Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ostapkotab
    politickej namestek co to je----------joooooooooooooo aha to vlastne bylo za zlatejch komunistu zamestnani
  • Co dělají, mně vůbec nezajímá.Ať se estébák třeba zalkne
  • Tedy v jednom se celkem racionálnímu Babišovi divím, a to je že dokáže tolerovat Sobotkovi to jeho věčné ,často dlouhé žvanéní, při kterém sice nic neřekne, ale cítí se být hvězdou.Vždyť i normálnímu člověku to začíná připadat trapné!
  • Stačí se Babišovi podívat do očí a vidíte neskutečně úskočnýho hajzla...... takovej v česku opravdu není a ani se nikdy nenarodí,lidi jak můžete věřit zloději a lháři?
  • Bodejť by se nedohodli.Vždy, když jde o koryta, tak se Sobotka a spol. dohodnou a to třeba i s čertem.Jen se divím těm již několikrát krutě podvedeným voličům ČSSD, že jsou schopni dávat té, nyní již prokazatelně nedůvěryhodné straně, která v touze po moci a z ní vyplývajících pašalíků krutě podvedla své voliče, své preference!Jak kdyby neviděli, neslyšeli, nevnímali.Ale mám pocit, že čas pravdy přeci přijde a :"Hyn se pane mocichtivý a prolhaný Sobotko hukáže!"
    • Jsem jejich volič a vůbec nemám pocit být podvedena.
      Důvod je úplně prostý,volby dopadly úplně jinak než se předpokládalo,takže logicky z věci nelze naplnit volební program do puntíku.
      Je s podivem,že se s pravicovým ANO vůbec shodli na zásadních věcech,poplatky zdravotnictví,školné,důchody,církevní restituce se také nestaly uzavřenou kapitolou im když je ANO nemělo ve volebním programu..
      Každý musel trochu ustoupit,takže keci,že zradili apod. jsou přinejmenším hloupé
      • ostapkotab
        bože ty jsi d€bil
      • Voliči ČSSD i ANO rozhodně netoužili po koalici s Lidovci. Nebylo to třeba, mohli vybrat z jiných subjetů. Lidovci jsou jasná církev ve vládě. Po církevních restitucích blbost nebetyčná. Ano s Babišem lidovce nechtěli, Sobotka a spol. prokázal zatmění mozku. To se vymstí úplně všem.
        • Ale ono u Sobotky nešlo ani tak o zatmění mozku, jako o obavu, že by mu zástupci, ať už by to byli lidé z KSČM, nebo Úsvitu koukali pod prsty, nebo se jakýmkoliv způsobem snažili napravovat jeho tradiční politické úlety.U KDU měl jistotu, že jakmile naplní jejich funkcionářský absťák, a přihraje jim požadované funkce, tak může soustředit své značně ochablé síly na pacifikaci Babiše.Lidovcům přece šlo pouze o to aby naplnili svoje životní krédo""Jdeme vždy a s každým", a to ostatní poručíme pánu Bohu.A ono to tak nakonec dopadlo.Co vy na to?!
  • Samozřejmě, že se dohodli...Vzájemná kontrola...
  • Škoda že stejně tvrdě jako při prosazování stranických kmotrů do státních funkcí
    nepostupuje ČSSD ve věci zlodějny jménem církevní restituce. Vzala si do vlády
    kůrovce- lidovce a na ty pak svede fakt že s restitucema nic neudělala
    ČSSD opět zradila své voliče. ˇPředvolební rázné řeči ale povolební skutek opět utek.
    • ČSSD jasně ukázala, že bez lidovecké berličky není schopna vládnout. Není tedy třeba ji proto volit. To pak mohou voliči dát hlasy rovnou Lidovcům a nebo jiným stranám, pokud ČSSD je jen převodní pákou.
  • Je úplně logické,aby náměstci z jiných politických stran byli nominováni ke koaličnímu partnerovi...
    Už žádný Drábek+ Šiška a nikdo nám nesmí vidět do karet....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit