Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno bude řadně zmanipulovano jako vždycky ,nikde nejsou volby dva dny jako u nas a přes noc se dějou divy nebo taky volební zazraky!!! *1* *13* *11* *15*
  • Jedno za jakou stranu - hlavně urvat korýtko...
  • Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • je to jako s tou husou na vánoce.
  • Babák nebabák....je dobré, když mladý politik uplatní získané dobré i špatné zkušenosti. Při pohledu na volební programy, jsou stejně na jedno brdo, takže je šumák kdo urve větší či menší část moci. Jde o velkou taškařici. *1*
  • Vždycky se najde nějaký vůl, který bude volit "osobnosti" jako je Michal Jebak a Karolína Piica. Jsme nepoučitelní!
  • Poskokové po politických stranách, kteří jsou kam vítr, tam plášť, jsou pro mne nepřijatelní, vnímám je jako osoby nemorální a bezcharakterní, navíc, když jsou skrytými nebo přímo otevřenými stoupenci antisemitismu. Udivujeme mne proměnlivost paní Jurinové, měl jsem ji za vyhraněnou osobnost, divím se, že vstoupila do takové žumpy.
    • Proč se podivovat jen na proměnlivostí Jurinové, vždyť se podivejte na Jourovou. Myslel jsem si, že má své morální zásady a zkušenosti. Bohužel, již za působení na MMR, jako náměstkyně, vehementně prosazovala rozdělování peněz přes ROPy, aby čas ukázal, že je to většinou žumpa zlodějů. Teď vycítila koryto v EU a vůbec se neřídila svědomím, že musí zastávat komisařku něčeho čemu vlastně nerozumí. Ví rovněž, že bude stejně loutkou zůrných lobbistických zájmů, nekoliv prospěchu Evropy. Hned si pořídila několik apartních kloboučků, aby se odlišila od obyčejných lidí, protože už ví, že v Bruselu si stejně sežene teplé místečko a obyčejní lidé v této stále se rozkrádající republice ji budou u zadku.Lze jen s mnohými přispívateli do této diskze žasnout, že jsou stále voleni lidé, kteří naprosto selhali morálně i profesně, a to i na komunální frontě. Z dosavadního postoje mnoha nepoučitelnýc občanů je vidět, že si nic jiného nezasloužíme.
  • Véčka byly smečkou nenažranců vedené bastardem Bártou,od samého začátku jen mysleli na
    svůj prospěch,co kreatura to - Bárta,Kočí,Peake,Babák,Chaloupka,Skokan a výčet blbů z VV by byl dlouhý.Z počátku kdy vtrhly po volbách do PČR hlasovali se zločineckou ODS,STOP
    09,proti vůli národa a bylo jim to jedno.Po vykopnutí Bárty z min.dopravy a dalších veletočích,
    se Peake dala do spárů ODS za cenu " vícepremiérky " a založila učelové sdružení aby škodila
    dál ale je pravdou že položila vládu Zločase - Nečase,a vyšli na světlo boží - průsery Nagy,Rittig,Opencard,Janouškova bouračka,Vrchní stát.zastupitelstvý/Grigárek krytí megazlodějin atd.V neposlední řadě je třeba vzpomenout Kalouskovo řádění na ministerstvu
    financí s miliardovými deficity a neustálé zvyšování nepřímé daně DPH a zmrazení důchodů.
    toto je jen malý výčet jak fungovala pravice v exekutivě. severočech
  • Chce se mi z nich na fotce zvracet
    • tak se nedívejte.
  • zrovna jsem se podívala na článek v PL,jak tam propaguje štětina zbraně bylo by vhodné uvědomit si co je to za člověka,jak může někdo podporovat vraždění druhých,je vidět že žil v komunismu a proto podporuje zbraně.Pálilo ho dobré bydlo,jak by řekli naši předci.
    • Zil v komunizmu, proto podporuje zbrane? Co ty jsi za kravu...
  • Nevím,preoč pořád vykopáváte POLITICKÉ MRTVOLY??
    • Taky chtěj ke korýtkům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit