Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teraz sa naozaj možem zasmiat do tváre všetkým čo tomu verili ale nevšímali si okolnosti a nespozorovali dost doležitu vec. a to je to že keby koniec sveta mal nastať tak napriek predvídanej panike by vláda uvedomila svet prinajmenšom svoj štát a urobila by opatrenia. ale to stále neznamenáa že koniec sveta nikdy nebude. stále je tu tá myšlienka o konci sveta,ktoru si myslím že ludia budu riešiť nadalej.
  • Unikají podstatné věci. Jednou Mayové museli ukončit psaní.
    • to neznamená že to bolo s dovodu konca sveta alebo nejakej prírodnej katastrofe abnormálnych rozmerov. je to možne ale možností existuje vela napríklad urbanizácia (presuvanie národa) alebo koli politický problémom tka isto to mohla byť vojna medzi národmi o sa znova dostáavam k polityke. dovodov je niekolko desiatok ktoré možme hádať a osobne si myslím že tento prípad máyov a ich predpovedi by sa mala zaoberat iba skupina ale naozaj nie velká skupina ktorá by hladali naozaj čo chceli myovia povedať alebo či to nebolo ich náboženstvo. lebo na svete existuje vela nobjaveních vecí. ale to už vychádzam s kontextu.
  • Škoda, že nebude konec světa *13*
  • To je škoda,co budou přiblbla dělat s metrákem mouky,krabicí paštik a hektákem balené vody? Jsem pro konec světa,jednoznačně ,stihnu ještě půjčku? *3*
  • Nové strašení koncem světa.Komunistobijci již netáhnou tak zas tohle .Já vím jedno,že bude konec 23 letého podvodu,ale kazit Vánoce si s tím nebudu.Ovčani již pomalu vykukují z letargie.Včera jsem poslouchal Sobotku a žasnu,že tento člověk vystudoval MUDra.Vytačky a jen vytáčky.Budem volit Okamuru nebo z žen Bobošíkovou.Jinak je to katastrofa.K tomuto názoru jsem došel po sledování vyjádření všech kandidátů.Sobotka je asi kuřák.Já ho vidím jak ujišťuje,že zajistí titanové kanadské návleky na pneu.Výborná věc tak jsem si je asi za 3000 Kč koupil.Výsledek nic nezařídil a naopak bych byl trestán,že je používám na tankodromu D1.
  • Změna příjde, kapitalizmus odejde postupně do řiti a klima pro život se lidem zlepší.
    • to víš že jo,a tu za devatero horami a devatero řekami znáš? *1*
  • mellys
    A i když bude konec světa,tak tobě jedinýmu to může být ukradený,protože budeš mít fotovoltaiku ...Nebaví Tě platit za elektřinu, za plyn ?
    Zálohy a zase zálohy a pak zlodějská faktura, a eventuelní odpojení nebo exekutor.Nebud hloupej!!! Přestan investovat do kravin a…Pořid si fotovoltaiku a gratis si ohřívej svůj zadek! Zahodˇ tlustý ponožky, kabáty a Larisy.Už žádný zamrzlý okna, abys nepropásl jest-li se to venku už mele…Otevři si okna dokořán, pustˇ do domu čerstvej vzduch, hlavně pravdu a lásku, svýho psa a kočku.Vyraz dveře s každým, kdo Ti bude nabízet levné připojení na elektriku a plyn.2,5kw Ti bude stačit, přitáhni si slunce, třeba i zamračený, které je zadarmo, do domu.Koupíš si např. 13panelů po 200watech, dáš je na střechu, svedeš slunce do bojleru, ten Ti ohřeje vodu a čerpadlem /z baterie /ji dotlačíš do trubek a radiátorů a můžeš čučet na telku.Matka Ti uvaří kafe /z baterie /a můžeš čučet z okna,na souseda, jak táhne káru s předraženým uhlím a dřevem,a pak to hází lopatou do sklepa a řeže a štípe,do tý doby než si uřízne ruku nebo se praští sekerou do hlavy.A přikládá furt do kamen,a škrtí jističe,pojistky,děti,a matku,za to ,že má malej důchod...Všude cedule…zavírejte dveře, okna a větrat jen na jaře! Matka Ti uvaří oběd,vypere,vyžehlí,/z baterie/a mužeš čučet z okna, jak výběrčí daní u souseda počítá kolik má na elektroměru, aby mu vzápětí poslal
    nehoráznou fakturu za předraženou elektriku.Ty budeš taky čučet, ale na svůj elektroměr, abys viděl, kolik jsi už ušetřil.Všichni budou chodit okolo Tvý střechy a budou Ti Tvý panýlky tiše závidět.Do druhýho dne máš od nás panely v garáži.Tak rychle objednávejte, A hlavně to nikomu neříkejte!!Tel 607 561 582 Nic pro lidi bez vlastního názoru. Nebo si opravdu myslíte,že to někdo vyřídí za vás??? Posledních 25ks.
  • Krušné časy nastaly už před 23 lety, *16*
  • Těším se na vyhlášení akce : Doba hájení sVY ňí končí.
  • Každý očekával konec světa.Já reálně očekávám kovec naší zkorumpované,prolhané a zlodějské vlády,ale nějak se nemohu dočkat.Doufejme že příchodem roku 2013 k tomu dojde,nežli bude pozdě a bude to nezvratný krok.
    *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • A kdy zavřou konečně Béma?
      • Správný dotaz, mne by ale zajímalo, kdy je zavřou všechny a půlku z nich pověsí a další polovinu nechají zdechnout v pronajatém gulagu na Sibiři, snad příští rok to vyřeší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit