Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plně souhlasím s navrženou EET,poněvadž zrovnprávňuje všechny podnikatele a živnostníky.Ti co zrovna nepodnikaji čestně,ti se budou tomuto řešení bránit a hledat na něm
    všelijaké "mouchy".Ti ostatní,co jednaji čestně,konečně uvítaji,že jim odpadnou falešní konkurenti.Na straně těch podvodníků vždy budou stát,zase jenom podvodníci.Už nyní se k ním přihlásili "politici" z TOP 09 a ODS,hlavně jejich hlasitý tibeťan Kadrousek.
    • Meleš hovadiny. Pokud nenaklepu do počítače to co jsem prodal, tak to tam prostě nebude.
      Záleží jenom na každém člověku a ne na nějakém EET. Vyčůraný ÍTÍ je Babiš a jeho přisluhovači. Nakonec koncový zákazník zaplatí všechny náklady s tím spojené. Když byla privatizace, tak co se stalo? Každý podniktel když chtěl něco koupit tak v aukci musel přihazovat a jak to skončilo? Stát si namastil kapsu, banka ti půjčila na úrok 25% Nakonec všechno zaplatil opět koncový zákazník a minimálně 4 roky bylo zboží drahé tak, že každý ve státě kadil maggi. Spočítej si když jsi koupil obchod za 1 mil. jenom úrok byl 250 000 Kč. a kde byla splátka.Kolik jsi musel dát marži aby jsi vše fin. utáhl. Škoda něco vysvětlovat někomu který tomu nerozumí.
  • Žádné papíry navíc nechci! Ať si to strčí do zadnice! NECHCI TADY ŽÁDNOU TOTALITU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • cinkal jsi v roce 89. tak to máš za to
      • Necinkal. Komanč jsem nikdy nebyl, měl jsem od nich jistá omezení, Od babičky jsem věděl co je to kapitalismus a jak se za něj lidé měli. Proto jsem nebyl nadšený v 89. Dodnes si vzpomínám, že jsem byl těmi hlupáky demokraticky donucen stávkovat. Mohu porovnávat, prožil jsem za komančů půlku života a mohu říci, že takových omezení, nařízení, příkazů a jiné represe a šikanování za nich nebylo. Řekl bych, že dnes je totalita, dříve bylo více svobody. Pokud se člověk nedotknul jejich politiky tak se dalo v klidu žít a dělat vše. Provozoval jsem západní kuluru, jak říkaly, a pokud se to neservalo, tak byly zábavy neomezeně. Což se netýkalo těch, co rejpaly do komančů, těm se produkce zakazovali, i díky tomu, že na ně chodilo dost feťáků a po kombinaci s alkoholem byli dost sjetý a dělali bordel. Atd. ... Přeji hezký den. *3*
      • kdyby necinkal tak jí má
  • Po zavedení EET půjdou mnozí malí podnikatelé a živnostníci na podporu.

    Někteří budou svoje služby poskytovat dál, ovšem bez účasti úřadů, tedy načerno.

    Jak prosté, milý Bureši...
  • Bureš je zloděj a lhář,papíry od Čapího hnízda se nedohledaly,Jourové nabízí post prezidenta ČR,25 let nahouby ,jak pro koho jak se moh stát legalně miliardářem?V Chorvatsku od EET ustupují protože spoustu malých podnikatelů zkrachovalo,Slovensko totéž radši jdou za prací do Čech než aby snášeli výmysly FÚ a tenhle přivandrovalec estebák niní ničí ČR v přímém přenosu,nevybral ani o halíř víc když se započte růst ekonomiky a všude na polích řepka ze které se neodvádí daň a hlupáci za koblihy ho volí.No na druhou stranu nejlepší reklama pro asociaci nenažraných občanů je tradiční bordel v politice.
    • a zase vyhraje průzkum to dokazuje.že by ty koblihy byla naprané drogama
  • To je jen další populistickej krok Bureše, aby se lidi přestali bránit EET...
  • "Spustil ji chce v březnu 2017..." .. *8* *8* *7*

    Tak spustil ji, nebo ji chce spustit? .. Tiscali neumí bez chyby napsat ani titulku...

    Nesoudruha.neagenta.bureše okamžitě repatriovat.. *6*

    http://store.ukip.org/default.asp
  • To Čapí hnízdo mi připomíná, co nás "učili" propadlíci během páté třídy ZDŠ.
    Prý-říkejte rychle za sebou "Čapí "
    Tak já vám nyní nevím, kdo byl neslušnější?!
  • Poslat Bureše a tu jeho sebranku do "píp" a to hned ne až v březnu 2017
    • Máme štěstí,že v čele Ministerstva financí máme schopného a čestného člověka.Kdyby tam byla ta sebranka typu Kalousek nebo Fiala,to by byla státní kasa opět na dně.Už jenom zavedení EET je velmi užitečný projekt,který zrovnoprávňuje všechny podnikatelské osoby.
      Věřím,že to bude chvíli trvat,než se v celku uchytí,ale pak už budeme žít ve spořádané
      a civilizované společnosti.
    • Babinskej by se sám měl zúčastnit loterie.
      O jednosměrnou cestu na Mars! *16* *1*
  • První cena.. týden na Čapím hnízdě. 2 - 100 cena :
    kobliha, 101 - 110 cena : role lamy na Čapím hnízdě
  • ještě prosím zdanit výhru ve sportce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit