Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jó, jó - Stalin(Djoughaswilli), Lenin(Uljanoff), Hitler(Schickelgruber) 

    to byly vzory českých Gottwaldů, Slánských a další bolševické sběře...

  • Cempera na vás, ten by vám to vysvětlil politicky. Těch 1.5 milionu lidí, bylo bezpochyby zapleteno v té vraždě, prostě hodně velké spiknutí, no. A určitě to byli i rasisti a transfobové, takže si to určitě zasloužili. Kdo tvrdí něco jiného, mohl by třeba tvrdit, že EU s USA lže a to je soudruzi zcela nepřípustné!!!

  • Před 87 lety se stal tehdejší oblíbený šéf leningradských komunistů Sergej Kirov cestou do kanceláře obětí atentátu. Vražda posloužila Josifu Stalinovi jako záminka k velkým stranickým čistkám - a možná byla dokonce spáchána na jeho příkaz.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To je konspirační teorie. Vyšetřování prokázalo že ve vraždě měl prsty  Nikolajev, Zinovjev a Kameněv. Tvrdit něco jiného je fake news a hoax. Je třeba mít důvěru ve vyšetřující orgány a nešířit nepodložené zvěsti. S takovou bychom za chvíli stejně tak mohli tvrdit například, že Warrenova komise obviňující z vraždy Kennedyho, Oswalda, lhala a Kennedyho zavraždila nacisty kontrolovaná CIA a Majestic vyšetřující mimozemšťany. Takovým spikleneckým teoriím nemůže žádný rozumný člověk věřit..... 😯 

  • f2sulik

    O Stalinovi jedině... Bůh synergie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit