Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bavili se? No a? Výsledek?

    Armáda ČR vyfasuje kecky značky Adidas, aby mohla lépe spolu s milými spojenci z NATO utíkat. 

    Bavit se můžou strejdové v hospodě, státníci by měli o něčem jednat, co bude prospěšné pro obě země.

  • Při odjezdu německého presidenta jste nemohli tu mumii v Lánech vzbudit? Nepřehnal to náhodou s Hruškovicí, (jak jsem byl správně poučen). Klenoty mu přece neukazoval. Německého presidenta nakonec musel doprovodit ten slovenský čobol? 

  • Ke komentáři, že německý president přijel vlakem je třeba dodat, že nešlo o žádný tuctový vlak Deutsche Bahn, ale, že ve vlaku byl zařazen salonní vůz 89-80 001 dodaný (dříve východoněmeckou) vagonkou v Bautzen - i když jde v podstatě o "koženkově-umakartový", dost tuctový výrobek - rozhodně jej nelze srovnávat s "paláci na kolejích" -  noblesními salonními vozy, produkovanámi v době I.republiky českou - smíchovskou -  firmou Ringhoffer. 

    Je zde samozřejmě pohodlná ložnice, koupelna se sprchou, s běžnými porcelánovými bateriemi, montovanými v 70. letech do bytových jader v DDR.

    Tento "salonní vůz" nese výrobní číslo DB 118/1968 a pochází z dodávky dvou shodných vládních vozů DB 51 54 89 - 80 č. 117 a 118. Vozová skříň je odvozena od běžné řady Ba, tedy obyčejné „ypsilonové dvojky“ posazené na podvozky Görlitz V, vozy mají řadové označení "SALON", v roce 1989 byly upraveny pro rychlost 160 km/h

  • Nadavejte si na nemeckeho Prezidenta jak chcete , stejne je to jen ubohe vyti podvrataka na mesic. Ja v nem vidim , bez jakychkoliv dalsich souvislosti hrdinu !! 

    Prijel netradicne vlakem . V Cechach si nekdo sdl dobrovolne do vlaku , ten se dokonce rozjel a nevykolejil , nebo jinak nekastrofoval. Proste hrdina . Srovnal bych ho mozna tak s japonskymi Kamikaze z  II valky. Sam a dobrovolne nastoupit do neceho tak nebezpecneho . Smekam , proste smekam. 

    Kdo z vas by dokazal neco podobneho ? Takove nekonecne gesto hrdinstvi. Janaku , okoune , chmelo ??? Nepodelali by jste se uz jenom pri te myslence ? Verim ze ano. 

    • Koho chleba Kettling jí, toho píseň zpívá.

      V jiné diskusi deklaroval, že je déle než 25 let obyvatelem (snad i občanem)

      Německa...

      • Co to blabolis dedku . Pochopitelne ze uz mam davno D obcanstvi. Kde to tady vyvracim ty moulo ? A ze obdivuji cloveka - v tomhle pripade tedy shodou nahod Nemeckeho prezidenta , ze mel odvahu si sednout do ceskeho vlaku ? Tak za tim si stojim ty vole. A tobe bych doporucil nejakou hezkou vyjizdku cekym vlackem , co nejdelsi pokud mozno. Do ktereho vagonu se usadis se svymi kumpany chmelou a okounem je celkem jedno.  Ruleta je to vzdycky . Jednou to vyjit musi , ver mi a cestuj a cestuj . Modra armada tvuj pritel . 

      • K ilustraci duchovní úrovně nositele nicku Kettling si dovolím okopírovat jeden z jeho příspěvků na mou adresu: 

      • "Kettlingvčera v 19:29 

        Dedku nenapadlo te konecne ze by sis takhle doma pustil treba plyn jestli ho mas . Jestli ne vyres to jinak. Fakt se svetu ulevi a nastane mir dokonce i v Afganystanu. "

        Nehledě na chabý duchovní obsah, je možno toto rovněž hodnotit jako trestný čin ve stadiu přípravy podle  Trestního zákoníku - t.j. zák. č.40/2009 Sb., v platném znění:

        § 144Účast na sebevraždě (1) Kdo jiného pohne k sebevraždě nebo jinému k sebevraždě pomáhá, bude potrestán, došlo-li alespoň k pokusu sebevraždy, odnětím svobody až na tři léta. 

      • Ty se pohni k ceste vlakem a nemel tady zvasty ty prdici kopirko . 

        • Keťáku ty jedna vepřová hlavo. To jsi nám zase z DDR naposílal pitomin.Si tady hraješ na převelikého německého frajera, co? Tančíš tam na ulici s koštětem, stravuješ se v popelnicích a kontejnerech. Máš jednu umaštěnou klávesnici ze které z prasečího chlívku mastíš kraviny. Ale tady není zájem. Tady se obecně opovrhuje takovou spodinou z DDR. Tak nemachruj a mazej ke svému koštěti.

          • Už Mistr Jan říkával, že: "Poturčenec je horší Turka"

            a onen Kettling to potvrzuje - měrou vrchovatou...

  • Hmmm, bavili se o Afghánistánu. Takže jak jsem čekal, zase tu přijel pohlavár z Německa nám se pokusit vnutit islámské imigranty. Minule, když tu byla Merkelová, šlo ji o to samé, tehdy orodovala za Syřany. Naštěstí narazila na neprostupnou stěnu Zemana, který ji i s těmi svými pozvanými černými dárečky poslal do zádele. 

    • vanhorne

      "bavili se o Afghánistánu." 

      Meli se bavit o tobe, ty jsi lepsi pripad.😂

  • Tak to nemohli projednávat naši ekonomiku naši nejvyšší ekonomové zeMAN a Schillerová? Ještě k tomu mohli přizvat experta Nejedlého. My nemít Bureše, Schillerovou a superministra Havlíčka, tak se u nás život zastaví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit