Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klidně mohl natáhnout ráfy. Tady nikoho nějaký přebíhač mezi službami nezajímá. Tady je rusák maximálně pro srandu. Co si navařil, to si musí sežrat.
  • To stále opakujete novinářskou zkomoleninu "novičok" - správně anglicky psáno "NOW WE CHECK" (právě hledáme) - což byla odpověď vyšetřovatelů na dotaz z novinářského fóra?

    Ostatně článek "POTENCIÁLNÍ BOJOVÉ CHEMICKÉ LÁTKY" pánů EMILA HALÁMKA a ZBYŇKA KOBLIHY z Ústavu ochrany proti zbraním hromadného ničení, Univerzity obrany ČR. - byly publikovány v Chemických Listech 105, 323333 už v roce 2011.
    V tomto článku se autoři nervově paralytickými jedy - i ze skupiny organofosfátů, zjištěných na místě činu britskými kriminalisty, zabývají!

    Divné je, že se nikdo nezabývá možností provedení této práce na likvidaci Skripala a spol. arabskými - konkrétně libyjskými - agenty, možná i z onoho Islámského Státu.
    Z vlastní praxe vím, že v komplexu Rabta/Libye - 60 km jižně od Tripoli, se už za Muammara al Qaddaffi pracovali na projektu bojových chemických látek. Komplex Rabta vznikl v poušti po porážce Libye ve válce s Čadem kolem roku 1986. Pracovali zde i experti z bývalé ČSSR, SSSR a Syrie rukou společnou a nerozdílnou, nejen na vývoji Bojových Chemických Látek, ale i na vývoji biologických zbraní - resp. hledání vhodných patogenů - virusů, bakterií - pro jejich možné využití ve válce.
    Údajně vyhořel - ale kdo znal těch 20 pater v podzemí, vybavených v té době nejmodernějšími technologiemi, s přepychovým ubytováním pro zdejší pracovníky, tak tomu nevěří ani za mák.
    Vyhořela jen ta jednopatrová budova, maskující vstup do podzemí. Ale vlastní komplex, i nedaleké letiště a další budovy zůstaly ohněm netknuté. Mezi tou "budovou", nyní spáleništěm a vlastními provozy je totiž 20m betonový příkrov! A vývody klimatizace jsou někde úplně mimo!
  • .,..."jejich právo na důvěrnost informací o pacientech přetrvává a zabraňuje nám v detailním informování o léčbě těchto osob". ....
    Zasažení nervově paralytickými látkami nelze přežít, takže celá aféra je účelově zinscenovaná v hollywoodském stylu. Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
  • ivislo
    Už ten nadpis "Atentát" dělá z Tiscali ubohého pisálka který neví o čem píše. A dělat z Rusů blbce že by neuměly zabít někoho nepohodlného je další blbost . Je několik způsobů které mají tajné služby že člověk zemře a nikdy se nevyšetří proč. Tak sem ty bludy nepište,.
  • Dobré slyšet je to odborník ne jako tady hi hi a hmm kecal:

    http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/andor-sandor-kreml-mel-velkou-radost-ze-prezident-mylne-oznacil-cesko-jako-vyrobce-novicoku--1798456
  • špíny anglosaské teroristické si to všechno vymysleli
  • A teď začnou Skripalovi psát paměti. Jejej to bude kremelský skřet řvát a dupat *16* *16* *16*
    • Omyl popřál mu zdravi.Kdyby to byl novičok byl by totiž mrtvej.
      • Ti Putlerovi agenti asi měli virózu a tak se s tím novičokem netrefili.
        • bezregistrace
          Níže podepsaní lékaři bazírují na vrozeném kreténismu výše komentujícího vyjadřujícího se slovy:viroza Pulter....., kterýžto výrok úplně stačí, aby osvětlil duševní stav vyšetřovaného jako notorického blba.
  • tak to ten novičok je pěkná srajda
    • Už v 70.létec h bvylo známo, že látky typu V, VX a pod. vyvíjeli na Západě, Východ nemohl zůstat pozadu. A my jsme byli ve vojenské chemii vždy na špici, tak je jasné, že i tyto látky se u nás mohli a museli vyvýjet. Co je ale podstatné - už od prvních organofosfátů (tabun a spol. - vývoj německých chemiků) se jednalo o látky v podstatě okamžitě usmrcující zasažené - dnes se dozvídáme, že se to dalo přežít? Navíc existují fotky, jak vedle chemiků v těžkých oblecích se volně pohybují "bobíci" bez jakékoliv ochrany!!!! A těm se nic nestalo. Zázraky se dějí každý den!!! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit