Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víkend pryč a na Tiscali žádný nový článek. To je teda úroveň dobrá tak pro ubožáky, kteří jsou placeni za to, že pořád dokola vypisují stejné kraviny. Jako STOP SPOZ. Bez mozku, bez nápadů, bez inteligence a pořád dokola to stejné.
  • A kde to neukázal ??
  • Pravičáci kradli všude, je to vidět i v okolních státech. *16*
    • No banda převlečených soudruhů jako jsou Fischer Zbytek Šlouf .. a mnoho
      jiných zdejších převlékačů kabátů také v dnešním režimu rozhodně hladem
      či hmotným nedostatkem nestrádá co? *2* *2*
      Naopak v tomto mafiánském režimu dále prosperujou a budujou své
      pohádkové majetky.
      Jo a najdi si už konečně vlastní jmenovku. Zloděj nicků ti bude pasovat. *2* *2* *2* *2*
      • Morálně čistí (převlečení) modří soudruzi si na své majetky vydělali poctivou prací. Jak se dají vydělat poctívě desítky, stovky milionů či miliardy je ovšem záhadou. I kdyby dřeli jak koni, jako například Nagyová, tak by si mohli vydělat nějaký ten milion. Ale majetky za stovky milionů se dají vydělat jenom tunelařením, korupci a zlodějinou. Jenom modrý bůvol to neví.
  • Za svůj život jsem se naučil že neškatulkuji.Znám plno lidí jak z ODS tak ČSSD a někteří jsou normální .Ale Sobotka,Zaorálek,Bém,Dryml.......nepatří mezi charakterní jedince.Zeman má pravdu v tom že je špatné volit stranu ,vždy se sní svezou prasata.Lepší by bylo volit osobnosti na příč pol. spektrem. A hlavně odvolatelnost je ta správná zpětná vazba,která dokáže udržet bonton. *13*
    • Tak to máš pravdu. Jmenovaní z ČSSD jsou pěkní šmejdi. To Klaus, Toploánek, Nečas,......, to jsou oproti nim čestní, stateční a pracovití lidé. A schopní. Ti jsou příkladem moderního mravně povznešeného člověka.
    • Úplně nesouhlasím,protože nikdo nemůže znát všechny.A jen podle toho co o nich napíše tisk a nebo řeknou někde v televizi je nanic,protože koho chleba jíš toho píseň zpívej.
      Podle mě jedině podle programu strany a když se nechá zvolit a poruší program,který dal voličům tak zbavit automaticky mandátu!Protože ho lidi volili pro něco jiného a né se potom odkazovat na "svědomí" To svědomí jsou peníze za které zradí !
      Možná jsem s tím oravný ale dám sem znova Krause a Cromwella.
      http://www.youtube.com/watch?v=LHHYpu68er0
      • Souhlas,dokladem jsou Hospodářské noviny.Dříve renomovaný a uznávaný tisk,dnes Bakalova žumpa.
  • Pravičáci jsou šmejdi a kradou v celém světě, nejen u nás, stačí se podívat na okolní státy, kde jsou u mocí pravičáci vypadá to bledě!!!
  • Dryml je typický doktor zloděj,arogantní vyčuranec ,ktarý vystudoval za státní peníze a dnes si hraje na hvězdu.To jsou přesně ti paraziti co zdravotnictví vysávají.
    • a těch je....dobrých doktorů aby pohledal.Ve špičce klinik jsou zase političtí oblíbenci, jako lékaři hlavně synkové a dcery ze zazobaných komunistických rodin a jejich potomků, blbí ale drzí jak ovádi.
  • Pana Donutila jsem měla vždy ráda, ale teď si myslím, že jeho odchod do důchodu bude to nejlepší, co může udělat.
    • Již se opakoval byl na provázku.
  • Senátor Dryml (ČSSD, nyní zemanovec) rozkradl a vytuneloval nemocncu ve Vrchlabí.

    To jsou odborníci u Zemana ?!?

    Všechno vešet, jiná cesta není
    • pán senátor Dryml je majitelem této soukromé nemocnice ve Vrchlabí a nevidím důvod,proč by rozkrádál svůj majetek,opět nějaký blb zde píše nesmysly a špiní odborníky.Národní divadlo-do této kapličky patřili v minulosti ti nejlepší herci,proto je napsáno národ sobě,krerý po požáru nechal opět tuto naší chloubu postavit.Herci typy Ktajča,Davida Prachaře,Havelky mezi ty nejlepší určitě nepatří,jejich rodiče v minulosti určitě ano,takže pro takovou hereckou odnož by měla být čest,že v tomto divadle mohli hrát,Donutila je mi líto,ale byli mnohem lepší herci viz pán Menšík,kterým Donutil nesahá ani po kotníky a marně se jim snažil vyrovnat,pán Postranecký,výborný herec,ale cití,že má již svůj zenit za sebou a jistě jej nahradí tqaké lepší herci,nežli je nyní on.Špatné hospodaření divadla ukazuje,koho do vedení Nečasova vláda dosadila a za jakým účelem,vláda zdevastovala lid a republika,ten dotyčný,který byl jmenován Národní Divadlo.Není divu,že Burián byl dosazen a jeho jmenování ředitelem není v pořádku.
      • Ano Šárko, máte pravdu. Senátor Dryml nebude rozkrádat vlastní majetek. Kradl dřív, aby se k té nemocnici dostal. Obdivuji Váš kulturní a sociálně ekonomický rozhled.
  • Bartošová - jsem kravka, jako čuramedáni z ODS
  • Odvolání ředitele ND se asi hodně nepovedlo a poškodí to pozici vyjednávání o důvěře vládě.Nic méně vůbec mne nemrzí že nějaký Krajčo už tam nebude.6e by se vrátil k profesi elektrikáře (to taky neuměl). *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit