Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže v našem státě nejsou politici svéprávní, že se musí opičit po svém pánovi?

  • Chvilku jsem sledovala tiskovou konferenci s Vojtěchem a Svrčilovou...

    Vojtěch, ačkoliv je stále ministr zdravotnictví, velmi kritizoval anticovid tým...

    Zodpovědnost je na premiérovi a ministrovi zdravotnictví - z toho se zkrátka nevykecá...

    Jeho vyjadřování - pro dobrotu na žebrotu, ani ryba ani rak - je vskutku hodno ministra...

    • A jsem zvědavý zda bude mít Vojtěch tu ochranku do konce života nebo raději emigruje. Lidé by mu rádi ukázali jak se běhá okolo baráku. Jenže zatímco on poběží stále sám, lidé se budou střídat.


      • Nj Führer Babiš a jeho ministr DR. Kryštov úřadují počítám že příští rok my co se nechceme nechat naočkovat tou sračkou budeme muset nosit žluté rukávy s cejchem.

      • Na té tiskovce bylo jasně vidět, jak Vojtěchovi ujíždí nervy...

        Už se viděl ve Finsku ...

    • škoda že se taky neshlíd Babiš v Bavorsku coby čerpač dotací 😂

  • jsem docela zvědavej co se bude dít za 14 dní , když teda ty neočkovaní jsou v domácím vězení , prostě Bureš s tim rádoby finskym velvyslancem to zase posra.li jak mohli , to co jakž takž fungovalo a na něco ukazovalo se zrušilo - levné testy , ted jen drahé a přeočkování každý půl roku , resp. 90 dní . No dobře to děláte , jaká odměna bude pro ty očkované kteří to roznášej pod dohledem vlády . Prostě at chcete nebo ne očko neočko , je načase vysvětlit co je rizikové chování pro všechny lidi , shrnem to krátce nechovejte se jako demonstranti (nekřičte , vyhněte se adrenalinovým situacím , většímu shromáždění lidí ) dobře to vymysleli v té čínské black rock . 

    • Přesně dokud se hromadně testovalo tak počet nakažených snižoval ale jak rostl počet lidi s kompletním očkováním kteří se nemusí testovat tak to číslo začalo zase stoupat. Vláda je plná idiotů když nevědí jak to očkování funguje protože tohle očkování pouze zmírňuje průběh nemoci nic víc takže očkovaný člověk může být nakažený ale nemá žádné příznaky a vesele si to roznáší dál protože si může jít kam chce a nemusí se nechat testovat jenom ukáže kus papíru a nikdo nic neřeší. Za úterý bylo 22 479 nakažených ale proč vláda neříká kolik z těchto lidi mělo očkování?????. Vláda tvrdí že se jedná o epidemii neočkovaných ale je to přesně naopak a místo toho aby co nejvíc podporovala testování lidi ve velkém tak testy přestala uznávat úplně. Nejsem očkovaný a nedám se očkovat ničím o čem nevím jaký to bude mít následky do budoucna pro mě zvlášť když za to co so mě stane po naočkování nechce vláda ani výrobce vakcíny nést zodpovědnost

  • 16. listopadu 2021 před 10:00 dopoledne na pokoji číslo 8 infekčního oddělení Slezské nemocnice v Opavě leželo tělo 36leté ženy. 

     Zemřela na SARS (Severe Acute Respiratory Syndrom, t.j. česky - soubor příznaků těžkého, náhle vzniklého a rychle probíhajícího selhávání dechových funkcí) . . .

    Původcem tohoto SARS byl virus 2019-CoViD. 

    Staniční sestra z JIP, paní  Hana Matoušková nechala zřízencem tělo zesnulé odvézt k pitvě na oddělení patologické anatomie...

    Kdyby byla očkována . . .


    • Bylo by dobré, kdybyste blbě nekecal. Na té patologii žádné tělo mladé ženy neleží. Byl jsem se tam nyní podívat. Jděte za roh a tam si pořádně nafackujte za tyto špinavé lži.

      • No comment...

    •  "Pro mladé a neočkované má občas infekce virusem 2019-CoViD tragické následky, zvláště pokud mají jiné chronické onemocnění,“ řekl k této cause 64letý primář infekčního oddělení, pan MUDr Petr Kümpel  "tato - před chvílí zesnulá pacientka - dlouhodobě trpěla sníženou pohyblivostí. 

      Zhruba před rokem se prý přes inzerát seznámila s mužem, který se tvářil, že je chytřejší než světové lékařské kapacity. 

      Novou družku donutil vysadit léky na chronické onemocnění, držel ji stranou od rodiny a především jí zakázal aplikaci vakcíny proti virusu 2019- CoViD."

      Svým způsobem ji ten dotyčný poslal na smrť. 

      Za to by měl být obžalován a souzen...

      • goyim

        Smutný příběh. Teď zkus nějaký, kde zemřel někdo, kdo byl očkovaný nebo rovnou na tu vakcínu. Tuším, že u Pfitzeru je to kolem 5000 lidí.

      • Obžalováni a souzeni by měli být  ti, kteří zkoumali a financovali výzkum tohoto koronaviru a plánovali celosvětovou pandemii!!! Dále tato vláda, která místo toho aby chránila rizikové skupiny uvrhla celou zemi do krize a podlehla tlaku vakcinační loby namísto toho aby podpořila výzkum léků proti tomuto neřádu. A nakonec tonda janák, který je opravdu  přírodní pitomec!!!

      • Hmmm- je to smutné...

        Ale - jaké bylo její chronické onemocnění...?

        • no tak když vysadila chronické léky a ještě chytla tu čínu , si nejsem jistej že to je nejlepší příklad . Zdravej neočkovanej je přece tisíkrát větší roznašeč než chorej očkovanej , hele asi jsem fakt mimo a to jsem si myslel že po padesátce budu na na alzhaimra čekat 10 a více let a ejhle on je tu v řádu milisekund ,asi jiný gang a jiná matematika😎

      • takova moudra neslysime ani od j bidena !!!

      • Jedinej problem a svetova chyba byla dedku trapnej , ze jsi tam nelezel ty. Prevlikli te uz nebo jsi jeste v mokrym jako posledne celej den okoune ?? 

        • ... moje věc a Vaše zbytečná starost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit