Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nějak se v tom nevyznám.Baťa byl ve své době taky velký kapitalista, určitě ho český národ pomlouval taky . Ale dal lidem práci. Na Babiše za 30 let taky třeba budete hlásat chvalozpěvy a taky dává lidem práci. Tak už si nestěžujte a zkuste změnu.
    Nebo chcete pořád střídání stráží ods-čssd za podpory kalouska?
  • Babiše je potřeba šoupnout za katr a pětkrát denně ho krmit žrádlem které vyrábí dokud nenastane smrt
  • Ten Babišův "Agrofert", či jak se to jmenuje je potřeba znárodnit a do jeho čela jmenovat předsedu Ing. Františka Čubu ze Slušovic, ten umí vyrábět kvlaitně, správně řídit a přitom nekrást... Takové lidi potřebujeme a ne Babiše, Kellnery, Bakaly, Jurečky a spol. - jeden větší zloděj, než druhý...
  • Všechno samé kecy. To už známe !!! Žádný miliardář nikdy nebude přece ochraňovat lidi, které sám okrádá, kde se dá. Žádný miliardář nezískal své miliardy poctivě, ale podvodem. Ani Babiš !!! Jenom kecá, přece nebude dělat kampaň typu: "Lidičky zvolte mne, ať mám koho okrádat" !!! Nevěřím mu ani co kouká a Kostelecké uzeniny nekupuji -je z nich cítit bůhvíco, nedivil bych se ani, kdyby do nich mleli i zvířátka z kanalizace, ale to nemohu dokázat, jenom poznám rozdíl v uzeninách za komunistů, kdy byly výtečné a z čerstvého masa, dneska je to z "ořezů", zasmrádlého masa revitalizovaného hypermanganem a bůhví co ještě - jedno kousnutí a je mi na blití !!! Ale to nejsou jen Kostelecké, smrdějí všechny od každého. Paštiky Hamé jsou ještě horší...po prvním soustu jsem se poblil (nebyla prošlá!!!) a už kolem nich chodím bez zájmu... Z uzenin jedině šunku od kosti, nebo cikánskou - ty se dají ještě jíst...Pomalu mi to začíná všechno připadat jako "předváděčky " pro důchodce ( bude vysílán o nich film s názvem "Šmejdi" !!! ), také nám cpou žrádla, které nechce ani pes a div, že nám prodavačky ještě ty šmejdy neomlátí o hubu. Zkrátka: "Lidi, buď budete žrát, co vám prodáváme a musíte si to koupit, nebo se těšte... "
  • Poslední co nám chybí je Babiš,jestli bude dělat politiku jako pečivo tak se z toho pos...m všichni.Chraň nás pán Bůh a doufám že propadne jako ODS.
  • No právě!!! sponzoring miliardářů je vždy "bohulibá, nevinná a čistá záležitost". A když už dokonce nějaký miliardář sponzoruje svou kampaň, tak to nemá chybu! Politika v podání politických stran a hnutí-to je ten největší kámen úrazu" (nejen) v české kotlině. Jako v době, kdy se naši prapředci rozhodovali, zda mají seskočit ze stromů na zem, nebo ne. Dnes je to o té "politické prý soutěži", dokud budeme sedět na tomto stromě, do té doby budeme jen hloupé opice.
  • Ještě ten tu scházel.Ono nestačí že nás krmí svejma sra*kama,ale i se cpe k dalšímu korytu.Hnusák který má pořád málo a ti jsou nejhorší !!!!!!!!!!!!!!!! *12* *12*
  • !!!!Chraňte se před Stbákem Babišem ...!!!! Podle výzkumu jeho slavné Kostelecké uzeniny jsou šizeny až o 20 % sníženým množstvím masa, které jsou nahrazeny různými sajrajty typu separáty z kuřat apod...On se svým majetkem přes 75 miliard korun má jistě na bombastickou volební kampaň, ale tohoto prolhaného šmejda může volit buďto blázen, úch*l nebo sebevrah!!!. Vůbec mě pančování nafty od něj nepřekvapuje, pouze se ukazuje, kdo to všechno provádí. Ale jako vždy ryba smrdí od hlavy. On jako majitel petrochemického holdingu Agrofert má k řepce a podobným rádoby "biopalivům" nejblíže..!! Ptám se, kdy u nás bude zase normálně růst pšenice, ječmen apod. a nebudeme se koukat jenom na nekonečné plantáže řepky, z které si tento komunistický zmetek mastí kapsu..?!! *7* *9* *13* *10*
    • No vida, Justicie, když píšeš pravdu, jak se shodnem !!! Je to za 1+ !!!
  • holt zkusit to musíme i s Babišem. Všichni tady a nejen tady nadávají, ale žádný tip na předáka státu neví.
    Oranžoví a modří si jen vyměňují po 4letech posty.

    Proč nezkusit něco jiného, nového.
    • hele, hokuspokus s Veckama uz tu byl
    • Vážený, to "snad to bude lepší" si strčte někam! Babiš je takový předák, jako já zadák. A jinak, přeji dobrou chuť, cítím, že si právě dáváte krásně prorostlý bůček. Ještě to spláchnout lahváčovou osmičkou a večer něco kvalitního jako "růžovku", že?
    • Do hajzlu s Babišem i s tou jeho d e b i l n í stranou. Babiš patří do vězení a ne do PS. *16*
      • ...,tak som z toho kokotěnko koho volit...
  • Ať si startuje na Slovensku, tady té cizí sebranky je až dost. *16* *10* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit