Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl bych mít prachy vydané na destrukci koalice aby nebyl čas na Grosovníky a spol. to by byl hnedle lepší důchod.
    • Bože ty jsi ale blb zakomplexovaný, proč se zabýváš nějakým jedním milionem pro Grosse, který neuměl vysvětelit, dnes je to jiná káva, co miliardy do stranické pokladny mafie ODSS, které chtěli ukrást Nečas s Drobilem, ti netroškaří jako ČSSD. Ty budeš bezmozku tahat ČSSD do průšvihů i 20 let po jejich vládě, jen aby si překryl největší megatunely mafie ODSS a HOP zlodějů, že, mindráku! To je vidět blbost a duté hlavy, ale modré, s I Q30! *12*
  • Nečasovi již evidentně nezáleží na tom aby udržel pravicovou trojkoalici,spíše naopak potřebuje VV vystrnadit z vlády,proto vyhledává spory s Johnem i Bártou.To znamená jediné,nová skladba vlády ODS s TOPkou a ČSSD,která bude mít ještě větší parlamentní převahu,pak již jen nad KSČM a VV.Otázka je,jestli mu Hašek jako nový předseda socanů ponechá post premiéra.Síla TOPky,hlavně Kalouska by byla novým složením oslabená,což by se oběma spikleneckým stranám líbilo.Navíc tak budou ve vládě opět jen tunel strany a mohou v klidu doprivatizovat,dokrást zbytek státního majetku a čerpat provize ze zadané ekozakázky.To bohda nebude,aby nějací véčkaři šťourali v uzavřených zakázkách a chtěli někoho stíhat.Časem by mohli požadovat ještě majetková přiznání a vyšťourávat zahraniční konta,to nemůže chtít ani papá Klaus.Zatnout tipec,dokud je čas!
    • Co žvaníš, jedinná ČCSD a vlastaně i KSČM chtějí majetková přiznání, ale prasata z mafie ODSS, přeběhlící za víc nasypaným korytem z HOP zlodějů a i Velkých Volů (i když o tom mluvili před volbami) to nechtějí, proč asi, protože jsou to jen mafie a bojí se toho a VV jen vyřvávají, ale když jde do tuhého, tak jsou jak šašci a vše těmhle mafiím odkývou, hnus!
    • Na štěstí jsme v EU a tak to Nečas nebude mít tak snadné. Pak ještě volby v kterých ODS dále oslabí. A pak začnou obstrukce budoucí koaliční strany ČSSD a ODS bude muset vyklidit pozice. Je možné že Nečas to nedokáže domyslet?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit