Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je smutné,že už je rozpolcená i koalice a nejsou jednotni.
  • *15* *15* *15*
  • stoprocentně
    pivo, kobliha a registrační pokladny = recept na štěstí
  • levný pivo, to bude fajn *3*
  • Máš pravdu, co jsi napsal: To dělají pouze hloupí a zakomplexovaní ubožáci. Píšeš, že mam bídnou úroveň. Pokud je to na mně, tak pokud umíš dobře číst a něco si pamatuješ, já už jsem zde jednou napsal, že podnikám, vydělávám každý rok nějaký ten milion čistého. Je mi jedno zda bude stát benzín 30 – 100 Kč/l. Moji zaměstnanci mají 150 Kč. čistého hod.
    Zajímalo by mně kolik Babiš platí své zaměstnance, když mu jde o blaho lidu. Já finančně pomáhám jedné rodině co má 13 dětí již pár let. Protože, tvůj spravedlivý Babiš jim nedal ani korunu, z jeho nadace, když o nějaké peníze žádaly, tak jim ani neodpověděl. Vyžírka je Babiš, který jenom na dotacích vybere několik miliard pro své firmy od lidí co řádně platí daně. To je zlatý člověk jenom na oko, ale do své kapsy. Kolika lidem jsi například pomohl ty? Jak se kdo chová a chceš někomu říkat o nějaké morálce, zameť si napřed před svým prahem. Urážet umí každý hňup co to nikam nedotáhl a jenom umí žvanit a říkat mu, že je hloupí a zakomplexovaní, ubožák. Přesně jsi se popsal.
  • Soudruhu B.T.W., don´t make a clown. *1*

    Ty jsi ze s Plzně, že, soudruhu? *1*
  • Táhni blbe komouši Tečko
  • Zalez makakovo truse *11*
  • Opravdu za Burešem stojí celá ČR? Koliovcí toho konfidenta a hulvátského rádoby diktátora volilo? Za koblihu? *3* Takže oni NÁM Bureše zvolili i obyvatelé Nororuska???!!! *6*
  • souhlas
  • vydrž Andreji, celá ČR včetně Novoruska za tebou stojí *3*
  • M.čí jen nafintěné fifleny,ale pořádný chlap,když už,tak už,se jde pořádně vychcat.To už patří k tradici národa Čechů.
  • Nic jsi nepochopil. Nikdo z nás se nenarodil moudrý a zkušený. Já, ve stáří možná nezmoudřel a nepobral chytrosti. Ale vím, že jsem opatrnější v soudech a hodnoceních různých událostí. Proto také soudím, že Babiš, jako jediný, nešel do politiky rejžovat ale něco změnit. Ostatní vyžírkové tam jsou pouze z důvodu plného koryta. I za komunistů byli dobří lidé a dělali dobré věci, i za komunistů se spostě lidí (možná většině) žilo lépe než teď, i za komunistů se děly nepravosti. Ale nikdy bych se nesnížil na tvou bídnou ůroveň a vše šmahem odsuzoval a viděl pouze černobíle. To dělají pouze hloupí a zakomplexovaní ubožáci.
  • Zajímavé: "m*čení" je zakázané slovo, kdežto "chcaní" nikoli. *6* *2* *2* *2*
  • Zloději nicku, v USA platí zákony pro všechny. Když zákon zakazuje pít na veřejnosti alkohol, tak se musí dodržovat. Ale co máš v pytlíku, to je tvoje soukromá věc, pokud neporušuješ zákon nebo neomezuješ práva jiného, tak ani policistovi do toho nic není. A m*čení u stromu, to se nedělá, k tomu jsou určeny WC. A policejní dohled na každém rohu? Prošel jsem celnicí a nikdo si mě ani nevšiml. A těch policajtů jsem tam moc neviděl. Ledaže by byli v civilu sledovali mě zpovzdálí. *2*
    Stal se případ, že na křižovatce chodci přecházeli na červenou a proplétali se mezi jezdícími auty. Na kraji chodníku stál policista a nečinně to sledoval. U nás by policajt dostal hysterický záchvat.Tam to ale bylo vysvětleno tak, že jde o vztah mezi chodcem a automobilistou a policista do toho nesmí zasahovat. Jedině snad kdyby chodec třeba jenom odřel knoflíkem lak na autě a odmítal majiteli uhradit škodu, tak by pak policista vystupoval u soudu jako svědek.
    Naproti tomu v CCCP...
    Jo, jiný kraj, jiný mrav.
  • Ty nejsi důchodce, ty jsi se chytrým narodil, ale hlupáka si udělal ze sebe když jsi se dal ke komunistům. Pokud jsi spokojený s penězma, které jsi ještě nedostal, tak klobouk dolů ty si borec. Jsem rád, že jsi napsal . Chytrý a vzdělaný člověk dnes nejde do politiky. Teď si ukázal na naše politiky v četně Babiše. Napsal si jak máme moudré, chytré a nevzdělané politiky. Vážně ty jsi vů...............
  • Tady se to jednoznačně prokázalo najednou 10x ne. To je rovnou lepší zrušit, ještě někdo zde ze sebe dělá hlupáka.
  • Proslýchá se, že prosazuje aby muži nad sedmdesát roků měli v nočních podnicích sex zdarma.
  • Bureš je namyšlený arogantní hulvát, který má stále málo a tak hrabe a hrabe. Nějaká morální kriteria mu jsou k smíchu. No vždyť je to "bývalý" konfident StB.
  • Milane, každý může změnit svůj hlas když se třeba překlepne. Stačí kliknout na tu správnou volbu hlasování se opraví. Horší ale je, když tam během minuty naskáče dvacet bodů "nesouhlasí": To tam čeká dvacet čtenářů, aby to tam hned jeden po druhém naklikali? Kdo má možnost s tím klikáním manipulovat a v zájmu koho tak činí, to je snad jasné. Já naopak když mi někdo nakliká pětadvacet nesouhlasí, tak hned vím, že jsem soudruhovi agentovi "hnul žlučí" a že tedy jsem se strefil. *2*

    Ještě dodávám, že s tvými úvahami naprosto souhlasím,vystihují velice přesně skutečnost. Bohužel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit