Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On jim teď Babiš zdraží pšenici.
    Na jedné straně jsem si ho važil, ale v poslední době se chová jako faraoni. Kteří čekali, až nebude co žrát a pak za draho otevřeli sýpky. *5*
  • Problém bude taky v kontrole norem. Faktem je,že zakoupené pečivo je většinou druhý den po zakoupení za hranicí poživatelnosti.
  • To že jsou obchodní řetězce všude na světě "stínovým kabinetem" v zemi, který hýbe zaměstnaností, výrobou, zemědělstvím i průmyslem a cenovou politikou vůbec...je známá věc. Zajímavé je však to, že pan Babiš se začíná ozývat na adresu těchto řetězců až teprve tehdy, když se to začalo týkat jeho firmy. Dřív taková prohlášení nechával u ledu. Pravdu má v tom, že tyto řetězce jsou dnes někde obchodně i regionálně dohromady tak silné, že i místní politici si neví rady a jsou velmi opatrní při názorech.. a naše garnitura v tomto mnoho z toho už nemá ve vlastní zemi dlouhé roky dostatečně pod kontrolou..Jinak by nebylo možné, aby si tu tito dělali v podstatě co chtějí..včetně otrocké práce od nevidím do nevidím, pracovní doby.. a smluv s lidmi za pár šupů.. a pod.a nikdo s tím pořádně ani nehne a pokud ano, tak jen v akci TV NOVA na pár večerů kvůli hygieně a "jakési inspekci"..a je zase ve všem ticho po pěšině.
    • Pan Babiš má sám máslo na hlavě, vždyť on se chová k svým obchodním partnerům v mnoha případech ještě hůře.!!! To neznamená, že ty obchodní řetězce omlouvám, ani náhodou...!!!
  • Však taky to nebalené pečivo v například Tescu je pěkný blivajz. Jestli si takhle Babiš představuje kvalitní výrobky, tak to teda ne-e.
  • Super a hypermarkety, to jsou normální smetiště. A můžeme si za to sami.
    • To je ale jen část pravdy. Smetiště je celá ČR.
  • Prací prostředek BABIŠ a skvrn se zbavíš.Jenže jemu se to mele s plnou hubou.On si jezdí za hranice a jiní hold musí do těch "skladů" nevyhovujících,smrdutých,prošlých a hlavně vyexpedovaných zahraničím fujtajks. *7*
  • To co teď prodávají v našem Albertu se nedá žrát!!! Jsem na Praze 8 a vozí nám "regionální pekárna" z Kladna ?!
  • PS: ještě k tomu, že zlikvidoval kvalitu. Tu jsme si zlikvidovali sami společně se supermarkety. Zkuste se zamyslet a počítat - supermarket naplánuje akci a to utopenci (Kostelecké uzeniny či cokoliv) 650g a v letáku máte cenu 30Kč.... takže 10 Kč je pro supermarket a za těch 20Kč musí výrobce udělat utopence - cena sklenice, energie, koření, lidská práce cca 10kč a za 10kč chcete 500g kvalitních utopenců - když Kg masa je za 85 -120Kč? My chodíme do supermarketů a kupujeme to, dostal se ke mně názor zaměstnance Kosteleckých uzenin - cituji: "jo dělali jsme poctivé utopence, ale v supermarketech je nikdo za ty peníze nechtěl".... takže si odpovězte sami
  • Jak se tak dívám na komentáře, někteří patrně jsou mimo ekonomickou realitu.Na adresu pana Babiše - Ano Babiš možná trošku ztratí, ale uvědomte si, že on dává práci více jak 33 tisícům lidí, kdo z Vás vytvořil tolik pracovních míst? Regionální pečivo - pokud budou dodávat malé pekárny a budou muset dodržet požadovanou cenu diktovanou supermarketem, která spíš připomíná výpalné, tak si nechte o kvalitě jen zdát - marže supermarketů je na některých položkách až 50%, pokud si supermarket trošku upře své marže očekávejte cenu za chléb cca 45 - 60 Kč za ten poctivý. Pokud chcete podporovat malé podnikatele, jděte do malých pekařství, řeznictví a nebo na farmářské trhy. Babiš ví o čem hovoří.
    • Malé pekárny se rozšíří a tím také zaměstnají více lidí.
    • Babiš je a chová se úplně stejně jako supermárkety, které kritizuje. Pečivo společnosti Penam je na hraně poživatelnosti a většinou je to jen různě vytvarovaná mouka a voda.
      Babiš možná zaměstnává 30 000, ale díky němu o práci přišlo dalších 60 000 lidí, kteří mohli pracovat v malých pekárnách. *11*
      • Omyl, ne Babiš ale my jsme ty lidi připravili o místa.... Proč krachly sklárny a vozí se sem šunty plné kadmia z Číny? Protože to bylo drahé dát za skleničku 30Kč, proč nejsou české textilky - nekupovali jsme to a teď opět Čína - holt plat 29 dolarů za měsíc a 14 hodin denně pracující dělník vytváří hodnotná chemická oblečení na nichž je 1000% zisk.... My jako národ jdeme do supermarketu a chceme všeho hodně a levně a to je jedno, že půlku věcí vyhodíme hlavně, že je to levné.... proto jsme přestali chodit do pekařství, zeleniny, řeznictví..... Takže jste tím vinen také neházejte chování národa na jednoho člověka.
  • uz se zerou mezi sebou "podnikatele". jeden vetsi terorista jak druhy.jo, jo nenazrany kapitalismus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit