Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to podivné ! Údajně ho udá banka, ale vyšetřují Babáka Kradouskovi detektivové (Kradouskova STB) ? Tak to už je jasné, jaký z toho můtže vzejít závěr, že ?
  • Neměl by se jmenovat Babrák? *3*
  • Babáka banka neudala, jen splnila svou povinnost danou zákonem a ohlásila provedenou transakci financí neodpovídající daným pravidlům. A Babák je moula. Učinila by tak u každého a činí tak automaticky.
  • Vyšetřují ho Kalousovi detektivové ? To jsme nevěděli, že Kradousek má detektivní agenturu a je to v pořádku !!! Bártovi se agentura ABL neustále předhazovala, protože se musel najít nějaký důvod (což pro STB je maličkost), jak se ho zavit, že ?!
    • no, co se bojíte, vypůjčí si podobnou sumu do TOPky a bude v pohodě... to je cavyků. a zbytečného rambajzu... ts.....
  • lubosvetly
    Panebože co jste to zvolili za skorumpovanou bandu do parlamentu! Všem voličum VV bych nechal sebrat volebni pravo a sprostil je svepravnosti! Už to važně překračuje všechny unosne meze! Doufam,že vam všem magorum je jasne,proč jim je jedno,že se tu zdražuje,plati za lekaře a v nemocnici,že budeme připlacet za operace a naše děti když nebudou mit penize na školu,tak budou bez vysokoškolskeho vzdělani! Těmto šaškum co měli v planu bojovat proti politickym dinosaurum jsme totiž uplně u prdele! Jak je vidět,maji opravdu v pravem slova smyslu nakradeno ve velkem stylu a mnou si ruce,že se našlo tolik blbcu co je volilo. Skratka ted diky par vymatlanejm hlavam bude doslova v prdeli cely narod. Dam vam dobrou radu nezapomente o volbach zase dat hlas takovejm stranam,ktere tuto krasnou zem zavadi opět do doby kamenné,jako třeba strana Zelenych,ktera otevřeně podporovala a rozdmychavala rasovou nanavist včetně podporovani porušovani zakona ze strany sqoteru nebo nyni,kdy za čtyři roky teto vlady a tato vlada ty čtyři roky vydrži uděla z chudych žebraky,z žebraku bezdaky(bezdomovce),ze středni vrstvy chudaky,z bohaču středni vrstvu,jen pani poslanci a ministři si nekontrolovaně nahrabou,protože se nestydi prodat i naše historicke a kulturni dědictvi a to prodava cizak,ktery nema vstah k Čecham.Ted aspon vidite koho a jaky povl jste zvolili do parlamentu. Čestny člověk by si po provedeni takoveho maleru vpalil kuli do hlavy,ale čestni lide u nas vymřeli jeste v době ledove. *10*
  • Koupil si místo na kandidátce, proč.....?
    • asi z touhy pomáhat lidem.
  • Takhle proklepat Kalouska a jeho finance to tu ještě nebylo.
    • Bohužel, jak je vidět, ten gauner (a ne jenom on) má všechno ošetřeno, a může být vysmátý.
      • on to má v akcijích na doručitele a je vysmátej.Proto jsou stále tajné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit