Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bendle potřebuješ dosadit svého člověka a poctivce odvoláš.Budvar potřebujete zničit aby potom padl a v tichosti prodat cizákovi za pár kaček.
  • Tomu kryplovi co nařídil ten audit bych ho nechal zaplatit,pěkně za svýho ,až by si to pro příště rozmyslel mafián posr.... :(
  • Připravuje se zákon,který má státu umožnit vysávat peníze ze zbylých státních podniků a ten se dotkne i Budvaru,který doteď všechny svoje zisky mohl investovat zpět do výroby.Obávám se,že tento vysávací zákon může nakonec vláda zneužít k privatizaci Budvaru.Ono totiž,když Budvaru odsaje stát peníze,zmenší se nebo přímo zastaví investice a tím se zmenší i zisky,což může být argument pro chtivé privatizátory.
  • i můj nos by ti grázlové ve vládě prodali cizákům, natož prosperující Budvar. zase by si nahrabali kapsy jako u gripenů ?
  • Nic překvapivého... pokud jde o zjištění. Takže dávám za pravdu citované advokátní kanceláři stran podstatného a nepodstatného. Takže další z pokusů vládních odkláněčů o zašmelení zbytečku národního bohatství (např. nejmenovanému zámořskému velkovýrobci patoků) zatím nevyšel. Nejásejme - budou to zkoušet dál!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit