Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cos-ANO-Stra a kmotr Bureš ovládli  stát. 

    Sám si přiděluje dotace, sám si píše zákony, které mu legalizují zisky jinde považované za krádež a praní špinavých peněz. 

    Na výplatní pásce má novináře, politiky, soudce, policii a v podstatě všechny státní zaměstnance. To je jeho "voličská základna". 

    Tzv. "svobodné" volby se staly komedií, protože Burešovi zaměstnanci vždy budou volit toho, na koho jim ukáže. Navíc je může snadno zkontrolovat. Z počtu hlasů pro ANO, případně pro kolaborantskou, nyní již otevřeně fašistickou KSČM, se lehce zjistí, jestli zaměstnanci poslechli.

    Kdyby tohle svého času udělal pan Prezident Václav Havel, tak by komunisti a celá ta estébácká kolaborantská parta hystericky vyřvávala před Parlamentem a bývalými bolševiky a ovarem placené autobusy s koblihami a tlupami dutohlávek by zaplavili Prahu.

    • Pokud tvrdíte, že:"Sám si přiděluje dotace, sám si píše zákony, které mu legalizují zisky jinde považované za krádež a praní špinavých peněz.", dokážete poskytnost číslo alespoň jediného takového zákona?

      Pokud máte pravdu, je dotčená osoba v oblasti tvorby zákonů geniální. Například žádný z opozičních poslanců a nikdo ze senátorů dosud nepublikoval nic ani vzdáleně podobného tomu, co tvrdíte, tedy na nic takového nepřišel. Má tedy ona osoba všechny, tedy i opoziční, poslance a senátory koupené?

      Dokážete popsat, v čem je KSČM otevřeně fašistická, nebo je to jen váš standardní VDT?

    • vanhorne

      "protože Burešovi zaměstnanci vždy budou volit toho"

      Hlavni slovo ale maji ti, kteri jdou k volbam s koblihou v hube.

  • Cituji: "Střet zájmů nastává, když je z rodinných důvodů, z důvodů citových
    vazeb, politické nebo národní spřízněnosti, hospodářského zájmu nebo z
    důvodů jiného přímého či nepřímého osobního zájmu ohrožen nestranný a
    objektivní výkon funkcí," píše se v jeho klíčovém ustanovení."

    Střet zájmů tedy nastává vždy.

    Likvidován může být libovolný politik.

    Z EU je nutno vystoupit.

    • Vy si myslíte, že proto se politici volí, aby byli ve střetu zájmů? Záleží, jak kdo ale u našeho premiéra je to ukázkové a ještě k tomu ho srdceryvně obhajuje v Evropském parlamentu komunistka. Kam se jí poděl Marx s Engelsem ? 😍

      Tohle se děje 29 let po revoluci :-)))))))


      • Vaši repliku:"Vy si myslíte, že proto se politici volí, aby byli ve střetu zájmů?" nedokáži přiřadit k žádné myšlence obsažené v mém příspěvky. Dokážete mi napovědět?

        Dále tvrdím: 

        Politik je z hlediska konkurenta (opozice) ve střetu zájmů vždy. Proč? Protože prosazuje zájmy skupiny, která ho k moci přivedla a jejíž zájem nikdy není totožný se zájmy skupiny konkurenční, která svá zájmy vždy presentuje jako zájmy celku.

        A na závěr lze k vašemu:" Tohle se děje 29 let po revoluci..." dodat jen jediné: Tohle se děje neustále, pokud v zemi není otevřená monarchie, respektive diktatura.

      • vanhorne

        "Tohle se děje 29 let po revoluci"

        Presne podle harmonogramu sametove revoluce, kterou STB & KGB cinkanim klicu vyhlasily. Bolshevici maji trpelivost a na nejakem roku ani desetileti jim nezalezi, pomalu ale jiste diky lhostejnosti a nevsimavosti davu sveho dosahnou. Stare zname heslo" Bude lip", neni Buresuv vynalez, Gottwald ho zacal pouzivat v r. 1948. Vsechno se delo prece pro" lepsi pristi nasich deti". Pata Petiletka mela splnit vsechna ocekavani a jestli se tak jeste nestalo, Filipovi a jeho parte s pomoci Burese se to ted urcite podari. Bude lip, pamatujte si to.

  • Tak nevím pan Babiš může firmu prodat nastrčené osobě a udělat si klauzuli v kupní smlouvě , že po skončení politiky může firmu odkoupit za stejnou  cenu tím se zbaví střetu  zájmu firma mu  vlastně  zůstane jen bude  mít  dočasného majitele vlk  se  nažere a  koza  zůstane  celá kdyby firmu  neprodal  měl by nárok  jen na státní podporu . Záleží co by viděl  jako lepší upřímně EU je v rozkladu proto  raději nepřijímat dotace z EU NECHAT SI FIRMU a být premiérem .

    • Tak toto by burešovi odpovídalo. Opět podvod 😍

  • To je teda nadpis, co když téhle dezinformaci někdo uvěří?

    • Zloději stále dezinformují sami , že ANOisto :-)

  • Nic nedokážou hlupáčci, žádné obavy pane Babiši, jste nejlepší premiér všech dob!

  • Existuje některé z desatera přikázání, které by Andrej Babiš neporušil?

    Plus k tomu únos vlastního syna. To ani Pánaboha nenapadlo, že něco takového se dá spáchat.

    AB je fakt "skvělá volba" vymaštěných dutohlávek, co by za jedovatou koblihu prodali svou vlast.  

    • Karel

      "Ale nechal ho zabít dokonce krutou smrtí ukřižováním, byť by mu stačilo hnout myslí aby vše zvrátil."

    • Vidiš poweráku? Takový je to gauner. Ale TY s tím nic a nikdy neuděláš. Přeci ty lůza z ulice nikdy nic nezmůžeš. Máš nárok jen tady zlostně a bezmocně štěkat. Ovšem nesmírně ti sedí, když právě ty zdejší vyhlášený bezmozek nadáváš někomu do vymaštěných ..... Tak to se ti lopato moc moc povedlo.

      • vanhorne

        " nikdy nic nezmůžeš".

        Ten se porad neopakuje jako ty. Ty se na nic jineho nezmuzes, jenom opakujes porad dokola jeden a ten sam blabol, jako  ten vas slavny trestne stihany premier estebak Bures. Kup si novy gramofon nebo nasad jinou desku.

        • nebude žádný gramofon, ani jehla. Jen si tak vesele budu kopat do něj i tebe. Oba hlupáci republikového formátu. Ale pořád je třeba lopatám připomínat. Nikdy nic nezmůžete. Nikdy ničeho nedokážete. Lůza z ulice tady přeci nerozdává karty. Pamatuj si to!

  • Ted zas Babiš může jít Agrofert řídit jako stát... Zvedne zaměstnancům daně a zavede osobní EET kasičku co bude hlásit každoui utracenou korunu a kontrolovat zda před tím byla řádně zdaněno odvedeno sociální a zdravotní a pro jistotu jim plat bude vyplácet v třetí extra superhrubé mzdě 😀

  • Chachacha, Sajmon Občan se tady řádně rozplakal, bůůůů

  • A Bureš neodstoupí, ne a ne a ne!!!😀

  • Je úsměvné jak tady přiblblí havloidi chrchlaj!

    Haló havloidní pitomci, dnes revoluce nebude? Je zima, co voslové?

    • poroč by měla bejt náká revoluce? ALe dotace nebudou bébů bébů😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit