Ruska. Blééé!!! *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit