Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je smutné,že už je rozpolcená i koalice a nejsou jednotni.
  • levný pivo, to bude fajn *3*
    • stoprocentně
      pivo, kobliha a registrační pokladny = recept na štěstí
  • vydrž Andreji, celá ČR včetně Novoruska za tebou stojí *3*
    • Táhni blbe komouši Tečko
    • Opravdu za Burešem stojí celá ČR? Koliovcí toho konfidenta a hulvátského rádoby diktátora volilo? Za koblihu? *3* Takže oni NÁM Bureše zvolili i obyvatelé Nororuska???!!! *6*
      • Zalez makakovo truse *11*
        • Soudruhu B.T.W., don´t make a clown. *1*

          Ty jsi ze s Plzně, že, soudruhu? *1*
    • souhlas
  • M.čí jen nafintěné fifleny,ale pořádný chlap,když už,tak už,se jde pořádně vychcat.To už patří k tradici národa Čechů.
  • Zajímavé: "m*čení" je zakázané slovo, kdežto "chcaní" nikoli. *6* *2* *2* *2*
  • Proslýchá se, že prosazuje aby muži nad sedmdesát roků měli v nočních podnicích sex zdarma.
  • Všiml jsem si, že hlasování zda souhlasíte či ne je naprosto irelevantní. Kolikrát jsem viděl, že někdo má nějaké hlasy + a po pár minutách se stratí a ukáží se - a naopak. S tímto někdo záměrně manipuluje. Proto je zbytečné klikat na nějakou barvu.
    • Tady se to jednoznačně prokázalo najednou 10x ne. To je rovnou lepší zrušit, ještě někdo zde ze sebe dělá hlupáka.
    • Milane, každý může změnit svůj hlas když se třeba překlepne. Stačí kliknout na tu správnou volbu hlasování se opraví. Horší ale je, když tam během minuty naskáče dvacet bodů "nesouhlasí": To tam čeká dvacet čtenářů, aby to tam hned jeden po druhém naklikali? Kdo má možnost s tím klikáním manipulovat a v zájmu koho tak činí, to je snad jasné. Já naopak když mi někdo nakliká pětadvacet nesouhlasí, tak hned vím, že jsem soudruhovi agentovi "hnul žlučí" a že tedy jsem se strefil. *2*

      Ještě dodávám, že s tvými úvahami naprosto souhlasím,vystihují velice přesně skutečnost. Bohužel.
  • Ministr Babiš šlape zlodějům řádně na kuří oko a to je cajk. Jen víc a houšť...
    • Bureš je namyšlený arogantní hulvát, který má stále málo a tak hrabe a hrabe. Nějaká morální kriteria mu jsou k smíchu. No vždyť je to "bývalý" konfident StB.
    • Že by největší šlapal těm malým na oko,no asi nemá rád konkurenci:-))))))))))
      Pozdrav zamněstnavatele:-)))
  • Babiš ze mne dělá blbce. Jako důchodce si pojedu jednou do města autobusem na pivo, protože naše malá hospůdka musela zavřít za nějakou blbou kasu, ale dostanu se jenom do polovic cesty protože těch 40 Kč. bude asi na 15 Km. Zbytek půjdu pěšky v reflexní vestě. Mam zakázáno kouřit v restauraci, tak chodím ven na chodník si zapálit jednu zorku, když se vrátím, zjistím, že mi vrchní nedopité pivo odnesl, tak nasraný promrzlí navléknu si tu pitomou vestu a jdu domů, aby mne nějaké auto nepřejelo, když už si dám o nějaké pivo navíc, když jsem ho měl tak levný. V hospodě na každé pivo dostanu účtenku, protože jak lidé chodí ven kouřit, tak vrchnímu polovička lidí utekla bez placení. Potom zjistím, že to pivo nebylo levnější, protože majitel restaurace musel koupit nějakou blbou kasu za několik tisíc a teď jako důchodce mu ji pomalu splácím. Když jsem přišel domů, tak jsem zjistil, že mam doma dopis a v něm, že mam vyšší elektřinu na příští rok protože základ pro výpočet je jistič a ne spotřeba na elektroměru. Koukám, že mam další dopis a v něm, že od nového roku musím mít nějakou blbou kartu na dům v jaké je třídě a hned vyhrožují pokutou. Druhý den jsem se rozhodl, že si pustím plyn, abych tohoto STB Babiše již více neviděl a měl konečně klid. Doufám, že ta blbá chalupa vyletí do vzduchu i se mnou protože Babiš by si v ní mohl pořídit obchod a prodávat jeho jedovatá kuřata z Vodňan.
    • Tvá konstrukce je stejně hloupá jako ty sám, důchodče. *3*
      • To jsem rád, chytřejší už nebudu, ale těch 40 Kč. co jsem dostal přidáno to už nezapřeš, nevím co mam teď dělat když jsem tak bohatý. Pokud by jsi mi chtěl něco poslat budu rád, ale aspoň abych měl důchod jako chudák v Něměcku. Komunisti nám říkaly jak se kapitalisti mají špatně a nebo, že by nám celou dobu lhaly? Babiš byl taky komunista a STB tak mu mam najednou věřit? Asi budu muset když jsem jenom hloupý důchodce.
        Nejsi náhodou, taky jeden rudý? Asi máš přihřátý mozek s těch rudých hvězd. Proč se jmenujš Putin? Ty jsi ten Ruský Putin ci si nakrad ty miliony Dolarů? Proč jsi si nenakradl Rubl, protože za ten nekoupíš ani shnilý brambory v České republice. Omlouvám se vždyť jsi jenom hrdina Putin.
        • Jsem také důchodce. Ale ty jsi hloupý důchodce. Když pominu tvůj pravopis žáka II. třídy ZŠ, tak ani nevíš, že jsi dostal přidáno 40,- Kč a v únoru dostaneš jednorázově 1200,- Kč.
          Chytrý a vzdělaný člověk dnes nejde do politiky, chytrý a vzdělaný člověk podniká (když má z čeho a s čím) a nebo žije z kapitálu či z renty. Ty jsi byl hloupý i za komunistů a proto ti zůstaly pouze mindráky a ty ti životní úroveň nezvýší. Babiš šlape na paty zlodějům, podvodníkům a hlupákům jako jsi ty a proto ho nemáte rádi. Babiš to vzal za správný konec.
          • Ty nejsi důchodce, ty jsi se chytrým narodil, ale hlupáka si udělal ze sebe když jsi se dal ke komunistům. Pokud jsi spokojený s penězma, které jsi ještě nedostal, tak klobouk dolů ty si borec. Jsem rád, že jsi napsal . Chytrý a vzdělaný člověk dnes nejde do politiky. Teď si ukázal na naše politiky v četně Babiše. Napsal si jak máme moudré, chytré a nevzdělané politiky. Vážně ty jsi vů...............
            • *15* *15* *15*
            • Máš pravdu, co jsi napsal: To dělají pouze hloupí a zakomplexovaní ubožáci. Píšeš, že mam bídnou úroveň. Pokud je to na mně, tak pokud umíš dobře číst a něco si pamatuješ, já už jsem zde jednou napsal, že podnikám, vydělávám každý rok nějaký ten milion čistého. Je mi jedno zda bude stát benzín 30 – 100 Kč/l. Moji zaměstnanci mají 150 Kč. čistého hod.
              Zajímalo by mně kolik Babiš platí své zaměstnance, když mu jde o blaho lidu. Já finančně pomáhám jedné rodině co má 13 dětí již pár let. Protože, tvůj spravedlivý Babiš jim nedal ani korunu, z jeho nadace, když o nějaké peníze žádaly, tak jim ani neodpověděl. Vyžírka je Babiš, který jenom na dotacích vybere několik miliard pro své firmy od lidí co řádně platí daně. To je zlatý člověk jenom na oko, ale do své kapsy. Kolika lidem jsi například pomohl ty? Jak se kdo chová a chceš někomu říkat o nějaké morálce, zameť si napřed před svým prahem. Urážet umí každý hňup co to nikam nedotáhl a jenom umí žvanit a říkat mu, že je hloupí a zakomplexovaní, ubožák. Přesně jsi se popsal.
            • Nic jsi nepochopil. Nikdo z nás se nenarodil moudrý a zkušený. Já, ve stáří možná nezmoudřel a nepobral chytrosti. Ale vím, že jsem opatrnější v soudech a hodnoceních různých událostí. Proto také soudím, že Babiš, jako jediný, nešel do politiky rejžovat ale něco změnit. Ostatní vyžírkové tam jsou pouze z důvodu plného koryta. I za komunistů byli dobří lidé a dělali dobré věci, i za komunistů se spostě lidí (možná většině) žilo lépe než teď, i za komunistů se děly nepravosti. Ale nikdy bych se nesnížil na tvou bídnou ůroveň a vše šmahem odsuzoval a viděl pouze černobíle. To dělají pouze hloupí a zakomplexovaní ubožáci.
        • Ano, je to hrdina. Vytáhl Rusko z bahna a udržuje světový mír, velmi stručně řečeno. Ohledně nakradených milionů. Putin nemá zapotřebí krást, je to prezident světové velmoci, Ruské federace. Tvůj důchod, tady brečíš na špatném hrobě, poděkuj těm, co se po sametovém převratu prolhali a prokradli k moci. Vím jedno, za komára lidé pod mostem nespali a důchodci nevybírali popelnice...

          Za toho hloupého omluva...
          • Co mně je do Ruska? Já žiji v České republice. Já nežiji v roce 1989, ale mam důchod v roce 2016. Pokud se někdo prolhal k moci, vždyť to byly komunisti jiní lidi tam nebyly. Komunisti tam jsou stále nebo je to jiná strana? Babiš nebyl komunista ještě ke všemu Slovák a spolupracující STB.? Co může být ještě horšího KGB. Co je mi do toho, že někdo spí pod mostem, já spím v postely. Napsal jsi mi, že jsem hloupej, tak ty potom budeš asi chytrej. Když jsi chytrej proč nesedíš v parlamentu a nepomáháš třeba těm lidem co prohledávají popelnice a spí pod mostem. Ty nejsi asi tak chytrý jak se děláš jinak by jsi musel být miliardář a potom by si rád pomáhal těm chudákům o kterých mluvíš.
  • Tak jsem si dal po večeři pivo. A pak jsem se dověděl, že nám ho Bureš zlevní. Kdybych si uvařil čaj a počkal na to zlevnění tak bych ušetřil. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit