Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šaty dělají člověka a chrchel vaškhů porád nosil krátký kaťata,asi proto,ze lež má krátké nohy a humanitární bombardování je COOL!
    • přéééésně

      vivat Putin






      YEAH !!!
  • Vážení přátelé, ale i vy , nevážení soudruzi a polomozci, kteří s nostalgií vzpomínáte, jak krásné to bylo, když jsme, za zvuků budovatelských písní, drtili plány pětiletek. Víc nám tehdy stálo i péro, mamina měla o 50 Kg méně a se dvěma kýbly uhlí jsme vyběhli do třetího patra i několikrát za den. Všude jsme cítili to milé lidské teplo, které zejména sálalo z lidské blízkosti
    třech i čtyřech generací , které si byli zejména blízcí v bytě 2+1 IV.kategorie. Nerušila nás ani televize, kdy na jednom z obou programů vždy ,plameně, hovořil nějaký soudruh nebo jsme bojovali o zrno či o uhlí.
    V pátek dopoledne, vzala hospodyně láhev slivovice z Moravy a dala jí jako úplatek řezníkovi, aby v něděli, k obědu mohl být křupavý a prorostlý bůček.
    Hotový ráj to byl ovšem pro komouše, udavače, milicionáře a ostatní špínu národa.
    Tuzexy, vládní prodejny, tajné dodávky zboží, které na trhu nebylo atd.
    K tomu , aby si zajistili prebendy i do budoucna, potřebovala rudá šluchta, podobné mlátičky, jakým výše zmíněný soudruh nebo třeba udavači jako Bureš, Man , Falmer a stovky a tisíce dalších. Ani jim moc nevadilo, že jejich společenská struktura se silně podobala té nacistické.Hitlejugend jsme říkali Pionýr etc,etc.
    A naše oduševnělá voličská většina, si vzala odporný morální odpad za svůj vzor a zvolila si grázla největšího. Jen doufejte, že se to nebrátí proti vám.
    • Tos viděl dneska na ČT1 ve Vyprávěj, viď. Tak tedy jídla a pití byloza komanče, co hrdlo ráčí. Nikdo hlady netrpěl. Samozřejmě, bylo to tím, že vlastně nic nebylo. Ale to, co bylo, vydrželo 20 let, jak lednice, tak televize nebo auto. Nájem nebyla ani desetina průměrné mzdy, na jidlo stačila třetina výplaty pro 4členou rodinu. Ano, nebyly stejky, nebyly pomeranče po celý rok, neznali jsme spoustu druhů ovoce a zeleniny. Ale nebyli jsme o nic více nemocní, byli podstatně méně nervozní a už vůbec jsme se nestrachovali, z čeho uživíme naše děti a všichni si přáli mít dvě, tři, čtyři.
      Nejvic toho nenakradli komoušové, ti byli většinou poprdění sami ze sebe, ale veksláci, zelináři, taxikáři, hospodští a řezníci. Samozřejmě jen někteří.
      Nesnažte se dělat z lidí větší blbce, než jsou a pamatujte, jednou jsi dole, jednou nahoře. Tak pozor.
      A ještě jedna. V Argentině je celonárodní stávka, když vejce zdraží o 25%, u nás je zdraží během dvou měsíců na trojnásobe, máslo dvakrát, přitom výkupní ceny stoupnou o 10% a neděje se nic, ani mezi lidmi, ani u za vše bojujících novinářů.
    • :-) Zajímalo by mě kde jste vyrůstal. Tak a teď si dáme objektivní informace. Na úvod podotýkám, že nejsem sympatizant KSČ a nikdy jsem je nevolil. Je mi 45 let a Komunismus si pamatuji opravdu dobře. Vyrůstal jsem ve Zlíně, měli jsme v podstatě zadarmo nový podnikový byt cca 70 m2. Sice panelákový, ale bylo teplo, sucho. Teď, aspoň tady v Praze s průměrným platem na takto velký byt nedosáhnete. Staví se nejvíce bytů od 30 m2 do 40 m2, cena se pohybuje kolem 3 mil. až 5 mil. za nový byt. Lidi skoro třicet let po revoluci jsou vděčni za panelákový zrekonstruovaný byt.
      Co se týče stravy, nikdy jsme nestrádali, pravidelně jsme měli hovězí, kvalitní šunky,uzeniny bez éček, kvalitní jogurty a mléčné výrobky i když výběr byl pramalý. Jak často si teď koupíte hovězí zadní? Je fakt, že pomeranče a banány byli jen v zimě a dotyčný si mohl koupit asi kilo na osobu. Pamatuji si jak jsme v řadě stáli za sebou celá rodina :-) Když jsme se koupali, vanu jsme měli pořád napuštěnou po okraj, teď se jen rychle osprchujete abyste ušetřili. Hraček jsme měli, spoustu, nebyly to bůh ví jaké ze západu, ale co se tu dalo koupit, tak to jsme měli. Stejně tak i oblečení. Měli jsme chatu, auto, zařízenou domácnost, televizi, hifi věž s dřevěnýma bednama. Nic nám nechybělo, i když je pravda, že se dlouho na zboží čekalo a pro koberec jsme jeli přes půl republiky. A byli i bony :-) Měj jsem hadry z tuzexu, i jízdní kola z tuzexu, tenkrát se tam Favorit dal sehnat. :-) Jezdil jsem v létě i v zimě na pionýrské tábory, i za hranice ČSSR. Každý rok v létě jsme jezdili na 14 dní na Vranovskou přehradu, v zimě nebo o jarních prázdninách jsme jezdili zase do Krkonoš nebo na Šumavu, celá rodina jsme lyžovali. Mimo to jsme v zimě jezdily na víkendové lyžování na Javorníky. Jezdily jsme také různě po republice na výlety, na hrady, do ZOO, atd. A pokud jsme byli doma, tak návštěva kina, divadla, restaurace nebyl problém. Která rodina s průměrným platem a se dvěma dětmi si to může dnes dovolit? Dnes dá rodina za návštěvu kina 1000,. Kč. bez jídla. Moji rodiče měli na tu dobu průměrný plat, mamka pracovala ve výrově v Moravaně a taťka jako údržbář v Barumu. Teď si koupíte byt kolem 70 m2, platíte měsíčně 15 tis. hypotéku, splácíte půjčky za školné, a kde má rodina s průměrným platem a se dvěma dětmi brát na další život? A kolik lidí v republice má ten průměrný plat? Spoustu lidí žije na hranici chudoby. Tenkrát byly byty zadarmo, (podnikové, platil se jen nájem) dnes 50% platu dáte na hypotéku a půjčku. A co Vám zbyde? Tenkrát jste mohli za peníze, které vám zbyly z výplaty jakš takš žít, dnes Vám peníze z platu nezbydou. Pokud jste za komoušů pracovali, mohli jste takto žít. Pravda nemohlo se vycestovat na západ, kvalita spotřebního zboží nebyla ideální, hlavně do designové stránce, ale nestrádali jsme. Kdo držel hubu a krok, mohl v pohodě žít.
      • Podle úrovně Vašeho pravopisu soudím, že jste se skutečně mohl mít dobře, páč, co se týče vašehio IQ, jste skutečně typický rudoch. S tím Tuzexem bych se moc nechlubil, protože tuzexové poukázky jste, pravděpodobně získával nelegálním způsobem.
        Máte pravdu, že byty jsou dnes drahé, ale přesto je jich nedostatek a jsou prakticky vyprodané. Takže , z toho, soudím, že nejsou nedostupné. Na panelákový byt se za komoušů čekalo většinou 15 až 20 let, pokud jste ovšem nebyl zasloužilý komouš,udavač, estébák, lampasák, policajt nebo bachař nebo nepodepsal desetiletý pracovní závazek u nějakého podniku.Úroveň současného bydlení je také, kvalitativně, někde jinde než tehdejší.
        Kromě toho, zvýšená migrace buranů do velkých měst, žene ceny bytů stále nahoru. Často mám pocit, že půlka Moravy už je v Praze.
        Znám mnoho rodin s jedním, dvěma i třemi dětmi, které normálně žijí, bydlí, jezdí na dovolené a fungují.
        • A Vy jste zase typický pravičák, co vidí jen sebe a Prahu. Udělějte si výlet mimo Prahu, ptejte se lidí, naslouchejte a uvidíte jaká je skutečná situace v ČR. Praha je tak trochu stát ve státě a neodráží celorepublikovou situaci. Věřím, že máte širší obzor. Jak moji rodiče kupovali bony jsem spal v předešlém komentáři a už se k tomu vracet nebudu, ale vše bylo legální. A nejsem rudoch, volil jsem ANO a doufám, že je budu volit i v dalších volbách. Co se kýká IQ, jsem jaký jsem, ale řeknu Vám, že než na IQ, dám na povahu člověka, charakter, chování. A divil by jste se kolik pravicových voličů s určitě vyokým IQ tyto vlastnosti postrádá. Dost často se setkávám (toto je doména zejména postkomunistických zemí), že čím vyšší plat, tím vyšší arogance. Žil jsem nějakou dobu v Bavorsku a tam je úplně jiná úroveň. Ani se nedivím, že nás dávají pořád dohromady s Ruskem. Přeji hezký den :-)
      • Basenjsi co tady meleš za hovadiny?
        Ty jsi nakupoval v Tuzexu? Kde jsi bral bony? Pokud jsi si šel něco koupit do Tuzexu, tak jsi musel mít zahraniční měnu a nebo si je koupit od vexláka, ale to si nemůžeš pamatovat protože jsi je nesháněl. České kolo jsi koupil za zahraniční měnu a tomu říkáš super? Dále byt byl zadarmo? Další blbost kterou zde píšeš nájem se platil a vycházel cca. na 20% výdělku. Podívej se kdy skončilo regulované nájemné státem, ale u Tebe je to zbytečné. Ty jsi jezdil na dovolené a kdo ti to platil? Samozřejmě starající se rodiče. Pokud nemůžeš uživit byt v Praze, tak si ho pronajmi na vesnici někde v bytovce a neplakej rozmazlenej spratku.
        Já jsem na dovolené nejezdil do divadla a kina taky ne, ale šetřil jsem a postavil jsem si dům v tom je rozdíl kdo nepřemýšlí. Teď si plať hypotéku já jezdím na dovolenou k moři v zimě do Alp a užívám si života s platem přes 100 000 Kč. U mne seš blb.
        • :-)))Já nikoho urážet nebudu, to jsem nikdy nedělal. Takže mám byt 3kk v novostavbě cca 20 km od Prahy. Ve svých 45 letech už ho mám celý zaplacený. A když už jsme u toho vychvalování se, tak jsem se nikdy omezovat nemusel a nebudu. Cestuji si a jsem spokojenej. Ale to jsem tu nechtěl psát. Vychvalování mi přijde primitivní. Ty příspěvky co jsem zde psal nebyly celé jen o mě. Byly psané v globálu. Ruku na srdce, kolik si myslíte že je v ČR procent lidí co berou plat nad 100 000,-Kč? A přitom poctivě makají ve firmách, či podnikají. Víte, chce to nevidět jen sebe, ale koukat a naslouchat více kolem sebe. Mimo jiné na to,že berete takový plat máte příšerné vychování, tykání a urážky jsou podle Vás asi v pohodě. Plat nic stejně neřekne o kvalitě člověka. U mě jste primitiv ať berete plat jakýkoliv, povahu tím nezměníte. A ještě k těm bonům, rodiče je kupovali od rodiny která žila v té době v Praze a strýc pracoval hodně v zahraničí. Už jste spokojenej. Doufám, že jsem ukojil vaši zvědavost.
          • Basenji, tak na co si stěžuješ? Chceš byt zdarma?
            Tvůj první článek: Teď, aspoň tady v Praze s průměrným platem na takto velký byt nedosáhnete.
            Ve druhém příspěvku píšeš: Takže mám byt 3kk v novostavbě cca 20 km od Prahy.
            Basenji. Mam kamarádku jsou jí 3 roky a přesně ví na jaké adrese bydlí.
            • ??? Pokud si pamatuji, nikde jsem nepsal, že bydlím v Praze. Ani výši mého platu. Tak co tu pořád meleš? To, že s průměrným platem nedosáhneš v Praze na byt je jen holý fakt, to píšou všechny noviny. Můžu snad psát o kterémkoliv městě, ne? Já nechci byt zdarma, bože, jen jsem psal, že za komoušů byly byty a nájmy V POMĚRU K TEHDEJŠÍMU PRŮMĚRNÉMU PLATU LEVNĚJŠÍ. Nájem 3 pokojového bytu nebylo ani 20% z tehdejší průměrné mzdy. Dnes tvoří nájem daleko více procent z prům. mzdy. (cca 50% za stejně velký byt) Další fakt. Nevím co je na tom tak k nepochopení. Toto konstatování, ale ještě neznamená, že chci byt zdarma :-))) Na vše co mám, jsem si poctivě vydělal a nemusel jsem si odříkat ani kulturní akce.
      • nefňukej netáhlo, dobře se měli mimo ostatní gagnsterské chátry jen komouši a jejich přisluhovači, 70 % občanů československa dřela bídu z nouzí, žila v nesvobodě, takže jak píšeš pokračuj ve vaší rodinné tradici a drž hubu a krok
        • :-) 1,nejsem netáhlo, asi by jste se divil. 2,bída s nouzí je relativní pojem, pokud si pamatuji,vyrůstal jsem na velikém sídlišti a nikdo tam bídou netrpěl. 3, zajeďte se podívat na sever republiky a uvidíte ty lidi co dělají stejnou práci jako měli moji rodiče a jsou rádi,že se oblečou u číňanů a zaplatí dětem stravenky do školy. 4, mě neurazí takový vulgární, arogantní nadutec jako jste vy.
  • Tak, za tento článek jsem zablokován na Facebooku. Já to nechápu.

    Zdá se, že některý z vašich příspěvků nedodržuje naše zásady komunity. Příspěvky, které útočí na lidi na základě rasy, etnika, národnosti, náboženského přesvědčení, sexuální orientace, pohlaví nebo tělesného postižení, odstraňujeme.

    Petr Kania
    Nyní se rozhoduje, za nás - bez nás, zda přijmeme kvóty na uprchlíky. Nechápu, proč je nepřijmou k sobě takové bohaté země, jako je Saudská Arábie, Spojené arabské emiráty, Kuvajt, Bahrajn či Katar. My to prostě nezvládneme. Máme svých problémů dost a to ve dvou rovinách. Nejsme schopni vyřešit problém, co s cikánskou menšinou a ještě si máme přidělávat další problém, s muslimskými uprchlíky. Další problém, který vůbec nedokážeme řešit, je korupce a privatizační podvody. Klasickým příkladem je tunelování Dopravního podniku hlavního města Prahy, kde si nahrabali Bém, Janoušek, Ritig a pár lidí okolo nich. Mluví se o tom již dlouho, vždy je někdo obviněn a hned zase propuštěn. Náklady jsou o více než jednu miliardu větší, než byl původní rozpočet. Dalším příkladem je kauza exsenátora ODS Nováka. Ten měl dostat za prodej městských akcií Severočeské energetiky a Severočeské plynárenské úplatek 40 000 000,-- od německé firmy VNG. Dostal za trest pokutu 5 000 000,--. Musíme si však uvědomit, že škoda je mnohem větší, než 40 milionů. On neměl dostat pokutu ve výši 5 milionů ani ve výši 40 milionů, ale pokutu ve výši způsobené škody. Pokud na to nemá, tak zabavení veškerého majetku a to i toho, který převedl na manželku, kamarády, příbuzné nebo své právníky. Až vyřešíme všechny své potíže s korupcí a s cikánskou menšinou, tak se můžeme zabývat tím, jak pomoci syrským uprchlíkům a to tak že nikoliv ubytováním na našem území, ale třeba zasláním starého šatstva nebo dobrovolnou sbírkou peněz. Jsem proti multikulturnímu státu, protože příklady z minulosti jsou varující. Tak se rozpadla Říše římská, když na její mateřské území proudily davy z různých národů z podmaněných území. Dalším příkladem je prvorepubliková ČSR, kde se ukázalo nemožné soužití Čechů, Němců, Slováků, Poláků, Maďarů, Rumunů, Rusínů a dalších nebo rozpad Sovětského svazu, kde v jednou státě žili Rusové, Ukrajinci, Moldavci, Kazaši, Tataři, Mongolové, Jakuti, Uzbekové, Čečenci, Inguši a mnoho dalších. Postarejme se především o to, aby Češi v České republice mohli žít kvalitní, plnohodnotný a důstojný život a pak se můžeme starat o jiné. Kania Petr https://www.facebook.com/groups/895621400488924/?ref=bookmarks
  • http://www.huffingtonpost.de/2017/11/21/tschechien-regierung-babis-okamura_n_18614152.html?utm_hp_ref=politik

    miliardář, neonacista a komunista – to je nový vládní spolek Česka
    • Jeste tam chybi jeden p. Zeman do koalice. To je ten, ktery vyuziva strachu a hlasy volicu, kterymi pohrda.
    • NO a? Se třeba vztekni ale tak to je
  • Vidím, že burešoidi mají žně. No, zas tak dlouho to nepotrvá. Zavádět islám do Evropy v množství větším než velmi malém není moudré. To ale ještě neznamená, že má vládnout oligarcha Bureš s podporou komunistů, populistů a zemanoidů.
    • Jistě Kalouskoide
  • si vážně myslíš že ti někdo čte výlevy tvého chorého mozku? Jsi rád že PC nema pravou a levou ruku, co? Jinak by ti dalo zprava i zleva. Si vážně myslíš že je někdo zvědavý na tebe blba, který spílá běžným lidem? Si představ že takto řečníš v hospodě. Do 3 min přileti pecka čenichovka a je klid. Na tupce křiklouny není nikdo zvědavý.
    • vanhorne
      "Pomatený Hrabale Fero"
      To byly krasne casy, kdy takovi tupci jako ty, rozdavali facky, jenom to hvizdalo.Strc palici do zachodove misy at se ti ten zbytek hnoje v hlave nezapari, ty mrvo.
  • fero
    Zde nejde, bohužel, pouze o BBB (burana Babiše-Bureše)! Ale o to Proč vítězí na politické scéně Babiš? Protože ztělesňuje idol prostého Čecháčka = vychcánka, jenž za každého režimu dokáže prokličkovat a nakřečkovat, za pár zlatek zaprodat duši bolševikovi i gestapu a ve vhodnou chvíli - v závěru revoluce či těsně po ní - se objevit na barikádách (jako revoluční gardista, májový partyzán či rychlokvašený demokrat). Kdo volil Babiše/Bureše či Okamuru, riskuje, že i zásluhou jeho hlasu se dostanou znovu do vlády komančové, koleduje si o návrat bolševiků přeškolených na oligarchy a antiislamisty, neboť ti dva se spojí i s čertem (tj. včetně KSČM), aby se dostali k moci. Paradoxem Burešovy manažerské partaje ANO je, že se sice oficiálně hlásí k proevropskému směřování, přičemž se zároveň jednak opírá o voličskou základnu z valné části orientovanou protievropsky / protizápadně (pro kterou je kmotr Bureš symbolem bezohledného oligarchy pohrdajícího demokratickými institucemi), jednak sám praktikuje metody, které jsou v naprostém rozporu s principy EU i parlamentní demokracie (klientelismus, nepotismus, korupce, prolínání kleptokracie a státní správy). S trochou nadsázky to připomíná fašistu Erdogana, který se rovněž hlásí k euroatlantickému společenství, přičemž všechny jeho faktické kroky přijetí do EU absolutně vylučují.
    Bohužel, nedojde-li k nějakému nečekanému výkyvu, není reálný žádný pozitivní model. Zatímco na Slovensku občané téměř jednoznačně poslali do kopru komunisty i fašizoidní Kotlebovu stranu, Češi vyrazili v protisměru, do minulosti. Nejpravděpodobnější varianta nové, protievropské NF (KSČM, ANO a SPD), ať již oficiální či neoficiální, je cestou do pekel. Její protivníci zřejmě dají v parlamentě vždy dokupy nanejvýš pat, což jim sice (snad) umožní z opozičních lavic bojkotovat aspoň některé komunistické návrhy zákonů v parlamentu, ale už nikoliv prosadit vlastní, či usměrnit politickou a ekonomickou orientaci země. Prognóza = nestabilita / chaos, příprava na předčasné volby. (Jistá naděje spočívá snad jen v možnosti, že si Bureš spočítá rizika družby s kremelskou pátou kolonou a neriskne si otevřenou spolupráci s komunisty a okamurovci, v obavě, aby neztratil podporu u voličů věřících v jeho upřímnou proevropskou orientaci.) Skutečným vítězem bude Bratrstvo rudé pracky, representované nejen Filipem, ale i Burešem, jenž bude moci konečně zprivatizovat stát, a užitečný kremelský id... T. Okamura, který ukojí svou ješitnost a touhu po moci, morálně pak bezesporu komančové, kteří stále věří v návrat socialismu, čemuž zatím brání paměť části národa a sounáležitost s euroatlantickými strukturami (a v neposlední řadě i Kreml, neboť výše uvedená Pátá kolona v praxi aplikuje přesně to, co je i cílem putlerovců a islamistů - zpochybnění parlamentní demokracie a rozvrat demokratického Západu). Ostatně z volebních výsledků je jasné, že ANO a SPD volily tisíce bývalých voličů KSČM, což jen potvrzuje podezření, že jde o trojského koně Gottwaldových pohrobků.
    Ovšem problém není ideologický či politický, nýbrž psychologický. Lidé mají prostě krátkou paměť a značnou část populace tvoří hlupáci, kteří vždy naletěli a znovu naletí na líbivé floskule odpovídající jejich tužbám, jednoduché fráze a mystifikace všemožných mesiášů a politruků, kteří z nich jakoby snímají tíhu zodpovědnosti za vlastní rozhodnutí a na které lze delegovat etická dilemata, jelikož nikdo jim nedá tolik, kolik jim mohou populisté naslibovat.
    Smutným paradoxem a varovným mementem je, že mnozí z těchto "obránců evropské kultury" a bojovníků proti islamistickému teroru - jako Okamůra, Konvička a Vandas - SE OHÁNÍ SYMBOLY TERORU KOMUNISTICKÉHO A NACISTICKÉHO (čímž se hlásí přímo k odkazu ideologií stejně zrůdných jako islamismus, jehož protagonisté jsou ideově a mnohdy i osobně spjati jak s nacismem, resp. marxismem a s komunistickými tajnými službami). V neposlední řadě všechna tato "antisystémová" hnutí slouží jako užiteční idioti Kremlu, který má - kupodivu (?) - takřka identické záměry jako islamističtí fanatici = oslabení / rozvrat Západu! :( Není divu, že se vnucuje otázka CUI BONO? / pro nelatiníky: V čí prospěch?).
    REAGOVAT NENÍ TŘEBA, odpovídat již nebudu, jelikož své názory jsem dávno vyjádřil na blogu. Více na toto téma např. POCHOD PODLÝCH "REVOLUCIONÁŘŮ": http://ferohrabal.blogspot.co.id/2017/04/pochod-podlych-revolucionaru.html
    ISLAMISTICKÁ AGRESE a ANTIISLÁMSKÁ HYSTERIE POPULISTŮ: http://ferohrabal.blogspot.co.id/2017/04/islamisticka-agrese-antiislamska.html
    • Fero vy jste z MAROKO . bývalého slovenska že? Maďaří-ROmové-Kok.ti *1* *1*
  • Já jsem k volbám nešel a proč taky. Kdo volil ano volil levicovou pro komunistickou stranu. STB Babiš byl vyhnán ze Slovenska a Český maloměšťáček se nechal podplatit koblihou, za pár omletých hloupých hesel, že všicky kradnů. Všicky kradnů i ti co mu dali svůj hlas. Nedivím se, kdo se chce vrátit ke starým pořádkům volil ano, co jste chtěli to máte.
    Ještě něco, kdoví jestli ty koblihy nebyly ukradeny za Vaše peníze.
    • fero
      Vzdát se volebního práva je však jen projev omezenosti či naivity, jakýsi dobrovolný návrat k někdejšímu nevolnictví. Mezi dobrovolnou rezignací na volební právo a někdejšímu manifestační „volení“ kandidátů NF není podstatný rozdíl. Člověk, jenž rezignuje na občanskou aktivitu, včetně volebního práva, přestává být občanem a ztrácí morální právo cokoliv kritizovat.
      • Člověk když nejde k volbám ztrácí morální právo kritizovat? Morální právo jsem ztratil když jsem musel povinně chodit k volbám za totality a nesměl jsem nic kritizovat kde jsem skončil za mřížemi, teď mam svobodnou vůli se rozhodnout a opět nemam právo cokoli kritizovat? Tak to jsme se zase vrátili do starých časů po kterých se ti stýská, ale mne rozhodně ne.
        U mne jsi komunistický pomatenec.
  • Že jste u předchozích vlád nevěděli, že nás dovedou do sraček. ANO ještě nezačalo vládnout a už tady všichni chytráci a zloději, kterým šlápl na prsty řvou a vědí všechno, co bude. Nechte ho vy" demokrati" vládnout, když to bude tak , jak předpovídáte , potom kecejte.A je možné tuto vládu potom odstranit a nebo nechat vládnout dál. To bude demokratické, pokud se honosíte tím, že jste jediní demokraté.Už jste se ale svým dosavadníém vládnutím dle voleb odepsali u dost lidí.
    • i za cenu toho, že bude premiérem slovenský estébák obviněný z podvodů a zneužívání evropských dotací ??
  • https://youtu.be/72yxNER7Dhk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit