Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aby jsme jednou nerikali, ze Babis STBak a Mega Komous, nebyl nejvetsi po Klausovske zlo :-)))

    U nas je to v ODS a CSSD samej bejvalej komous, lidi rychle zapominaj, kdyz jim nekdo naslibuje moznost jednoduchyho kradeni. A co se platilo za zmizeni spisu na STB. Docela zajimava historie moderni demokracie - po cesku :-D Me osobne pripada, ze vetsina cehunu (Tschechische Hund) jsou fakt velky deb...obe. Ukazte mi zvire co si reze vetev nad propasti pod zadkem a jeste vyklada jak se ma lip a lip a bude jen dobre? :-DDD A to tenhle narod sakra umi :-))) Rezim nerezim, vzdycky to tady bude ridit jen banda vychcanejch a zbytek bude doufat, ze se bude mit tak dobre jako voni ... A to proste nejde, tohle musi jednou krachnout ... A doufam, ze pan babis nepozavira ve svem zajmu podniky jako to udelal u nas ... A pak po X letech nezamestna lidi s velkou slavou, za ty uzasny penize co jim dava a ty priserny podminky kde makaj ... Je to jen dalsi vycuranej populista a lidi si mysleli buh vi co a naskocili mu na spek :-))) Ted mu kazdou na hnusnym oleji pecenou koblizku a to vyhoneny smesma kuratko pekne zaplatime ... heh - tfuj *8* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Tak proč si ho Babiši volil a pak tu jeho sektu ODS, tomu opravdu nerozumím, jsi snad mdlého rozumu? A nebo jen tak kecáš a děláš z ovcí co volí ANO, ještě větší blbce než jsou. Máš tam takové experty jako je ten převlíkač kabátů Komárek z Dnes.
  • Tečka byl za minulého režimu kovaný komunista a STbák.........
  • Největší zlo je Kcharl, to je veřejné tajemství.
  • Babiš je chytrý člověk který má budoucnost.
    • Pro svoji kapsu,to Babiš chytrý je,
      .Ale ,že by mu šlo o blaho Čechů o tom silně pochybuji.
    • To se ještě uvidí, ale nemáme v této situaci příliš na výběr, ovšem to, že jásal nad zastavením levice příliš rozumné nebylo, protože ji bude, ať chce nebo ne , potřebovat. Ovšem v ČSSD by měla být v budoucnu jiná garnitura, která bude schopna vládnout a stát na vlastních nohách, bez Lidovecké i TOPácké berličky, tedy ne kolaboranty jako jsou Sobotkovci i Haškovci. Zradili voliče, jsou již nevolitelní a nepoužitelní. U Babiše se uvidí, zda mu půjde více o to dokázat pohnout s tím, co tu podělali a rozkradli za čtvrt století všichni ti před ním a nebo mu půjde více o jeho zisk tedy o prachy -mamon, a i o tu moc, co bohužel chutná moc.
  • Jsem nechytřejší člověk na světě. A za mé činy nenesu žádnou ale opravdu žádnou odpovědnost, tudíž jsem nepostižitelný a se mnou i všichni kamarádíčci tuneláři. *16* *3* *15*
  • a další velké zlo je agent Babiš, však se dočkáme až budem jezdit na řepku olejnou a žrát umělá jídla.....
    • Ty jsi cvok,více není co dodat
  • Lepe uz bylo,ekonomika sla naplno,byl vyber prace,brigad s vyhodami,ubytovanim,v praci se lide mohli sprchnout a jet na vylet,od podniku levne,zdarma a nemuseli domu se umyt...Nestacilo se doplnovat zbozi,lide hojne nakupovali,cestovali,bavili se na akcich,apod.Pomahalo se ml.rodinam od podniku,organizaci,co priplaceli na detske tabory,rekreacky atd..Na Vanoce kazde dite dostavalo velkou pohadkovou kolekci,na Mikulase balik mlsek,ovoce,duchodci dostavali priplatek na koupe uhli..,vse zaniklo sametem.nyni nic lidem nezbylo,je stale vetsi bida,snizuje se zivot.uroven a az bude bankrot statu a nic,pak se lide teprv probudi,ale pozde...Sametem se vse rozkradlo,znicila sobestacnost,ekonomika a pomalu vse cilene zanika,likliduje se tu...Pani se zajistuji vic a vic a ty co si tu zavedli blaho,na ukor zniceni zeme a lidem dustojneho ziti tu,vysmati zmizi ve svych predem zarizenych rezidenci,co maji venku..Lide se nepoucili a voli na sebe stale bic,nebudou mit nic,i bohactvi,vse,jim bude nanic,zbyde tu jen nefunkcni mrtva zem...Zlata doba driv,kdy lide zili naplno,byl nadbytek vseho,kvalita,levne.Nyni vsude jsme hlidani kamerami,jidlo na pridel z letaku (diktat co koupit,co se sezene),braky vetsinou vse,i v kramech z Ciny,kvalita neni,same sizeniny,klamy,okradani,oblbovani lidi,aby se jim bralo hl.co nejvic penez...Jime jak prasata same ochucovadla,E a ke vsemu vse predrazene,ze i venku je o moc levneji a mohou si vic koupit za vetsi plat co maji,nez mi tu...Bude uz jen hur a jen se kecat o slibech,davat si pocty u koryt,aby pani meli zdroj penez a vyhovuje jim bordel,nebot se nedohleda,kam penize mizeji,nic...Vse jim projde,maji volnou pusobnost si delat co chteji,jsou nepostizitelni,nemusi se zodpovidat a s lidmi si hraji,jak s kuzelkami,co si zamanou...,jdem ve vsem ke dnu...
    • Já bych to shrnul do jedné věty, "dobře už bylo"! Před r 89.
    • Tak to vypadá, když komančové dostanou do rukou demokracii. Tunnellují banky, ke kterým jediní měli přístup (nebyl problém potkat Stb ve Švýcarsku na bankách s bankovními garancemi českých bank), jen komančové a jejich pohrobci měli přístup k nenávratným úvěrům od bank. Modelovat si polistopadovou scénu a obě mafiánské strany ods a cssd, tvořené vyslanci komančů, z nichž každý měl co dělat s komanči před revolucí.
      Bordel, který je v tomto státě, je díky komančům, kteří vychovali generaci, která spolu s kádry VUMLu, Politických škol a rusáckými pomocníky (ex)KGB, Prognostického má na svědomí to, co vy jste prezentovala.
      Zeman, Nečas, Bobo, Klaus, Čalfa, jen si dosaďte jména a máte původ toho, co tady vzniklo.
      Lituji, ale fašisty s komanče spolu s Hitlerem a Stalinem a jeho dnešními vyslanci v této zemi-rusáky - a máte výsledek v čem žijete
      • Píšeš jako pořádný blbeček.Hvězda komunistů stoupá vzhůru.Takže s tímto druhem oblbování už se nechytíš.
      • Mýlíš se hlupáčku, je to úplně jinak!!
    • Přesně tak - ukázka třeba jogurgty - v hyper-super marketech jich je celá řada a kvalitních je z toho množství tak 5, což odpovídá i tomu počtu za socíku. Zbytek pak dělá akorát ten kompars , tedy křoví těm kvalitním a v letáku pak ovčánkům vymývají mozečky, aby kupovali hlavně to křoví. Je levné, no nekupte to. A tak je to úplně ze vším. Komunisté prostě nevyhazovali peníze ani energii na ten kompars, to křoví. Přesně to vysvětluje na svých přednáškách na Zlínsku doc . Čuba. Dříve na linkách z Francie dovozených vyráběly Slušovice jogurty ze svého čerstvého mléka odpařováním a tímto procesem se jogurty zahušťovaly, dnes se vezme sušené mléko, doplní se škroby, zahušťovadly z asijských lián a dalších rostlin, doplní se Ečky, prostě se udělá taková malta a z toho se vyrobí jogurt, který už vůbec nemá hodnotu jogurtu. Pak se na to plácne reklama a je vystaráno.
    • Paní Emo, máte ve všem naprostou pravdu !!
  • Pro imbecila tečku: Nikde na světě komunimus nikdy nebyl ty k r e t é n e!!!! *16*
  • Tečkovi bylo 77 let když začal s takzvaným trollingem. To v internetové hantýrce znamená zasílání provokativních příspěvků v diskusních fórech s cílem vyprovokovat emotivní odezvu ostatních uživatelů - namířeným proti vlastní osobě, i když jeho vlastní názor je opačný, než píše, nakonec se svěří do rukou psychiatra, tím potvrzuje že se to netýká jen mladých, jak se soudilo.
    • Pane, co používáte mé internetové jméno, Sokol jsem byl do této doby jenom já a pod tímto jménem píší své příspěvky již dlouhý čas. Proto vás žádám, změňte si své internetové jméno, nechci, aby někdo prezentoval své názory pod mým jménem. Pokud to nedokážete, budu to muset udělat já. Děkuji za pochopení.
    • Sokol,Tecka je rozdvojena osobnost a nevi o tom .Stastny clovek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit