Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co na to naši pracovití řečtí komunističtí imigranti z padesátých let ???
    „Nepartajnická politika“ (podobná advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • A už jsi navštívil psychiatra?
  • Co si ti rekove vubec mysli? Je na case hybnout trochu (dost) tema linyma zadkama, na kterych drepi uz cela staleti, a zacit neco delat.... *16* *16* *16* Oni si mysli, ze kdyz jsou "kolebkou civilizace", ze se jich snad "realne" a "novodobe" zalezitosti netykaji? Nejsou schopni a uz vubec ne ochotni, si trochu stahnout opasky pres ta jejich vyvapana briska *16* Je to ta sama verbez jako Italove a Spanelove... A vsichni si mysli, ze jen natahnou pazouru a vsichni jim jen budou sypat dukatky.... Nemecko, bohuzel, je stat velky se silnou ekonomikou, ale uz jim take zacina pomalu "zvonit hrana". Takze je cas zacit myslet na sebe, a ne porad dotovat tyto bezedne krky....
    • Co takhle nějaký druh likvidace těch národů, které jste zmínila, Jano? Třeba každého s velkým břichem do koncentráku? To vás ještě nenapadlo? Ale máte k tomu blízko. A taky se rojí vaši přívrženci jako mouchy nad latrínou, jednou vás bude tolik, že s přehledem vyhrajete volby. Bůh chraň Evropu, už je to tu zase...
      • Proc bych je mela likvidovat? A hned strkat do koncentraku? Tohle napadlo prave VAS!!!! Ja jsem se o nicem takovem vubec nezminovala a uz vubec muj umysl nebyl takovy, jak VY si ho vykladate..... Je to MUJ nazor... Takze, at BUH chrani VAS a VASE myslenky, kdzy kazdeho hned obvinujete ze zverstev spachana za 2.sv.valky. Ale nemel byste zit v naivni predstave, ze jsou vsichni nevinni....
        • Ti, co nakonec položí Evropu na záda budou ti, "co to tak vlastně nemysleli" a ti, kteří toho chytře využili. Vaše poznámka vyzněla tak, že si přejete aby jihu zavládl duch německého pracovního lágru s patřičnou disciplínou. Až to tak jednou bude, politici se budou odvolávat na to, že si to lidi přáli. Takže bůh chraň vás před tím, co si přejete...
          • Neberte si JMENO BOZI nadarmo do huby.... Nevim, proc mi stale podsouvate nemecke procedury 2.sv.valky. Zrejme mate nejaky "valecny" komplex, i presto, ze jste ji nezazil a ani jste ve valce zrejme nebyl.... Kdyz jsi muj prispevek prectete jeste jednou, zjistite, ze jsem psala o "utahovani opasku"... Zadne vyhlazovani, pracovni tabory a jine veci, ktere se v jinych komentarich celkem casto od uzivatelu objevuji.... Nebo si snad myslite, ze kdyz nase vlada hovori o "utahovani opasku", ze uz tady buduji pracovni tabory nebo planuji vyhlazeni?????? Asi ne, ze? A jeste neco: Buh zrejme lidi nechrani pred tim, co si mysli a preji....
  • To je zase článek jak stehno,jak můžou Athény něco provolávat,to je město !Povykovat můžou lidi a někdy i zvířata,nikoliv náhodný shluk baráků !!!
  • Celá EU slouží jen jako zástěrka mocenských cílů Německa v čele s Merkelovou. Ovládla tak téměř celou evropu bez boje, zvolila lepší taktiku než Hitler a poučila se z jeho chyb. Všichni jí naletěli!
    • kdybyste pořádně pracovaly a nebyla celá republika na dávkach byly byste na tom lépe-----jenže co čech to soc. dávky --co rom ..dávky---jěště že tam máte vietnamce máte se kde oblikat --teda jakž tak
    • Divím se, že se neodstěhuješ do CCCP.
      • Pišto kikáne, zase provokuješ?
        • běž do práce--švejku budeš se mit lépe
  • Kdo je to ten Atény ? Komunista ne ? *11*
    • Odpouštět je božské,jen nevím jestli novinářskou negramotnost !Stejně ani neví kde to je,prej slyšeli že za hranicema číhá Amerika a taky kdo umí americky ten bude asi zatvorený !
  • Tak to je pěkné.Na MERKELOVOU řvou HITLEROVA couro,ale peníze chtějí.Řekové na rozdíl od NĚMCŮ nikdy nedělali a dělat nebudou.Je to totálně líný národ.Jen sedět na kafi a rozumovat.Tam dělali jen gastarbaitři s jiných zemí.
    • jo a hlavně vy--a u piva rozumovat--nedělat a vydělat---jste líní ted jste vy gastarbaitři *3* ale čechy moc v práci nechtějí
    • Voni si zvykli už za Alexandra Makedonského, že na ně dělal celý svět a teď se tomu né a né vodnaučit. *8* *9* *13* *6*
    • Musím se Řeků trochu zastat. Není pravda, že nikdy nedělali. Dělali, ale svým způsobem tak, jak bylo zvykem v jižních státech. To, že pobírali nezvykle vysoké mzdy, to není jejich vina. Nebo snad naši státní zaměstnanci by se proti vysoké mzdě ohradili, já ji nechci, to je moc, stát musí šetřit, spokojím se s polovinou? Je to vina řeckých politiků, že lhali národu, lhali Evropské unii, slibovali nesplnitelné a kupovali si loajalitu lidí. To ale dělají i politici u nás i jinde ve světě. Nyní, když jim stát zkrachoval a obyčejní lidé nemají práci a nemají na živobytí, tak není divu, že hledají viníky. A EU, ten slepenec států s naprosto rozdílným stupněm vývoje hospodářství, mentalitou i historickou úlohou, ale zato s přebujelým úřednickým aparátem, stále více centralizovanou mocí a nesmyslnými nařízeními i ještě více nesmyslnými dotacemi, je dobrým terčem k označení za hlavního viníka řeckého průšvihu. A svým způsobem na tom něco pravdy bude.
      • No je to jejich vina právě proto, že byli slepý a nechali se od politiků kopit! Jistě tam byl někdo kdo jim říkal, že je to cesta do pekel, ale kdo by ho poslouchal, kdž ten druhý mi dá víc peněz.
        • Stačí se podívat u nás jak stádo pitomců letí na sliby ČSSDKSČ nebo dokonce samotné KSČ(m), že se všichni budou mít dobře a jako v rámi, protože strana jim to "zařídí".
          • právě, nad tím JAK to zařídí už se nikomu nechce přemýšlet.

            Krom toho se mi zdá, že ti co teď organizují protesty a podobně jsou ti stejní co je to tohodle zatáhli, jen toho využívají aby se dostali k moci.
  • myslím těm Řekům
  • Řekům se přestává ve ČTVRTÉ ŘÍŠI líbit? Bez bohatých německých turistů by žrali jako starověcí Sparťané.. ale ti žili po vojensku skromně z přesvědčení... *16*
    • Jak hloupý příspěvek... Kdyby Řecko mělo drachmu a devalvovalo, byli by tam na prázdninách úplně všichni Němci. Řekové by je milovali a Řecko by bohatlo. Teď se tam zcela oprávněně bojí.
  • S Hitlerem má společné,že slouží velkokapitálu ale jinak zatím dá se říct,že jedná v rukavičkách.Ovšem co není může být.I v Německu před nástupem nacismu bylo silné dělnické hnutí no a tak to kapitalismus vyřešil nacionálním socialismem a většina lidí šla jako ovce.No a jak to dopadlo je známo.Ono i Řecko jak říkaj,že je bez peněz ale armáda má navýšený rozpočet.CHci věřit,že se historie až tak krutě nebude opakovat !!!
    • Socialismus je vždycky socialismus, ať je nacionální nebo internacionální. Oba socialismy úzce souvisely ne-li přímo vycházely z dělnického hnutí: NSDAP = Národně SOCIALISTICKÁ německá DĚLNICKÁ strana.
      Hitlerovi hoši ostatně našli inspiraci u hochů Stalinových a od nich se také učili. A jelikož se představitelé obou socialismů spojili (Pakt Molotov-Ribbentrop), nemohly západní mocnosti zasáhnout. Jinak by Hitlerovi hned zkraje šláply na krk.
  • Tak jí to dali sežrat, pořádně.
    • A co jí jako dali sežrat? To že jim Německo cpe prachy na jejich rozmařilost?
      • Německo jim uměle vyrábí další dluhy, místo toho aby jim dalo možnost devalvovat svou vlastní měnu a dluhu se zbavit. To je jako bys nemohl splácet hypotéku, a já ti nabídl, že ti něco málo půjčím, když zastavíš i barák rodičů. Normálně bys přišel o dům, ale s mojí "pomocí" přijdeš o dva, už tomu rozumíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit